12-04-2011, 08:00 AM
12-04-2011, 02:37 PM
επισης, έχω πιάσει θαντουρους. Το βρίσκω στην τύχη σε κάτι χόρτα και επειδή δεν ξέρω τι να του κάνω, του πετάω quick ball, πάντα αυτό κάνω, και όμως πιάστηκε! ΛΟΛ δηλαδή
12-04-2011, 04:54 PM
Γράφτηκα λίγο αργά στο forum και είμαι προχωρημένος αρκετά στο παιχνίδι.
Το ολοκλήρωσα στις 22 Μαρτίου (το πήρα πατριωτικά) με την ομάδα:
Emboar(56), Zekrom(50), Carracosta(50), Zoroark(49), Galvantula(49) και Haxorus(49).
Από τότε μεχρι τώρα έχω χαθεί στο γέμισμα του Pokedex, περισσότερο της Unova, χαλαρό
πιάσιμο των παλαιοτέρων pokemon και τελευταία μετέφερα κάποια starters από την platinum
για να κάνω αναπαραγωγή. (θα χρειαστώ βοήθεια στα starters του Johto. Ήταν στην pearl που
έχασα! ) Δεν έχω ακόμα καταλάβει τί γίνεται με τα EV και γι' αυτό δεν έχω ασχοληθεί
μ' αυτόν τον τομέα.
Καλή συνέχεια σε όλους!
Το ολοκλήρωσα στις 22 Μαρτίου (το πήρα πατριωτικά) με την ομάδα:
Emboar(56), Zekrom(50), Carracosta(50), Zoroark(49), Galvantula(49) και Haxorus(49).
Από τότε μεχρι τώρα έχω χαθεί στο γέμισμα του Pokedex, περισσότερο της Unova, χαλαρό
πιάσιμο των παλαιοτέρων pokemon και τελευταία μετέφερα κάποια starters από την platinum
για να κάνω αναπαραγωγή. (θα χρειαστώ βοήθεια στα starters του Johto. Ήταν στην pearl που
έχασα! ) Δεν έχω ακόμα καταλάβει τί γίνεται με τα EV και γι' αυτό δεν έχω ασχοληθεί
μ' αυτόν τον τομέα.
Καλή συνέχεια σε όλους!
12-04-2011, 05:09 PM
@Peke: Για Fire το είχα, συμπτωματικά ήταν και Fighting
Και παραμένει απ'τα πιο αδύναμα Pokemon της "team" μου, γύρω στο 55 λέβελ και ακόμα στο PC. In other news πρέπει να 'χω πάρει 7-8 φορές το πρωτάθλημα, εθισμός.
Και παραμένει απ'τα πιο αδύναμα Pokemon της "team" μου, γύρω στο 55 λέβελ και ακόμα στο PC. In other news πρέπει να 'χω πάρει 7-8 φορές το πρωτάθλημα, εθισμός.
12-04-2011, 06:51 PM
(12-04-2011 05:09 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]πρέπει να 'χω πάρει 7-8 φορές το πρωτάθλημα, εθισμός.
7-8 φορές στη δεύτερη "ενισχυμένη" φάση;
Πήγα 2 φορες από περιέργεια και έφαγα τα μούτρα μου. Ακόμα κι από τον πιο αδύναμο Leader.
Δεν είμαι ακόμα έτοιμος για εκεί. Μέσο όρο η ομάδα μου στα 60lvl.
12-04-2011, 07:00 PM
100 το Excadrill, 85 περίπου το Haxorus και γύρω στο 75 to Hydreigon, ~40 ώρες παιχνιδιού, δεν είναι δύσκολο να τους νικήσω.
12-04-2011, 09:53 PM
Γιώργο παίζει να'χεις λιώσει λίγο στο training...χωρίς λόγο κιόλας
Για τη δεύτερη φορά κάπου στο 66-70 είσαι καλά άμα πας στο League. Για την άλλη μάχη από την άλλη πρέπει να είσαι σίγουρα κάπου στα 70 αν θες να νικήσεις άνετα...
Για τη δεύτερη φορά κάπου στο 66-70 είσαι καλά άμα πας στο League. Για την άλλη μάχη από την άλλη πρέπει να είσαι σίγουρα κάπου στα 70 αν θες να νικήσεις άνετα...
Spoiler (Click to View)
τη Cynthia εννοώ
12-04-2011, 09:55 PM
Global Link! Ακόμα προσπαθώ να το μάθω. Δεν δουλεύει το Dream World από ότι βλέπω . Έβαλα να κοιμηθεί ένα Zorua όμως :3
12-04-2011, 10:04 PM
@Adk: Την άλλη μάχη τη νίκησα 6-0 με το Haxorus στο 67 (μετά τη μάχη ηταν 73).
Απλά μετά το league χρησιμοποιούσα μόνο Excadrill (βρέθηκα σε μέρη με αντιπάλους 10+ level πάνω από εμένα, ήταν το μόνο που άντεχε). Και έχω πάρει free xp με lucky egg και λόγω traded Pokemon (Serperior όταν το χρησιμοποιούσα, Axew). Δεν κάθισα καθόλου σχεδόν να εκπαιδεύσω, απλά μου αρέσει πολυ να παίρνω το πρωτάθλημα όταν κάνω level up για evolution διάφορα Pokemon με το XP Share.
Απλά μετά το league χρησιμοποιούσα μόνο Excadrill (βρέθηκα σε μέρη με αντιπάλους 10+ level πάνω από εμένα, ήταν το μόνο που άντεχε). Και έχω πάρει free xp με lucky egg και λόγω traded Pokemon (Serperior όταν το χρησιμοποιούσα, Axew). Δεν κάθισα καθόλου σχεδόν να εκπαιδεύσω, απλά μου αρέσει πολυ να παίρνω το πρωτάθλημα όταν κάνω level up για evolution διάφορα Pokemon με το XP Share.
12-04-2011, 10:07 PM
Μόνο ένα Pokemon την φορά... Έβαλα ένα Zorua, και μετά πήγα να το βγάλω για να γίνουν οι αλλαγές στο Pokdex(το νέο skin). Μετά έλεγε ότι το Game Sync δεν έχει άλλη ενέργεια
12-04-2011, 11:41 PM
Servine lv 34 (2 lv ακόμη)
Rufflet lv 32
Tirtouga lv 30
Krokorok lv 33
Darmanitan lv 35
Conkeldurr lv 33
Το αγαπητό μου Darmanitan, μάλλον θα φύγει για να μπει ο πολυέλειος στην ομάδα. Στη Mistralton City βρίσκομαι και ψάχνω τη Skyla (σκύλα ).
Rufflet lv 32
Tirtouga lv 30
Krokorok lv 33
Darmanitan lv 35
Conkeldurr lv 33
Το αγαπητό μου Darmanitan, μάλλον θα φύγει για να μπει ο πολυέλειος στην ομάδα. Στη Mistralton City βρίσκομαι και ψάχνω τη Skyla (σκύλα ).
13-04-2011, 02:58 PM
Chandelure ις μπέττερ Αλλά το εξέλιξες?
13-04-2011, 03:11 PM
Truth is Chandelure ΙΖ ιντίντ μπέττερ μπατ δεν έχει κινήσεις πολλές εκτός από Fire και Ghost αν δεν έχεις κάνα TM όπως Energy Ball. Εγώ τον είχα για λίγο στην ομάδα μου και οκ, είναι τρομακτικά δυνατό ΚΑΙ νικάει εύκολα και τα Audino Για αλλαγή θα έβαζα σίγουρα Darmanitan.
13-04-2011, 06:38 PM
Από ΤΜ δεν ξέρω αν θα χρησιμοποιήσω κανένα. Also, δεν το έχω εξελίξει κι ούτε πρόκειται μέχρι να πάει στο 49. Προς το παρόν είναι Litwick.
13-04-2011, 07:09 PM
Ξέρεις πως εξελίσσεται?