Legendary Pokémon

Full Version: Επίσημο θέμα προόδου στις Black και White
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
δεν μου δίνεις μερικά;
(05-07-2011 03:59 PM)Pokemaniac Wrote: [ -> ]δεν μου δίνεις μερικά;

λολ, κόλλησες στους ελίτε 4; Toungue
_ _______ _________
( ( /|( ___ )\__ __/
| \ ( || ( ) | ) (
| \ | || (___) | | |
| (\ \) || ___ | | |
| | \ || ( ) | | |
| ) \ || ) ( |___) (___
|/ )_)|/ \|\_______/

δηλαδή : ΝΑΙ
χοχο αργησα λιγο να την παρω αλλα σε 1,5 βδομαδουλα νικησα και τους ελιτ 4 Sad (too fast)

Samurott lvl 61
Zebritska lvl 51
Gigalith lvl 57
Serperior lvl 54
Unfezant lvl 54
Darmanitan lvl 58

(κι επισης Vannilish 44 (ακομα...) Liepard 50 και Stoutlant 48

(λιγο μετα το league)
(26-03-2011 02:16 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]Έκλεισα το πρώτο 24ωρο. Έχω περάσει το πρωτάθλημα και το κάστρο μετά. Τώρα είμαι route 14 και πάω να πιάσω Landorus.

141 seen/80 obtained στο Unova pokedex και αρχίζω να γεμίζω και το national.

Serperior 61 lvl
Reshiram 59 lvl
Conkeldurr 59 lvl
Gigalith 57 lvl
Και 2 μεταφορικά με surf κ fly.

^
Κάπως έτσι ήμουνα εγώ μετά το league. Περιττό να πω πως εκείνο το 24ωρο ήταν σχεδόν συνεχόμενο. Πάντως αυτό με τα 2 starters καλό φαίνεται αν και δεν θα το έκανα ποτέ.

Μιας και θυμηθήκαμε αυτό το thread, πώς πάνε τα National Pokédex; Υπάρχει κανείς που το συμπλήρωσε ή τουλάχιστον κοντεύει;

Εγώ έχω 303 obtained με αρκετά σχετικά σπάνια αλλά ακόμα μου λείπουν starters και κάποια legendaries (3ης και 4ης γενιάς κυρίως). Βασικά δεν παίζω σχεδόν καθόλου τώρα τελευταία οπότε δεν περίμενα να έρθουν και από μόνα τους.
Οπα ξεχασα το Boldore που μετα εγινε Gigalith (το πηγα 56 λεβελ για να καταλαβω οτι θελει Trade :@) λβλ 57

επισης τωρα προπονω κατι λαρβεστα και λιτγουικ. Οσο για το νασιοναλ υστερα απ'της Sinnoh imma just bored to fill this. Αλλα ισως...
Στο national έχω ακόμα 440 obtained(αν και τις Unova το συμπλήρωσα τουλαχιστων...) και το γεμίζω αργά λόγω βαρεμάρας....και επειδή έχω πίασει έχθρες με το Subway και.....ναι...Έβαλα στόχο να τελειώσω με το Kanto μεσα στον Αυγουστο, αλλα μ'αυτον το ρυθμο...(πάνω που αρχισα να το συμπληρώνω μου μπήκε η ιδέα να φτίαξω ένα Jellicent...Επίσης μου ήρθε η θεόμουρλη ιδέα να κάνω breed ένα Scyther με 31 IVs σε 5 stats @_@). Και μία ερώτηση: Υπάρχει κανείς εδώ που να έχει νικήσει τον Ingo ή τον Emmet σε Super Single/Double;
(09-08-2011 06:08 PM)Aldark Wrote: [ -> ]χοχο αργησα λιγο να την παρω αλλα σε 1,5 βδομαδουλα νικησα και τους ελιτ 4 Sad (too fast)

Samurott lvl 61
Zebritska lvl 51
Gigalith lvl 57
Serperior lvl 54
Unfezant lvl 54
Darmanitan lvl 58

(κι επισης Vannilish 44 (ακομα...) Liepard 50 και Stoutlant 48

(λιγο μετα το league)

τα δυο αρχικα τα πηρες αρχιζοτας με το ενα.το στελνεις,αρχειζεις με το αλλο το στελνεις αρχειζεις με το τελευτεο και τα ξαναπερνεις[μονο με 2 συσκευες]
η αλλιως
το white forest πόσο καιρό θέλει για να αναπτυχθεί;
Εξαρτάται πόσο λίπασμα ρίχνεις...

Για να αναπτυχθεί πρέπει να συνδεθείς με κάποιον που έχει Black μέσω Entralink και να πείσεις ανθρώπους να σηκωθούν από την Black City για να πάνε στο δάσος σου. Μάλλον τα φυτά στο White Forest είναι σαν τα Litwick, γουστάρουν να ρουφάν την ψυχή πρωτευουσιάνων για να δυναμώσουν.
(12-08-2011 02:14 PM)staraptor Wrote: [ -> ]τα δυο αρχικα τα πηρες αρχιζοτας με το ενα.το στελνεις,αρχειζεις με το αλλο το στελνεις αρχειζεις με το τελευτεο και τα ξαναπερνεις[μονο με 2 συσκευες]
η αλλιως

απλα εκανε ενας φιλος αυγο oshawott και μου το δωσε ανταλαζοντας το για Patrat (named: AXRISTO) 4 lvl.

hohoho.

@divided , shit μονο ενα ατομο εδω στα εξοχας εχει black και εφυγε χθες xD
Εγω εχω καει στις ανταλλαγες μεσω GTS και εχω δει 575 και εχω πιασει 395!!
Α εγω το εχω περασει εδω και καιρο...........κανω κανενα ev train σε οποιο πκμν βρω με καλο nature ασχετα με το τι evs εχουν........ετσι για πλακα.

Btw να ρωτισω , H black city πως δουλευει?Πηγα προχθες να ανεβασω λβλ ενα Hitmonlee που μολις τελειωσα το ev training και φενοταν πως τα κτιρια ηταν πολυ πιο χαμηλα και αντι για 10 εκπεδευτες ειχε μονο 3..........αλλα οι ποιο δυνατοι απο τους 10.Τι γινεται?
Εγω αυτην την στιγμη, εκπαιδευω τα pokemon μου, ανεβαζω τα Level τους μεχρι το σημειο που μαθαινουν την τελευταια τους κινηση με την βοηθεια της Bulbapedia, γιατι οπως τα επιασα την πρωτη φορα ετσι τα αφησα. Παραδειγμα τα τρια Regi απο την Hoenn τα επιασα με level 40 και μεχρι τωρα ετσι ειχαν μεινει. Στο National Pokedex εχω σαρωσει και πιασει 641 pokemon απο τα 649 που υπαρχουν
Εγώ βασικά τώρα το μόνο που με μένει είναι να γεμίσω τα κενά στο Pokédex (που δεν είναι και πολλά) και μετά δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο να κάνω στην Black μου.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Reference URL's