Legendary Pokémon

Full Version: Pokémon Global Link και Dream World
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Το εχω αναφερει και στο nintendo.gr .
Terraplant, μηπως εχεις τη black version?
μόλις μπήκα με White, όλα χωρίς πρόβλημα Smile
Ωραία, μπήκα και εγώ από Black αλλά αφήνουν μόνο μια ώρα οι τσίπηδες...

Edit: Τελικά μια ώρα αρκετή είναι με αυτά που μπορείς να κάνεις. Ξύπνησα τον Smugleaf και μάζεψα το exeggutor μου από το Forest.
^ Κακά τα ψέματα, δεν έχει και τα άπειρα πράματα για να σε κρατήσει πάνω από ώρα. Εγώ στο μισάωρο ξύπνησα το Yamask μου. Toungue

Και τώρα με περιμένει ένα Hoppip στο Entralink, κρίμα που θα περιμένει εκεί μέχρι να βρω καλό Kyurem.
Μπηκα και εγω και επιασα ενα Dream World Lickitung Big Grin
Λειτουργει Big Grin Επιτέλους!!
Η μεγαλύτερη βλακεία είναι πως πλέον όσους έχεις ως φίλους στο PalPad, δεν μπορείς να τους έχεις αυτόματα ως Dream Pals, και Dream Pals πλέον μπορείς να κάνεις μόνο στην τύχη, έλεος...

Lickitung και εδώ.
Υπόψιν πως όταν ένα Pokemon από το DW εξελιχθεί, θα αποκτήσει την DW ability της εξελγμένης του μορφής αντί να κρατήσει αυτή που είχε. Επίσης αν είναι θηλυκό, μπορεί να την μεταφέρει με breeding Smile
Oh yeah finally! Μπήκα/βγήκα κι εγώ, ωραίο δώρο γενεθλίων μπορώ να πω Toungue Έπιασα κι ενα Doduo (δυστυχώς όχι θηλυκό αλλά το μόνο θηλυκό που βρήκα ήταν ένα Poochyena το οποίο είχα και στο Dex :/)!
Και εγώ τελικά πήρα ένα παντοδύναμο Sentret με Scratch. Τουλάχιστον έχει καλούτσικο Αbility(Frisk) Επίσης, ξέρει κανείς πότε θα μεταφέρουμε τα Eevolution? Και πως ?
Pokémon.com Wrote:Stay tuned for more information on when you’ll be able to befriend your Eevee evolution in the Pokémon Dream World. This promotion will be coming soon!

http://support.pokemon.com/ics/support/d...ptID=15227
Merci Big Grin

Btw, στο Befriend a Pokemon ή όπως λέγεται, δεν μου δείχνει High Score. Μήπως δεν έχει αποθηκευτεί το Eevolution μου?
Yeap, μπηκα κ εγω χωρις κανενα προβλημα. Βεβαια μου εστειλε το support team μηνυμα να προσπαθησω να μπω ξανα (πριν κανενα 2ωρο) και αν εχω το ιδιο προβλημα να επικοινωνησω μαζι τους. Οποτε μαλλον κατι ξανα εκανα κ ετσι το εφτιαξαν Smile Πολυ γρηγοροι παντως Smile

Μεσα σε μια μερα μαζεψα 500 ποντους... θελω ΜΟΝΟ ( Toungue ) 20 μερες για να ξεκλειδωσω το dratini...

Α και καπου διαβασα οτι τα eeveelutions θα τα παρουμε στις 5 Μαιου. Arty, ξερεις εσυ τιποτα σχετικα με αυτο? Smile
LINK : http://www.pokemonworld.co.uk/viewtopic....28&p=79467
(14-04-2011 05:43 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Μήπως δεν έχει αποθηκευτεί το Eevolution μου?
Αρχικά ούτε εμένα, αλλά το ξαναέπαιξα και για πρώτη φορά έφτασα στο 4ο επίπεδο χωρίς να χάσω ούτε μια ζωή, πήρα πάλι Espeon, και μου έγραψε ότι έχω ήδη διαλέξει...

@Philip: Δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου :/
double post:

Έχουμε κανέναν CorpseGrinder (όνομα από PGL) στο φόρουμ;
Τον πέτυχα στην τύχη, δις μάλιστα, και είναι από Ελλάδα Ο.ο
Rattata, Bidoof και Sentret ότι έχω πάρει μέχρι στιγμής Toungue Γενικά σαν νοοτροπία μου θυμίζει πολύ το Pokewalker. Κρίμα που δεν μπορώ να πάρω το Zigzagoon ακόμα Toungue ΓΙ να δούμε τι θα βρούμε σήμερα...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's