Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Το pokedex έχει καταγράψει 153 seen/101 obtained στη Unova. Η prof λέει πως τώρα μένει μόνο να τα τσακώσω όλα, οπότε τα τελευταία λογικά δεν θα μετράνε ακόμα.
Αυτά που μου λείπουν είναι εξελίξεις και άλλες πατάτες που θα βρω σιγά-σιγά. Έχω τα πάντα από θρυλικά εκτός από αυτά που θέλουν events. Ευτυχώς που συνεργάστηκα με έναν φίλο και έχουμε τώρα τους κερατάδες Landorus και σία. Μας έσπασαν τα νεύρα για να χωθούν στις balls τους. Επίσης έχω και τα προιστορικά.
Περιμένω και το τελευταίο trade στο GTS για simisear και μετά θα είναι θέμα χρόνου. Ευτυχώς έρχεται σαββατοκύριακο.
Gotta catch 'em all
Γιατί δεν έχουμε κανά καινούργιο post τόσο καιρό; Που έχετε φτάσει τη δική σας B/W?
Μιάμιση βδομάδα μετά ακόμα το δικό μου Unova pokedex έχει κενά, με 115 obtained. Το έλιωσα με breeding και EV training τελευταια οπότε δεν κατάφερα να κάνω πολλά. Επίσης, δεν με βλέπω να πιάνω Zoroark/Zorua λόγω του ότι δεν έχω κανέναν θρυλικό σκύλο να τα συγκινήσω. Να δούμε πως θα τα βολέψουμε.
Επίσης εξερεύνησα σχεδόν κάθε γωνιά του region και τα πέρασα και με το scanner για hidden items. Ευτυχώς που όταν αλλάζουν οι εποχές αποκτάς πρόσβαση σε κάποια σημεία που αλλιώς δεν μπορείς.
Όσο για τις ώρες πόρωσης, έφτασα τις 82 και ακόμα έχω τόνους πράγματα. Πραγματικά, δεν με βλέπω να ξεκολλάω σύντομα.
Αισίως έφτασα τις 100 ώρες playtime, ήδη έχει γράψει περισσότερες από την Platinum.
Από το Unova dex μου λείπουν Lampent, Chandelure, Mienshao, Zweilous, Hydreigon, Terrakion, Virizion, Thundurus, Tornadus, Landorus και Kyurem. Σκέφτομαι ότι αν αποφασίσω να πιάσω τα legendaries θα πρέπει να κάτσω μια βδομάδα μπροστά από το καθένα κάνοντας resets οπότε το αφήνω για την ώρα.
Με breeding, EV training, κλπ δεν έχω ασχοληθεί ακόμα γιατί θέλει κι αυτό μια διαδικασία. Πρέπει να μεταφέρω τη στρατιά από Ditto από τα παλιότερα παιχνίδια, να αγοράζω Power Items, κλπ κλπ. Έχουμε καιρό γι' αυτά, δε μας βιάζει κανείς.
Party:
Haxorus Lv.64, False Swiper
Zebstrika Lv.60, Thunder Waver
Krookodile Lv.62
Volcarona Lv.65
Dragonite Lv.68, HM Slave
Ένα 6ο Pokémon που κρατάει Exp.Share και περιμένει να εξελιχθεί
Μόλις έφυγα από την Accumula (υποκλιθείτε
) με ένα Snivy στο λέβελ 10.
Ξεπέρασα τις 100 ώρες κι εγώ, η κασσέτα είναι χοντρό κόλλημα (όταν παίζω
). Έκανα και Mandibuzz σήμερα, τώρα απο τα Pokémon της Unova μου λείπουν μόνο Zweilous, Hydreigon (αυτά γιατί θέλω να το κάνω μια φορά και καλή όταν τα breedάρω) και όλα τα θρυλικά εκτός του Zekrom. I guess πρέπει να ξεκινήσω την επίπονη διαδικασία να τα πιάσω...ιδιαίτερα αυτό το Thundurus που το θέλω και τέλειο δεν ξέρω πόσο καιρό θα μου πάρει... καλά και τα άλλα τα θέλω αλλά τέλος πάντων...
Ή πολύ απλά συνεχίζω να γεμίζω το National Dex,είμαι κον΄τα στα 290 Pokés και δεν έχω κάνει ακόμα ούτε μία μεταφορά από παλιές κασσέτες
(10-04-2011 01:48 AM)Spyros Wrote: [ -> ]Μόλις έφυγα από την Accumula (υποκλιθείτε ) με ένα Snivy στο λέβελ 10.
/bows
45 ώρες παιχνιδιού και τις τελευταίες 2 μέρες σήκωσα το GTS. Βρήκα Zorua,Pansage,Archen,Gothita,Sawk,Axew,Tepig και Oshawatt. Έκανα EV train ένα Impish Hippowdon με καλά IVs se Def και Sp.Def αλλά χάλια σε HP (μονοψήφιος). Αυτό μαζί με το semi-hacked Garchomp μου (το βρήκα Level 1 με AR και το έπιασα με Master Ball αλλά το EV training έγινε κανονικά και τα IVs είναι τυχαία) με 30 Αtk IVs (ήμουν τυχερός) είναι η βασική ομάδα στο Battle Subway. Τώρα θα παίξω λίγο εκεί μέχρι να πάρω τα Power items για Atk και Speed για να κάνω ένα Excadrill και να συμπληρώσω την τριάδα και το μισό Sandstorm team που πόσταρα (αν θέλετε περάστε καμιά βόλτα) (blatant advertising). 79/140 στο Unova Pokedex.
Adk θέλω Vulbaby.
Panpour lv 18
Servine lv 19
Timburr lv 21
Tranquill lv 21
Και είμαι στο Pinwheel Forest. Θέλω ακόμη Litwick (ή Darmanitan) και Sandile για να ολοκληρώσω την εξάδα.
(10-04-2011 12:30 PM)Spyros Wrote: [ -> ]Panpour lv 18
Servine lv 19
Timburr lv 21
Tranquill lv 21
Και είμαι στο Pinwheel Forest. Θέλω ακόμη Litwick (ή Darmanitan) και Sandile για να ολοκληρώσω την εξάδα.
Για το Panpour πιστεύω σε λίγο καιρό θα αναθεωρήσεις το ότι τo θες στην ομάδα
(10-04-2011 12:26 PM)Terraplant Wrote: [ -> ]Adk θέλω Vulbaby.
Check your pms.
(10-04-2011 05:25 PM)Adk Wrote: [ -> ] (10-04-2011 12:30 PM)Spyros Wrote: [ -> ]Panpour lv 18
Servine lv 19
Timburr lv 21
Tranquill lv 21
Για το Panpour πιστεύω σε λίγο καιρό θα αναθεωρήσεις το ότι τo θες στην ομάδα
Γιατί το λες; Also, μόλις έφυγα από την Castelia. Τα Πόκεμον:
Servine lv 25
Timburr lv 23
Tranquill lv 25
Panpour lv 23
Darumaka lv 17
Μικρό διάλειμμα για διάβασμα και έπεται η συνέχεια.
Για Pokemon νερου προτεινω Jellicent. Surf/Shadow Ball/Psychic/Recover απο πατερα Solosis και εισαι μια χαρα.
Το έχω υπόψιν το Jellicent. Δεν ξέρω αν θα το χρησιμοποιήσω όμως (παρόλο που έχει καλύτερο coverage από το Panpour). Αν το χρησιμποιήσω μάλλον θα έχει Surf, Ominous Wind/Hex, Recover και κανένα Wring Out. Ευχαριστώ πάντως.
(10-04-2011 06:08 PM)Spyros Wrote: [ -> ]Γιατί το λες; Also, μόλις έφυγα από την Castelia. Τα Πόκεμον:
Servine lv 25
Timburr lv 23
Tranquill lv 25
Panpour lv 23
Darumaka lv 17
Μικρό διάλειμμα για διάβασμα και έπεται η συνέχεια.
Το λέω βασικά γιατί είναι λίγο πιο αδύναμο το Simipour σε σχέση με άλλα Pokémon νερού που μπορείς να βρεις (π.χ. Carracosta και Jellicent) και αυτό ισχύει γενικά για τις μαιμούδες...δεν ξέρω, δεν τις πολυσυμπαθώ, απλά μ'αρέσει μόνο ο Simisage πολύ γιατί ντάξει, είναι ο Elvis xD
Τον Καρακώστα δεν τον είχα σκεφτεί. Δείχνει καλό και πολύ πιθανόν να το χρησιμοποιήσω. Thanks.
Έξω από το πρωτάθλημα εδώ και 2-3 μέρες. Μπορώ να το περάσω χαλαρά, αλλά θλεώ να είμαι σίγουρος
^ Ανάμεσα στους E4 και στο σποϊλαρισμένο κομμάτι, έχεις πρόσβαση σε Pokémon Center, μπορείς μέχρι και να φύγεις, να grindάρεις και να επιστρέψεις.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15