Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Να με και πάλι. Αυτή τη φορά είμαι ξανά στο Pinwheel Forest και προπονώ το Darumaka. Η ομάδα έχει ολοκληρωθεί και είναι:
Servine lv 25
Tranquill lv 25
Timburr lv 24
Sandile lv 23
και ο λόγος που γύρισα στη Nacrene από τη Nimbasa:
Tirtouga lv 25
Έχει πετάξει μια σκάλα, μονο να μπω στο κάστρο μπορώ, μπορώ να κάνω τίποτα άλλο ή μπαίνω και βλέπω τους σέιτζιζ και είναι πιο πάνω;
Μπαίνεις μέσα και σε κάποιο δωμάτιο του κάστρου υπάρχει Plasma Grunt που σε μεταφέρει στο Pokémon Center έξω από το Victory Road. Ο Zekrom/Reshiram κι ό,τι άλλο είναι να συμβεί περιμένουν στον τελευταίο όροφο του κάστρου, θα καταλάβεις πότε όταν το δεις.
Εγώ μιας και τέλειωσα το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας και βαριέμαι να γεμίζω pokedex, άρχισα να κάνω μια πιο σοβαρή ομάδα.
Μάλλον θα αποτελείται από:
Volcarona
Escavalier
Jellicent
Brozong
κα που ακόμα δεν έχω αποφασίσει όπως Eelektross, εκείνο το χοντρό μανιτάρι, ίσως την εξέλιξη του Ferrorseed, Conkeldurr ή κανά Γιγάλιθο
Από τα παραπάνω μόνο η Volcana είναι έτοιμη και τώρα κάνω breed να πετύχω nature για το Brozong.
Εφαγα τον Subway Master την πρωτη φορα (αθλιο team, τα 2/3 ειχαν weakness στο EQ) και πηρα Power Bracer (αυτο για το Atk). Επομενος στοχος να βαλω μπρος το Excadrill.
Πεσμένο με βλέπω σε θέμα BW. Την τελευταία φορά εκπαίδευα Exca, σε συνεργασία με το νέο Ttar μου. + Landorus, not a bad Sandstorm team
Servine lv 27
Darumaka lv 25
Tirtouga lv 27
Gurdurr lv 28
Krokorok lv 29
Rufflet lv 22
Επιτέλους έδιωξα το Tranquill από την εξάδα μου, thanks to Adk. Προς το παρόν ψάχνω την ομάδα Plasma στo Cold Storage στην Driftveil.
ΙΜΟ διώξε Gurdurr και πάρε Scraggy. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ
Μπορεί να έχω κάνει τόσες αλλαγές στην ομάδα, αλλά το Gurdurr μένει. Γιατί όμως λες ότι το Scraggy είναι πιο χρήσιμο;
Μπορεί να φάει τους 3 από τους Elite 4 στην καθισιά του.
Και γενικά με Fighting+Dark έχει αρκετά καλό coverage, του βάζεις και κανά TM και έτοιμος.
Όχι ότι ο Hurr Durr πάει πίσω δηλαδή, άμα τον εξελίξεις νωρίς σε Conkeldurr κάνει το παιχνίδι αρκετά easy-mode.
(11-04-2011 09:16 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Όχι ότι ο Hurr Durr πάει πίσω δηλαδή, άμα τον εξελίξεις νωρίς σε Conkeldurr κάνει το παιχνίδι αρκετά easy-mode.
Ο Θάνος είδε με τα μάτια του την απόλυτη δύναμη του Conkeldurr μου και ξέρει τι λέει...once you go durr you never go hurr.
Είμαι ο μόνος που δεν χρησιμοποιήσε ποτέ fighting type στη Black;
In other news πρέπει να 'χω καμιά βδομάδα να παίξω...
Hurr Durr. Δεν ξέρω γιατί αλλά με αρέσει και έχω σκάσει στο γέλιο.
Πάντως το Conkeldurr είναι από τα αγαπημένα μου της πέμπτης γενιάς. Το χρησιμοποιούσα τρελά στο PO (έχω πολύ καιρό να παίξω) και δεν το βγάζω από την εξάδα.
Kερδισα το πρωταθλημα και τωρα ψαχνω εκεινους τους γερους και το tornadus
Προσπαθώ να πιάσω Victini και τρολλάρομαι σε βαθμό κακουργήματος με αυτά τα IVs που μού'ρχονται... συμβουλή, όσο καλό και αν μπορεί να σας ακούγεται μην πάρετε Amoonguss για το Spore, έχει Effect Spore για Ability και μπορεί με το Quick Attack του Victini να γίνει μόνο του poisoned...ω ναι συμβαίνει...learned it the hard way. Αρκετές φορές.
Btw ξέρει κανείς εάν το Victini που ξαναεμφανίζεται αν το κάνεις faint αν είναι το ίδιο με το προηγούμενο;
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15