08-09-2012, 03:54 PM
08-09-2012, 04:01 PM
Είναι tournament που γίνεται μέσω wi-fi από την nintendo και μπορεί να συμμετάσχει όποιος θέλει,με διπλές μάχες στα 50 lvl διαλέγοντας 4 από τα 6 pokemon που έχεις δηλώσει κατά τη συμμετοχή σου στο tour.Ισχύουν συγκεκριμένοι κανόνες που μπορείς να τους βρεις και στην αρχική σελίδα του site αυτού.Επίσης να σου πω πως τα c-gear skins είναι για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μερικά από αυτά που μπορεί να δεις σε διάφορα site ίσως να μην είναι πλέον διαθέσιμα.
08-09-2012, 04:21 PM
Κοίταξα στο pgl και είδα για τα skins και το tournament αλλά δεν κατάλαβα πολύ καλά πως να δηλώσω
συμμετοχή στο tournament...Είδα επίσης ότι σου lockάρει τα pokemon που θα διαλέξεις.Αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορώ να παίξω με αυτά κατά την διάρκεια του tournament έτσι?Μπορείς να μου εξηγήσεις με λίγα λόγια για το pgl γενικά?Ξέρω,ζητάω πολλά αλλά πρώτη φορά μπαίνω εκεί γιατί πρόσφατα έβαλα internet στο nintendo και μπήκα WFC και δεν ξέρω κάποια πράγματα...
συμμετοχή στο tournament...Είδα επίσης ότι σου lockάρει τα pokemon που θα διαλέξεις.Αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορώ να παίξω με αυτά κατά την διάρκεια του tournament έτσι?Μπορείς να μου εξηγήσεις με λίγα λόγια για το pgl γενικά?Ξέρω,ζητάω πολλά αλλά πρώτη φορά μπαίνω εκεί γιατί πρόσφατα έβαλα internet στο nintendo και μπήκα WFC και δεν ξέρω κάποια πράγματα...
08-09-2012, 04:35 PM
Πρεπει πρωτα να εχεις profile στην σελιδα του Global Link. Αφου το φτιαξεις ενα, πας στις επιλογες του παιχνιδιου, εκει που γραφει Game Sync Settings, συνδεεσαι στο ιντερνετ και παιρνεις ενα κωδικο. Την ταυτοτητα δηλαδη του παιχνιδιου. Αυτον τον κωδικο τον προσθετεις στο profile σου στο Global Link
08-09-2012, 04:43 PM
Εγώ είχα πάρει έναν κωδικό από το Game Sync,χθες από περιέργεια αλλά δεν έχω λογαριασμό εκεί.Δλδ πρέπει να κάνω λογαριασμό και μετά να ξανά πάρω κωδικό?
08-09-2012, 04:46 PM
οχι, απο την στιγμη που τον πηρες ηδη μια φορα, ο κωδικος δεν αλλαζει
08-09-2012, 04:55 PM
Και εγώ τώρα που να δω τον κωδικό που μου βγήκε?
08-09-2012, 05:20 PM
Θα πας πάλι στο μενού του παιχνιδιού και στο game sync θα σου τον δείχνει.
08-09-2012, 05:34 PM
A,ok,ευχαριστώ!Τώρα πάω να κάνω λογαριασμό.Αν κολλήσω κάπου θα έρθω να ρωτήσω...
08-09-2012, 05:40 PM
(08-09-2012 05:34 PM)Victini99 Wrote: [ -> ]A,ok,ευχαριστώ!Τώρα πάω να κάνω λογαριασμό.Αν κολλήσω κάπου θα έρθω να ρωτήσω...
μην παραλειψεις να ρωτησεις!!!
08-09-2012, 06:21 PM
Τα κατάφερα!Βρήκα επίσης έναν κωδικό που τον έβαλα εκεί με μου εμφανίζει στο dreamworld ένα PORYGON!!!Τώρα κοιμίζω ένα πόκεμον για να μπω εκεί.Μου είπε να κοιτάξω σε ένα home.Μετά θα πάω να το πάρω!
08-09-2012, 06:28 PM
Μα γιατι δεν δινουν πιο σπανια pokemon στο Dream World; τα Porygon, Lucario και τα λοιπα ειναι τα πιο συνηθισμενα εως αχρηστα pokemon. Τα βρισκεις ευκολα και in-game
08-09-2012, 06:37 PM
να και ο κωδικος για το klink , να μην ψαχνετε ολοι. (αν και βασικα αργησα)
KLINKCGEAR2012
KLINKCGEAR2012
08-09-2012, 08:11 PM
Το porygon δεν μπορείς να το βρεις in-game και τόσο εύκολα αλλά και πάλι είναι με την hidden ability οπότε δεν μπορείς να πεις ότι δίνουν κάτι συνηθισμένο.Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα που έχουν δωθεί.
08-09-2012, 08:39 PM
Ναι εχεις δικιο το Porygon και εγω δυσκολευτηκα να το πιασω. Απο το Game Corner στην Celadon ή στην Goldenrod το πηρα. Αλλα στην Bulbapedia ειδα οτι εδωσαν κι αλλα pokemon, πιο απλα απο το Porygon.
EDIT: Θελω να πω, αντι να δωσουν καποιο Event Only Pokemon για να συμπληρωσουμε το pokedex, δινουν αυτα τα απλα pokemon που τα βρισκουμε και in game
EDIT: Θελω να πω, αντι να δωσουν καποιο Event Only Pokemon για να συμπληρωσουμε το pokedex, δινουν αυτα τα απλα pokemon που τα βρισκουμε και in game