Legendary Pokémon

Full Version: Επίσημο θέμα προόδου στις Black και White
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Λοιπόν...

Αυτή μάλλον θα είναι και η τελευταία ομάδα(δεν έμειναν και πολλά μέχρι το ΠρωτάθλημαToungue)

Zebstrika
Scrafty
Darmanitan
Serperior
Scoutland
Gigalith
Βρε παιδιά, μόνο εγώ πάω πάντα μέχρι το πρωτάθλημα με 1 Pokemon;
Βάλε βέβαια και δυο ΗΜ "slaves" και κανένα άσχετο που πιάνω στον δρόμο σε έτοιμο level..

@1:30 hours here, σλοοόουποουκ
Herc, don't worry, σχεδόν πάντα και εγώ αυτό κάνω, φαντάσου στην SS (που ακόμα να την τελειώσω...) κάθισα και έριξα τα Dragonite του Lance με Flamethrower. Toungue
In other news σήμερα θυμήθηκα να παραγγείλω την Black, ο Γερμανός κλασικά δεν είχε τίποτα εδώ πέρα. Μέσα στη βδομάδα την περιμένω.
(05-03-2011 11:38 PM)Arty2 Wrote: [ -> ]Βρε παιδιά, μόνο εγώ πάω πάντα μέχρι το πρωτάθλημα με 1 Pokemon;
Βάλε βέβαια και δυο ΗΜ "slaves" και κανένα άσχετο που πιάνω στον δρόμο σε έτοιμο level..

@1:30 hours here, σλοοόουποουκ
Ποτέ δεν μπορούσα να μην έχω μια ομάδα.Toungue
Ετσι ειχα κανει στι Saphire πιγα το Καιογγρε στα 100 LV και μετα πηρα το πρωταθλημα ομως το εκανα γιατι ειχα μια 6αδα με πολα ποκε νερου.Εδω τωρα λογο μαθηματων και λογο οτι θελω να κρατισει λιγο το story του παιχνιδιου το παω σιγα σιγα
5 ωρες
Pidove lv16
Blitzle lv13
Lillipup 13
dewott 18
pansear 12
και προς το παρον εχω ενα Munna 8lv me to paso mou
to Audino bgenei ekei pou ta xortaria keinounde
Εγω εχω παιξει γυρω στις 9 ωρες και εχω:
Herdier 23 lv.
Tranquill 25 lv.
Servine 24 lv.
Blitzle 20 lv
Panpour 15lv.
Sawk 15 lv.
τωρα ειμαι στο route 4 και προχορω ακαθεκτος αλλα οχι και πολυ γρηγορα γιατι οπως ειπε και ο φιλος sngohan
τον τυφλοποντικα και και το Munna που τα βρισκεις
Έχω παίξει γύρω στις 10 ώρες αλλά όπως λέει και κάτω από το όνομα μου είμαι noobakos οπότε δεν έxω καταφέρει και θεαματικά αποτελέσματα.

Pokemon
Servine 25
Timbur 21
Panpour 13
Pidove 8
Audino 12
Patrat 4
Purrloin 10
Roggenrola 10
Lilipup 4
Cottonee 17

Τώρα είμαι έτοιμος να πάρω και το badge από την Castelia City και να την κάνω μέσω Route 4.
Στις 32 ώρες :

Serious Spoiler!
οπως ξαναειπα
ειστε τυχεροι αφου εγω ουτε το σελεμπι δεν πηρα.
ηταν κλειστο Angry
Χθες το βράδυ που σταμάτησα να παίζω έφτασα στην Driftveil. Δεν έκανα τίποτα εκεί βέβαια.
Playtime: 15:10
Badges: 4
Party: Scolipede Lv.30, Scraggy Lv.27, Solosis Lv.30, Pignite Lv.31, Zebstrika Lv.28, Dwebble Lv.22

Να 'ναι καλά τα Audino που κάνουν το grinding έυκολη υπόθεση.
Έπιασα και το τρίο εχθές. Πάμε για εκπαίδευση τώρα στο Pokedex.... Big Grin
Driftveil badge get! To music theme της είναι από τα καλύτερα εβερ.
Party: Dewott lv40 (σκέφτομαι να μην το εξελίξω καν), Simisear lv35, Scolipede lv31, Tranquill lv22, Gothorita lv32, Maractus lv32. Τρελή πρόοδος, και 'γω πάντα με το starter μόνο πήγαινα για Elite 4 :Ρ
Playtime: 17:26

Επίσης υπάρχει Pokemon με όνομα Gurdurr. I lol'd.
την πεμπτη θα εχει ξαναφερει μπλακ το πλαισιο?
sorry που ροταω εδω αλλα............
(07-03-2011 04:29 PM)Celesi Wrote: [ -> ]Driftveil badge get!
Party: Dewott lv40

Wtf, πήρα το 5ο badge και το μεγαλύτερο level μου ήταν 32, και δεν το χρησιμοποιησα καν. Scraggy Lv.27 νίκησε το Excadrill Lv.31, felt good man.

Ελάχιστα μετά την Driftveil λοιπόν.
Playtime: 17:35
Badges: 5
Party: Zebstrika Lv.29, Tirtouga Lv.26, Pignite Lv.34, Scolipede Lv.31, Duosion Lv.32, Woobat Lv.21 (Scraggy Lv.29 και Dwebble Lv.22 box'd)

(07-03-2011 04:37 PM)staraptor Wrote: [ -> ]την πεμπτη θα εχει ξαναφερει μπλακ το πλαισιο?
sorry που ροταω εδω αλλα............

Και αύριο να πας θα έχει. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν ένα παιχνίδι Pokémon να εξαντληθεί τρεις μέρες μετά την κυκλοφορία του. Αν θες, μπορείς πάντα να πάρεις τηλέφωνο και να κάνεις κράτηση.
1]δε θα στοιχισει εξτρα ετσι?
2]ποιο ειναι το νουμερο
3]???
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Reference URL's