Δεν το πήρα ακόμα γιατί δεν πρόλαβα.έπρεπε να πάω κάπου...Τώρα πρέπει να περιμένω να περάσουν 2 ώρες για να ξανά μπω... Τώρα πρέπει να ξανά βάλω τον κωδικό για να το πάρω ή είναι ακόμα εκεί?
Όχι δεν χρειάζεται.Αυτό μένει στο προφίλ σου αποθηκευμένο και όποτε θες πας και το αλλάζεις.
ok,τώρα προσπαθώ να το στείλω στο entralink αλλά δεν λέει sent πουθενά.Πως το στέλνω?
πατάς online στο c-gear και μετά tuck-in
Victini99, ρίξε μια ματιά
εδώ και στο manual της κασέτας σου, θα σου λύσουν τις περισσότερες απορίες για το Global Link.
Σας ευχαριστώ!Ερώτηση:αν βάλω στο c-gear ένα άλλο θέμα,θα μπορώ να το κάνω κανονικό σε περίπτωση που το δεν το θέλω πια?Και χθες με το relocator δεν μπορούσα να λάβω τα ποκεμον.Ελεγε ότι δεν βρέθηκε κανένα πόκεμον γιατί?
Με το relocator μεταφερεις το Celebi και τα τρια θρυλικα shiny Raikou, Entei και Suicune απο ενα event που εχει γινει στις HeartGold και SoulSilver στις Black and White για να παρεις το Zorua, και το Zoroark. Ψαξε και λιγο μονος σου, μην περιμενεις ετοιμες απαντησεις
EDIT: Προσπαθεις να παρεις το Porygon απο το Dream World; Πρεπει να πας μεσω του G-Gear στο Entralink και απο εκει στο Entree Forest και θα το βρεις να σε περιμενει
Δηλαδή τώρα δεν γίνεται να το πάρω ε?Το porygon το πήρα το πρωί...
Οχι, δεν μπορεις να το παρεις. Εκτος αν εχεις ηδη το Celebi στις HeartGold ή την SoulSilver, οποτε μπορεις να το μεταφερεις στην Black
Ικανο σε ειχα να προσπαθεις να παρεις το Porygon με το Relocator
χα,χα οχι απλά νόμιζα ότι σου δίνει κάποια πόκεμον το relocator!
Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να φέρω παραπάνω από 1 pokemon από το Dream World ?
Μπορείς να πάρεις μόνο ένα Pokemon για κάθε φορά που μπαίνεις Dream World αλλά γενικά εάν υπάρχουν Pokemon που δεν έχεις πάρει μπορείς να τα πάρεις και όλα μαζί, δεν ξέρω μέχρι πόσα, μου έχει τύχει εμένα για παράδειγμα να πάρω και 3. Παραπάνω πάντως από ένα την ημέρα απο το Island Of Dreams δε γίνεται να πάρεις.
Στο PGL λέει ότι μας έχει στείλει mail με κωδικό για pikachu...
Κοίταξα στα mails του PGL αλλά δεν ήταν.
Που τον στέλνει τον κωδικο?
Μόνο αν αγόρασες τα παιχνίδια από το amazon.co.uk. Σε αυτή την περίπτωση σου στέλνουν όντως έναν κωδικό μιας χρήσης για ένα Pikachu, το οποίο αν δεν απατώμαι δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο έτσι και αλλιώς.
Meh, η αλήθεια είναι ότι όντως δεν έχει κάτι ιδιαίτερο, απλά τη Dream World Ability του (Lightningrod) την οποία μάλιστα δεν μπορείς να breedάρεις γιατί είναι και αρσενικό.
Talk about fail με όλα αυτά τα δωρεάν Pokemon