Legendary Pokémon

Full Version: Pokémon Global Link και Dream World
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Δεν ξέρω για εσάς αλλά έμενα ήταν άθλια η σύνδεση και με πέταγε συνεχώς έξω Confused. Δεν υπάρχει ένα όριο στο πόσα pokemon μπορείς να πάρεις από το DW; Ή το βγάλανε; Γιατί προσπαθώ να παίρνω όσο λιγότερα γίνεται >.<
^
Δηλαδή, σαν τι όριο; Είναι ένα κάθε φορά που μπαίνεις αλλά διαφορετικά δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο άλλο όριο. Εγώ πάντως τόσα έχω περάσει στην κασέτα μου και ακόμα παίρνει.

Και όντως, είχα κι εγώ κάποια προβλήματα με τη σύνδεση στο Pokémon Global Link αλλά μετά έστρωσε.
Είχα ακούσει δηλαδή ότι μπορείς να πάρεις μόνο μέχρι 50 pokemon (ή ήταν 30; ) από το DW. Αλλά για να το λες μάλλον καταργήθηκε. Πάντως απογοητεύτηκα που δεν είχε shadow tag Litwick~>Chandelure.
^
Εγώ από την άλλη, καθόλου. Ήδη τα παίρνω όταν κάνας Ιάπωνας ξεφουρνίζει Ninetails+Venusaur στο random matchup, θα γινόταν λίγο broken με Chandelure να τριγυρνούν και να θερίζουν ομάδες με shadow tag.

Περιμένω και σήμερα να δω μήπως πατήσω στη βίλα...

Edit: Πάτησα στη βίλα αλλά ξαφνικά του ήρθε να με πετάξει από το DW λόγω "unexpected maintenance".. Όταν τέελιωσαν είχε τελειώσει και η ώρα μου και δεν πήρα τίποτε από κει. Εκτός από ένα περίεργο berry.
Κοίτα για αυτούς τους Ιάπωνες δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, οπότε απλά αποδέχεσαι την ήττα και συνεχίζεις. Βέβαια εκεί είναι που πετάς ένα priority και καθαρίζεις γελώντας σατανικά. Εγώ βασικά το ήθελα γιατί έχω ένα Chandelure με μαύρα-χάλια στα IVs και ήθελα μία δικαιολογία να φτιάξω άλλο. Toungue
Μπήκα βίλλα χθες και μάλιστα 2 φορές...και για 2η φορά μου έτυχε να ΧΑΣΩ ΣΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ABRA ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ.
Κατά τ'άλλα πήρα θηλυκό Murkrow που το έψαχνα 6 μήνες και συνειδητοποίησα ότι τελικά ποτέ δε θα το φτιάξω, άσε που τό'χε πάρει ήδη ο NM2 πλέον. /fail
Γενικά το DW συνεχίζει και με τρολλάρει στο έσχατο σημείο αλλά εγώ παλέυω μέχρι να βρω Poliwag πλεόν και τα υπόλοιπα που μας μένουν Toungue
Δεύτερη μέρα σήμερα, Manor ούτε για δείγμα. Πάλι καλά που έχει ελάχιστα Pokémon που με ενδιαφέρουν.
Πήρα ένα Spinarak. Πολύ ωραίο το Manor. Big Grin Σήμερα μπήκα πρώτη φορά λόγω Bannette.
Παλικαρια, ακουστε.
Ειναι σχετικα απλο το πως δουλευει το Dream World.
Kανεις λογαριασμο, πηγαινεις μετα στην οθονη του παιχνιδου που εχει τισ επιλογες : New Game , Continue etc.Eκει εχει μια επιλογη που λεγεται Game Sync Settings.To το επιλεγετε και σας δινει εναν κωδικο που βαζετε στον λογαριασμο που κανατε στην ιστοσελιδα του Dream World.Ετσι εχετε κανει εγγραφη την κασετα σας.Αυτα ειναι τα βασικα και πιθανως οι πιο πολλοι τα ξερετε.

Τωρα , για οσουσ εχουν θεματα να παιξουν τα παιχνιδια του Dream World :
1) Αμα μπειτε στον κοσμο, εχετε μια ωρα να κανετε οτι θελετε.Ομως, ασχετα απο το αν θα βγειτε και θα μεινετε εξω η αν θα παιζετε εν συνεχεια, ο χρονος μετραει.Οποτε συμβουλευω να παιζετε την ωρα σας σε μια δοση για να μην εχετε εκπληξεις.
2)Η Nintendo εχει κανει κατι και εντοπιζει τα πιο πολλα hacks.Mεχρι στιγμης, το μονο για το οποιο ειμαι σιγουρος ειναι το 100% National Pokedex complete, akoma kai apo Action Replay.Αν "πιαστειτε" με μια κλεψια που αναγνωριζεται, δεν θα μπορειτε να μπειτε.
3)Αν ειναι παρα πολυς κοσμος απο πολλες περιοχες ταυτοχρονα ειναι πολυ πιθανο να μην μπορεσετε να μπειτε για καποια ωρα.
4)Αν η συνδεση με το διαδικτυο που εχετε δεν ειναι καλη τα loading θα κρατανε μεχρι να κλεισετε τα 90 σας.Ειναι ουτως η αλλως σχετικα μεγαλα.

Αυτοι ειναι οι λογοι που μπορω να σκεφτω τωρα.Αμα προκυψει κατι αλλο θα ενημερωσω.
(Προειδοποιω οτι δεν διαβασα ολα τα replies μεχρι το τελος οποτε αν το δικο μου ειναι απλα ακυρο αγνοηστε. Toungue )
^
Μμμ ναι, βασικά είχα γράψει κι εγώ ένα guide για το DW που πιστεύω βοηθάει όσους ασχολούνται με το DW (και δεν βαριούνται να το διαβάσουν).

Παίζει σήμερα να ξαναμπώ να τσακώσω και το Bannette, να κατεβάσω και τα τελευταία C-Gear skins. Πάντως οι Ιάπωνες συνεχίζουν να κυριαρχούν, αφού το δικό τους DW είναι πολύ πιο ενδιαφέρον.
Δυστυχως, ειτε μας αρεσει ειτε οχι το παιχνιδι γεννηθηκε στην Ιαπωνια οποτε λογικο ειναι οι "συμπατριωτες" του να εχουν καποια πριμ. Δεν μας πειραζει ομως.Οσο μπορουμε ακομα και τους νικαμε καμια φορα στις Random Matchup, θα μας βλεπει και εμας τους Ευρωπαιους η Nintendo.
Παρεπιπτωντος, σας εχει συμβει να μπαινετε Dream World, να πατε Island of Dreams καμια 3-4 φορες κανονικα, και μετα ξαφνικα να μην βρισκετε ουτε ποκεμον ουτε αντικειμενα ?
Γιατι εμενα μου συνεβη αποψε, και αναγκαστικα να παρω ενα Mawile -_-.
Παιδια, να ρωτησω κατι?Στο GBU, εκει που λεει τα rankings, ενω εχω κανει αρκετες μαχες,μου λεει greece no.-, single no.- κ.λ.π, με αλλα λογια δεν μου γραφει την καταταξη!! Ξερετε γιατι συμβαινει???
(13-10-2011 11:09 PM)Argente844 Wrote: [ -> ]Παρεπιπτωντος, σας εχει συμβει να μπαινετε Dream World, να πατε Island of Dreams καμια 3-4 φορες κανονικα, και μετα ξαφνικα να μην βρισκετε ουτε ποκεμον ουτε αντικειμενα ?
Γιατι εμενα μου συνεβη αποψε, και αναγκαστικα να παρω ενα Mawile -_-.

Ναι βασικά αυτό είναι δεδομένο, μετά τις 4-5 φορές (συνήθως σε μένα είναι 5 ξέρω'γω) υπάρχει περίπτωση άνα πάσα στιγμή (στις 6, στις 7 κτλ.) να σου σταματήσει να σου βγάζει Pokémon στο Island γιατί απλά η Nintendo δε θέλει να σ'αφήσει να κάθεσαι να φαρμάρεις για Pokémon μέσα μέχρι να βρεις αυτό που θες...απλά και μόνο για να ξαναμπείς για να παίρνουν εκείνοι λεφτά Toungue

(13-10-2011 11:44 PM)andrreaskal13 Wrote: [ -> ]Παιδια, να ρωτησω κατι?Στο GBU, εκει που λεει τα rankings, ενω εχω κανει αρκετες μαχες,μου λεει greece no.-, single no.- κ.λ.π, με αλλα λογια δεν μου γραφει την καταταξη!! Ξερετε γιατι συμβαινει???

Να υποθέσω γιατί έχουν την Ελλάδα γραμμένη μια ζωή και δεν υπολογίζουν καν τα ελληνικά ratings;
Αχαα.. αρα εμας για ακομα μια φορα μας εχουν γραμμενους.... Πολυ ωραια..
Έλα πάμε κι άλλη area: http://www.legendarypokemon.net/2011/11/...d-mountain
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's