Legendary Pokémon

Full Version: Pokémon Global Link και Dream World
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Έχω το Pikachu.

Btw, ότι Pokemon έχω από το Dream World:

Bidoof, Rattata, Sentret, Sunkern, Lickytung, Poochyena, Bellsprout. Δυστυχώς, δεν κατάφερα να πάρω το Eevolution :/
Δεν κατάφερες φαντάζομαι λόγω του καθυστερημένου site. Γιατί πολλοί το έπαιξαν κανονικά το mini-game και δεν μπορούσαν να το πάρουν μετά.

Μη πω τι γίνεται όταν θες να κάνεις account και δεν σε αφήνει γιατί έτσι γουστάρει...Πρέπει να το διορθώσουν λίγο.
Ακριβώς αυτό... Ελπίζω να διορθωθεί. Και μια επανάληψη δεν θα ήταν άσχημη ιδέα...
Αν έχετε δει στο Serebii (=>http://www.serebii.net/blackwhite/dreamworld.shtml) ανάλογα με το πόσους πόντους έχεις σου δίνει κ αντίστοιχες περιοχές στο Dream World. Επειδή λοιπόν θέλω να ανακαλυφθούν καινούριες κάντε με add (στο pokemon-gl.com) σαν φίλο να πάρω κ εγώ πόντους αλλά κ εσείς Wink
Το nickname μου είναι johnis23... !!!
Δυστυχώς δεν μπορούμε να σε κάνουμε απλώς add στο Pokémon GL. Πρέπει να συναντηθούμε τυχαία στο Dream World πρώτα για να γίνουμε Dream Pals. Και αυτό δεν παίζει να συμβεί. Υπερβολικά μικρές πιθανότητες.

Πάντως, αν θες να μαζέψεις Dream Points ή σ' ενδιαφέρει γενικώς το DW, μπορείς να διαβάσεις τον οδηγό μου, Pokémon Dream World Guide. Είναι λίγο outdated αλλά καλύπτει όλα τα θέματα και αν έχεις απορίες μπορείς να μου στείλεις PM ή e-mail. Ή να postareis στο Ερωτήσεις & Απαντήσεις.

Btw, ξεπέρασα το high-score μου στο Sky Race.

^
We cross our fingers...Toungue (Άντε να κάνω τα rng για τα Chandelure!)
Επιτέλους, ένα αξιόλογο update στο DW! Άντε να δούμε για τι πρόκειται. Πάντως μήν ελπίζετε και πολύ για shadow tag chandelure γιατί 5th Gen pokémon δεν έχουν και πιστεύω δεν θα κυκλοφορήσουν στο DW.

Από την άλλη, θα πρέπει να κάνω update το guide (πάλι) Dodgy ....
Δεν πιστεύω να μην εμφανιστούν καθόλου Gen V Pokémon στο DW, μπορεί όχι σε αυτό το update, αλλά σίγουρα στο μέλλον. Αυτό που μου φαίνεται πιο λογικό είναι να μην έχει Gen V και κάποια στιγμή με κάποιο update να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες περιοχές. Όπως και να το κάνουμε δεν υπάρχει καλύτερο μέρος να βάλεις ένα Ghost-type κερί από ένα στοιχειωμένο σπίτι όπου το mini-game περιλαμβάνει κεριά. Toungue
Μπορεί τα GenV Pokemon να μπουν με την επόμενη κασέτα.
Καταπληκτικό θα είναι :3 Περιμένω και ελπίζω να με ξανακάνει να ασχοληθώ λίγο με το DW.
Πριν λίγες μέρες ξεκίνησα κι εγώ να παίζω το Pokemon Dream World κι έχει την φάση του. Όπως και το Pokewalker για το Pokemon HeartGold/SoulSiver έτσι και το Dream World για το Pokemon Black/White αποτελεί μια ευχάριστη προέκταση των παιχνιδιών η οποία πέρα των άλλων είναι ιδανική για όταν δεν έχεις μαζί σου το Nintendo DS/3DS και θέλεις να παίξεις κάτι χαλαρό στα γρήγορα. Και τύφλα να 'χουν τα κάθε λογής browser games σαν κι αυτά τα οποία παίζουν αρκετοί στο Facebook. Cool Ανυπομονώ να σας συναντήσω στο Dream World. Ήδη σας έστειλα με pm το ID μου (friend code&nickname) για ν' ανταλλάξουμε friend codes (έκανα και register μερικά).

Άσχετο: επειδή δεν έχω ξαναπαίξει Entralink missions ποιοί από εσάς πάνε στην Κάισσα της Βικτώριας κάθε Σάββατο (όπως ο pokemaniac) για να συναντηθούμε και να παίξουμε κανά mission;
Μπήκα στο DW σήμερα αλλά δεν κατάφερα να πάω στο νέο μέρος, λόγω ότι έχω ήδη 4 άλλες περιοχές ξεκλείδωτες Sad . Αύριο ίσως είμαι πιο τυχερός.

Πάντως είδα αλλαγές (κυρίως νέα αντικείμενα) στο Dream Catalogue. Όλα έχουν σχέση με τo Spooky Manor.
Πήγα κι εγώ, με έβγαλε στο Manor όταν πλέον είχαν σταματήσει να εμφανίζονται Pokémon. Βλακεία να μην μπορείς να επιλέξεις περιοχή, ειδικά όταν έχεις πάρει όλα τα Pokémon εκτός του Poliwag από τις άλλες τρεις. Toungue
Εγώ από την ώρα που μπήκα μέσα δεν μ εμφανίσε ούτε ένα pokemon σε καμία περιοχή! Sad
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's