Legendary Pokémon

Full Version: Pokémon Global Link και Dream World
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Έχει και Larvitar; COOOL Big Grin Περιμένουμε! Αν και ακόμα μου μένουν πολλά από τις άλλες περιοχές.
Edw den exoume parei akoma Abra kai Smeargle kai Sableye kai Poliwag...h nea perioxh mas marane, gia na 3anaphgainoume ka8e mera na mas vgazei 8alassa kai ourano ;/
Ακόμα στον ουρανό είναι μερικοί Toungue
Se zhleuw re Pekinoua...toulaxiston de vrizeis ka8e fora pou vgainei ouranos xD An exeis parei ka8e xrhsimo Pokemon apo'kei kai ola t'alla einai aisxh, ti allo na kaneis pou exeis kai 5 fores na mpeis sto DW kai h mia paei xamenh...(kai h 2h...kai h 3h...Toungue)
Axxx...5 Abra...5 katarammena male Abra.Tosos kopos na kano kala score sto pagwto kai moy vgainoun ola male.
To telytaio eipa na to paro mpas kai moy vgei kali Nature..moy vgike Adamant.Oute Staraptor na itan.
Kai tora, i Nintando tha mas meiwsei tin pithanotita na pame sto Manor apo 20% sto 13,3333%...
Ti drama einai ayto pou zw Toungue
Εγώ βασικά το έχω ψιλοσιχαθεί το DW, αφού έχω κάνει τα πάντα εκεί.

Πάντως, το πραγματικά σπαστικό είναι να θες να απς σε μαι περιοχή και να αρνείται πεισματικά αν σε στείλει εκεί. Μετά τη δεύτερα μέρα καταντάει κουραστικό.
Εγώ πάντως τώρα ασχολούμαι με την αγορά επίπλων Toungue
(04-11-2011 12:21 AM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]Πάντως, το πραγματικά σπαστικό είναι να θες να απς σε μαι περιοχή και να αρνείται πεισματικά αν σε στείλει εκεί. Μετά τη δεύτερα μέρα καταντάει κουραστικό.

Προφανώς αυτό συνέβη σήμερα, ακόμα δεν έχω δει πώς είναι το Rugged Mountain λοιπόν, ελπίζω αύριο να με μισεί λιγότερο το παιχνίδι.

Πήγε κανείς σήμερα; Δυστυχώς δεν έχει πολλά ενδιαφέροντα Pokémon το βουνό, Contrary Spinda, Anger Point Camerupt και Moxie Salamence με Outrage είναι τα μόνα που ίσως να αξίζουν.
To Contrary Spinda pairnei kamia endiaferousa epi8esh pou mporei na kanei abuse opws p.x. to Serperior? Den milame gia toso kalo paradeigma alla leme...pairnei Overheat/Draco Meteor/Psycho Boost? xD
Superpower, κι αυτό από DW μόνο. Και πάλι μούφα είναι. Toungue
Ti le re, pame gia ena Contrary Spinda leme, 8raush sta NU.
lol Γιατι έδωσαν Croagunk ενώ υπάρχει ήδη στο Rugged Mountain. Αlso ευτυχώς πουθενά Ditto Toungue

Πρώτο Pokemon από εκεί το Phanpy, meh..
Πρωτα ποκεμον απο την νεα περιοχη :
Mankey /w Low Kick, Male
Machop /w Low Kick, Male
Magnemite /w Recycle (x2)
Hippopotas /w Stockpile, Male
Larvitar /w Dark Pulse, Male
Torkoal /w Stealth Rock, Male

Νομιζω πως ηταν αρκετα για πρωτη μερα.Τελικα, πηρα το Torkoal Toungue
Παιδιά βρήκα κάτι για το c gear στο serebii.Λέει να βάλουμε κάτι κωδικούς και θα αλλάξει το c-gear αλλά δεν ξέρω που!Ας με διαφωτίσει κάποιος!HuhToungueToungue ιδού το site http://www.serebii.net/blackwhite/global...oads.shtml
αυτούς τους κωδικούς τους βάζεις στο site του pgl(pokemon global link) και παίρνεις εκεί το skin.Μετά πρέπει να κάνεις tuck-in ένα pokemon και να πας customize.Εκεί διαλέγεις το skin που θες και πατάς save.Όταν κάνεις wake up θα γίνουν οι αλλαγές και in-game.
ΥΓ Αν δεν κατάλαβες τίποτα από ό,τι έγραψα και δεν έχεις ιδέα τι να κάνεις πες μου να σε βοηθήσω
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's