Legendary Pokémon

Full Version: Επίσημο θέμα προόδου στις Black και White
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Jellicent Lv 47
Serperior Lv 50
Reuniclus Lv 48
Boldore Lv 46 (γιατι να μην έχω κάποιον να ανταλλάξω Sad)
Zebstrika Lv 46

Ειμαι στο Victory Road. Φαίνεται ψιλό-παλούκι.
Terraplant, εάν θες μου στέλνεις το τέτοιο σου για να εξελιχθεί και σου το στέλνω πίσω. Τι λες;

Ελπίζω να μην σκεφτήκατε κάτι κακό για το «τέτοιο σου»... -.-
Έκλεισα το πρώτο 24ωρο. Έχω περάσει το πρωτάθλημα και το κάστρο μετά. Τώρα είμαι route 14 και πάω να πιάσω Landorus.

141 seen/80 obtained στο Unova pokedex και αρχίζω να γεμίζω και το national.

Serperior 61 lvl
Reshiram 59 lvl
Conkeldurr 59 lvl
Gigalith 57 lvl
Και 2 μεταφορικά με surf κ fly.
Pokédex: Seen 268, Caught 157
Team: Samurott Lv. 61, Volcarona Lv.60, Reuniclus Lv.59, Conkeldurr Lv.59, Haxorus Lv.59 (είπα όντως, δεν μ'αρέσει αλλά βαριέμαι να εκπαιδεύω Deino! Σε κάποια φάση πρέπει...) και Zebstrika Lv.59. Εναλλάσσονται με ένα Chandelure στα 51 και Gigalith/Scolipede στα 57 και 58. Τα Audino ακόμα κλαίνε. (Τα κακόμοιρα :/)
Αυτή τη στιγμή είμαι δίπλα από τη Lacunosa. Γιατί να υπάρχουν ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΣΑ παλιά Pokémon;; (Και το χειρότερο είναι ότι έχουν κρύψει σε κάθε route τουλάχιστον 10 με μερικά να έχουν encounter rate 5% και 1%...Angry)
Θα ασχοληθώ σύντομα με το National Dex. Το έχω αφήσει Toungue Βέβαια πρώτα λέω να πιάσω τα 153 Pokemon που μου μένουν... Big Grin
To idio team alla ola 50 level. Phga mia volta stous 1337 Four alla xexasa na parw medicine.
Excadrill 80, Haxorus 65 (ή κάπου εκεί). Έφτασα μπροστά στο Kyurem και στο Volcarona, δεν έπιασα κανένα απ'τα 2. Σε λίγο θα δοκιμάσω τη τύχη μου στο πρωτάθλημα, λογικά Haxorus και Excadrill θα 'ναι αρκετά για να νικήσω έστω και δύσκολα.

EDIT:Πρωτάθλημα done. Με αρκετή δυσκολία, hax στην αρχή εναντίον μου και μετά υπέρ μου. Αλλά αφού έγινε η δουλειά όλα οκ. Toungue
Μια βδομάδα από τότε που άρχισα την Black στο DS.

Δυο sages μένουν ακόμη να πιαστούν

Team
Reshiram 72 lvl
Serperior 71 lvl
Konkeldurr 70 lvl
Gigalith 68 lvl

Αυτό το Kyurem πώς και δεν το εντόπισα ακόμη; Είναι πουθενά καλά κρυμμένο ή εγώ δεν το πρόσεξα;
http://www.enternity.gr/Article/Διαγωνισ.../1110.html

Quote:Οι διαγωνισμοί συνεχίζουν στο Enternity! Αυτή τη φορά, η εταιρία Nortec Multimedia προσφέρει τέσσερις υπερ-συλλεκτικές κονσόλες Nintendo DSi με χαραγμένους τους χαρακτήρες Reshiram και Zekrom σε λευκό και μαύρο χρώμα (στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται και μία έκδοση του τίτλου Pokémon Black/White). Για να λάβετε συμμετοχή στο διαγωνισμό, κάντε click στο ειδικό button στο τέλος του κειμένου (αφού έχετε εισέλθει με τα στοιχεία του λογαριασμού σας) μέχρι την Κυριακή 10 Απριλίου στις 23:59:59. Οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσω σχετικής ανάρτησης τη Δευτέρα 11 Απριλίου.

Διαγωνισμός λέγοντας; Κλήρωση;
Μάλιστα. Ο champion νικήθηκε για 2η φορά. Δύο pokemon λείπουν από το Unova dex.

Άρχισα το πρώτο μου breeding, εντελώς πειραματικά. Απέκτησα δυό μικρούς Smugleaf.

Για να πιάσουμε τα δύο τελευταία pokemon της Unova πρέπει να περιμένουμε για τα event, σωστά;
Πόσα στα πόσα έχεις?(Unova)
Ίδιο team μόνο που προστέθηκε ένα GARCHOMP 100 LV ME 30 ATK IV.
Έχω να παίξω κάτι μέρες. Έχω δει 150 Πόκεμον και έχω πιάσει 143 νομίζω. Μόλις τελειώσω με το Pokedex, θα προσπαθήσω να βρω κανένα
Μόνο τα 3 τελευταία δεν θα μπορώ να έχω. ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ EVENT ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Να δω κιόλας πως θα πάρω τα υπόλοιπα Πόκεμον από τις προηγούμενες γενιές...

Και εγώ χρειάζομαι το Pokemon στο πρώτο Spoiler... Άντε και αύριο Cryogonal! Αύριο χειμώνας! Αλλάζουν πολλά στην Unova Big Grin
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Reference URL's