Legendary Pokémon

Full Version: Pokémon Global Link και Dream World
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Για την ώρα έχω πιάσει exeggcute και farfetche'd (ένα από τα αγαπημένα μου pokemon πρώτης gen). Ελπίζω να εμπλουτίσουν λίγο τα items από το dream catalogue και να δώσουν περισσότερες δυνατότητες διαδραστικότητας ανάμεσα στους παίκτες.

Σε κανά μισάωρο θα πάρω και τη σημερινή μου δόση. Να δω πως είναι και το Victini στο DW.

Eπίσης, το 100ο μου post στο legendary pokemon. Πάμε και για τετραψήφιο.
Question: Τώρα στο Befriend a Pokemon,δεν μου είπε να πάρω Pokemon. Άρα αποθηκεύτηκε σωστά? Αποθηκεύτηκε και το Score πάντως της πίστας.

Τώρα έχουμε 4 Pokemon Big Grin Πρόσθέθηκε και το Bellsprout Big Grin
Bρήκα ένα igglybuff με friend guard. Κρίμα που είναι αρσενικό και δεν μπορώ να κάνω breed για το ability. Ακόμα και με μέτριο nature και ΙVs έχει αποδειχτεί τρομερά χρήσιμο σε double battles στο subway.

Επίσης βρήκα και τα berries που ήθελα κι έναν Έλληνα στο DreamPal.
Μπορεί κάποιος να μου πει, ποια Pokemon έχουν DW που αξίζει?(για Competitive)
Εμένα αυτό που μου φάνηκε πολύ καλό είναι το contrary του Serperior. Και αφού δουλεύει και στο leafstorm μπορείς να σκας επίθεση με γερό power και να ανεβάζεις ωραία το spattck.

Αν και δεν ξέρω κατά πόσο πραγματικά καλό θα αποδειχτεί σε competitive battles.
(01-05-2011 02:37 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Μπορεί κάποιος να μου πει, ποια Pokemon έχουν DW που αξίζει?(για Competitive)

Από τα μέχρι τώρα available, κατά τη γνώμη μου: Nidoqueen, Nidoking, Bibarel, έτσι κι έτσι το Tauros, Ninetales, Politoed, Xatu, Murkrow, Gliscor, Slowbro, Gyarados, Octillery, Sharpedo, Dragonite.

Σίγουρα είναι κι άλλα, αυτά είναι που θα με έκαναν να τα φτιάξω πάντως.

Και οκ, κάτι Solar Power Charizard, Contrary Serperior και Speed Boost Blaziken είναι πολύ καλά αλλά δεν μπορούμε να τα πάρουμε εκτός αν μου διαφεύγει κάτι.
Είχα κάνει το migame με τα Eevee, αποθηκεύτηκε το score αλλά λέει ότι δεν είμαι qualified για αυτό το promotion Sad Μου φαίνεται το έχουν πάθει και άλλοι αυτό... Τι γίνεται; Θα το πάρω το Eevee; D:

ps: Για το Munna C-Gear ο κωδικός είναι : PGLDR34M
Είχα κάτι pics με διάφορα high scores που έκανα στα mini-games του DW και μιας και δεν έχω κάτι καλύτερο να τις κάνω, είπα να τις ανεβάσω.

Ice Cream Scoop (Click to View)

Hide n Seek (Click to View)

Play with Wailord (Click to View)

Tι λέτε, παγκόσμιο ρεκόρ περνάμε ή θέλει λίγο ακόμα;
Σίγουρα σ'έχω περάσει σε Sky Race και Wailord, στο πρώτο έχω κανει ~60500 και στο δεύτερο νομίζω γύρω στα 85000. Στα άλλα τώρα πάντως δεν έχω δει μέχρι στιγμής μεγαλύτερα σκορ οφείλω να ομολογήσω Toungue
Πηρα ενα Tepig μεσω Global link υπαρχει τροπος να εξετασω αν ειναι αυθεντικο;
Μήπως εννοείς GTS; Γιατί στο Global Link μια φορά Tepig δεν έχει.
Ναι μπερδευτικα ξερεισ καπιον τροπο
http://www.legendarypokemon.net/2011/06/...ink-update

Όχι τίποτα τρομερά σημαντικό, αλλά τουλάχιστον είναι ένα update κι αυτό. Toungue

Κανείς που έπαιξε αρκετά random matchup ωστέ να πάρει το special avatar;

(25-06-2011 09:46 PM)songohan Wrote: [ -> ]Ναι μπερδευτικα ξερεισ καπιον τροπο

Κοίτα τα stats του, τις κινήσεις του, σε τι μπάλα είναι πιασμένο, κλπ. Άμα δεις τίποτα περίεργο, δεν είναι legit.
Λοιπόν αφού τώρα έχουμε 3 διαφορετικά C-Geat skins, τι διαλέξατε εσείς. Ξέρω, το Muna είναι πατάτα αλλά από τα άλλα δύο;

Εγώ για την ώρα έχω το Pikachu αλλά και το άλλο καλό φαίνεται, πιο Gen V φάση.

Παίζει κάπως να γίνεται να τα κατεβάσω και τα 3 και να μπορώ να αλλάζω offline; Η μόνο μέσω GL γίνεται;
Μόνο μέσω PGL. Κι εγώ για την ώρα το Pikachu έχω, αν και δεν με εντυπωσιάζει κανένα ιδιαίτερα.

Και για όσους δεν το είδαν: http://www.legendarypokemon.net/2011/07/...-gear-skin
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's