Legendary Pokémon

Full Version: Επίσημο θέμα προόδου στις Black και White
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Μόλις βγήκα από το Twist Mountain, λογικά πάω προς το 7ο badge τώρα.
Playtime: 25:58
Badges: 6
Party: Emboar Lv.40, Duosion Lv.40, Scrafty Lv.39, Zebstrika Lv.37, Carracosta Lv.39, Scolipede Lv.37 (Swoobat Lv.23 box'd, το Fly είναι για τους άσχετους Toungue)
(09-03-2011 12:50 AM)Celesi Wrote: [ -> ]7ο έμβλημα και προχωρώ στο Δρακoπυργοτέτοιο, δε θυμάμαι όνομα :Β
Party: Dewott lv53, Simisear lv42, Scolipede lv40, Gothitelle lv50, Το-ελάφι-με-τα-φυτά-στα-κέρατα lv37, Unfezant lv32

60/96 στο dex.

σχεδόν 30 ώρες playtime :'D

Τι levels είναι αυτάToungue! Εγώ στο E4 είχα ως δυνατότερο Serperior 52 Toungue
Συγκέντρωση Προϊόντων σε εξέλιξη
Αυτή τη πρόδο έχω κάνει μέχρι στιγμής στη Black μου. Toungue
Περιμένω λογικά να την έχω μέχρι το Σαββατοκύριακο, έχω λίγο catching-up να κάνω. Όσον αφορά την τιμ μου για ingame, ήδη έχω αγγαρέψει το μισό φόρουμ να μου breedarei. Ο Peke Snivy,Axew,Deino και Βagon, ενώ η Σία αν μπορέσει να βρει Ditto εγκαίρως θα αναλάβει το Oshawott. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι ευπρόσδεκτο από κάθε άλλον. Toungue

Πάντως το μεγαλύτερό μου πρόβλημα σε κάθε περίπτωση θα 'ναι ότι έχω μόνο 1 DS και έχω κόψει τις πολλές παρέες με τους άλλους DS Owners του χωριού, οπότε για ολόκληρη την 5η γενιά θα αγγαρεύω κόσμο μέσω wi-fi. Πάντως ελπίζω να μου κεντρίσουν το ενδιαφέρον για περισσότερο καιρό απ΄ ότι τα προηγούμενα παιχνίδια (Platinum ακόμα να πάρω national pokedex, Soul Silver δεν έχω νικήσει τον Red).

(πάλι στα όρια του οφφ-τοπικ, σόρρυ)
Hmmmm,Μονο εγω σκεφτομαι να παω πρωταθλημα με 2-3 pokemon κανονικα και ολα τα αλλα HP slaves???xD
Μετα τους Elite 4 με 56 ωρες(το εχω καψει λιγο) Toungue
Pokedex : Seen 547 Caught : 528

Κ τωρα ειμαι στο Giant Chasm και παλευω Audino για να εξελιξω καποια κ να ολοκληρωσω το Pokedex...

Και για αυτο δεν εχω σταθερη ομαδα... Μονο το Sawsbuck εχω μονιμα...
@Juan: Δεν νομίζω να νικήσεις εύκολα το E4 έτσι. Πάντως περιμένω νέα για τη πρόοδό σου όταν αρχίσεις. Wink
Το χω!Και την pearl με ενα τους πηρα :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ:Ρ

Sorry off topic...Toungue
play time 00:01
fiiiinnnnnaaaaaaaallllllllllllyyyyyyyyyyyyyyyyyy
(10-03-2011 01:37 PM)JuanDeLolo Wrote: [ -> ]Hmmmm,Μονο εγω σκεφτομαι να παω πρωταθλημα με 2-3 pokemon κανονικα και ολα τα αλλα HP slaves???xD

that's my man Big Grin

emboar, samurott και ότι άλλο τύχει έτοιμο μέχρι την E4
Πρωτάθλημα τέλος.Πολύ καλή κασέτα γενικά,πολύ καλύτερη από pearl και diamond σε story.
Έχασα πολλές ώρες με αυτούς τους κολοκυθάδες ανάμεσα στα routes...

Τελικά τσίμπησα και το 6ο badge (τo προηγούμενο post λάθος ήταν, 5ο είχα πάρει). Ορίστε η ομάδα μου:

Serperior lvl 44
Gurdurr lvl 37
Boldore lvl 31
Kling lvl 30
Zoltig lvl 25
Και ένα lilipup γενικής χρήσης χαμηλού lvl
(10-03-2011 06:50 PM)Arty2 Wrote: [ -> ]
(10-03-2011 01:37 PM)JuanDeLolo Wrote: [ -> ]Hmmmm,Μονο εγω σκεφτομαι να παω πρωταθλημα με 2-3 pokemon κανονικα και ολα τα αλλα HP slaves???xD

that's my man Big Grin

emboar, samurott και ότι άλλο τύχει έτοιμο μέχρι την E4

Δεν χρειάζονται καν HM Slaves σ'αυτή την κασέτα, plus το grinding είναι απίστευτα εύκολο. Εγώ που συνήθως ήμουν με το κλασικό "4 Pokémon και 2 slaves με όλα τα HM", στη White έχω γύρω στα 8-9 Pokémon με το ίδιο level μετά το 8ο badge να εναλλάσσονται στην ομάδα. Ίσως γι' αυτό να φταίει το γεγονός ότι τα Pokémon είναι καινούρια και ήθελα να χρησιμοποιήσω όσα μπορώ.
Really?????
WoW!Τελεια!Θα εχω 5 -6 pokemon για δευτερη φορα μεχρι τους Ε4 Big Grin
B/W <3

Aυριο αρχιζουμε :Ρ
Επιτέλους σαββατοκύριακο!

Πήρα και το 7ο badge, έκανα όλα αυτά τα διαδικαστικά με τα legendary και την Plasma και τώρα είμαι πριν την πόλη του 8ου badge, στη γέφυρα. Αν προλάβω ίσως πολεμήσω τον Ghetsi το βράδυ.

O Smugleaf χτύπησε τα 54 lvl.

Νομίζετε πως με έναν Gurdurr 42 lvl ρίχνω τον 8ο leader ή να το ανεβάσω λίγο ακόμα;
Έγω τον νίκησα με krokorok που έγινε krookodile στις μάχες.On topic,προχωράω καλά.Samurott 58lv.Εξερευνώ τις πόλεις που έμειναν
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Reference URL's