Legendary Pokémon

Full Version: [EDITORIAL] RNG Abusing - Hack ή Όχι; Είναι Δίκαιο;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(03-11-2011 02:12 AM)Adk Wrote: [ -> ]Ok JDL, me kaneis kai akougomai les kai eimai teras pou kanw toso kaka pragmata me ta Pokemon mou Toungue egw o idios den eixa kanei pote rng mexri fetos pou egine ypervolika poly eukolo kai pragmatika, me tosh eukolia mprosta mou ki exontas 3odepsei apeires wres ths zwhs mou na kanw breeding se oles tis prohgoumenes kassetes, apofasisa na stamathsw na 3odeuw toso xrono sto breeding gia na mou feugei telika meta h ore3h na pai3w ( h na mhn exw ore3h na pai3w epeidh 8a prepei na kanw breeding) kai na xrhsimopoihsw kalytera to dia8esimo xrono mou (pou einai kai ligos pleon). Epishs einai arketa legit gia mena opws e3hghsa pio prin.

Nai ontws kala ta les, paizeis to paixnidi gia na to euxaristh8eis. Auto to ekana edw kai polla xronia alh8eia. Akoma to euxaristiemai, omws den prolavainw isws n'asxolh8w oso h8ela. To rng epispeudei tis diadikasies kai me voh8aei na pai3w kateu8eian kai xwris na spatalaw polytimo xrono ekei. An den to eixa kanei den 8a epaiza Subway opote epiana th White. Koinws opws les de 8a diaskedaza. 8a elega "pouuuuuuuu na ftiaxnw twwwwwra paaali...". Pistepse me, exw spasei polla auga...POLLA. Se shmeio pou pleon variemai na to kanw otan yparxei pio eukolos nomimos tropos.

Kai to competitive battling den einai mono sto Smogon, exw vare8ei na akouw auth thn karamela, eleos pia. Shmainei oti den yparxoun kaloi paixtes dhladh ektos auths ths alazonikhs koinothtas? Hmarton...

An euxaristiesai pantws to paixnidi kalytera etsi egw den exw provlhma me auto, omws den vriskw kati kako sto na xrhsimopoiw ta bugs tou paixnidiou opws cloning gia na kanw th zwh mou pio eukolh. Den mporw na kanw to xazo kai na lew pws den yparxoun kai, afou antikeimenika den einai adiko, de vriskw logo na mhn to kanw.

ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ!!!

Λοιπον περα της πλακας,δεν ειπα για το smogon κατι!Ειπα για το επιπεδο battling γενικα καθως και το 90% που παιζει wi-fi σε καλο σχετικα επιπεδο λογικα χρησιμοποιει και simulators.
Ακομη το συστημα της βαθμολογησης ειναι δικαιοτερο και μπορεις να "διακριθεις" ως battler...(Οχι χανω-κλεινω το ds-συνεχιζω)

Εαν κουραστεις με τα αυγα εχω ενα ξαδερφακι που του δινω και σπαει με τις ωρες :Ρ
Φετος,δυστηχως δεν προλαβαινω να κανω κα κτ στα poke και τα εχω παρατησει
αλλα φαση ειχε που εσπαγα 100 αυγα για το καθε Poke και στο τελος τελικα δεν το ηθελα καν :Ρ(μαζοχιστης!Toungue)

Τα μονο flawless poke που εχω ειναι 4-5 που εχω κερδισει απο 2 tours και κατι αλλα που μου ειχε δωσει ο giorgosss γιατι τον βοηθουσα στο competitive battling.

Αλλα οκ.Συμφωνω με αυτο οτι αμα το διασκεδαζεις εσυ το παιχνιδι ετσι τοτε μαγκια σου και καμαρι σου!:Ρ

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΤΕΡΑΣ ΟΜΩΣ!
Επειδει βαριεμαι να διαβαζω τα κειμενα σας θα πω την γνωμη μου (που δεν θα αλαξει ποτε) και δεν ξαναασχολουμε με το θεμα.

Οποιος ειναι εναντιον το RNG = 1) Βαριεται να ασχολιθει , 2) δεν μπορει να κανει οσο καλα RNG μπορουν να κανουν οι αλλοι ή 3) ξαρειν καλα RNG αλλα απλος βαριεται να κανει και αλλα.

Αλιος δεν υπαρχει δικεολογια για να πιστευεις πως το RNG ειναι hack.Απ οπου και αν το δειτε δεν ειναι τπτ παραπανο απο ενα απλο Walkthrough.

EDIT:To Glitch στεις ιαπονεζικες d/p το θεωρω και αυτο legit μιας και αυτο θελει καποιες γνωσεις για να μην καταστρεψεις το παιχνιδι σου.Το ιdιο πιστευω και για το Tweaking

Αυτα εχω να πω τωρα ο καθενας ας πει οτι νομιζει.
(εχω κανει unsub στο θεμα)
La8os! Egw exw prospa8hsei arketes fores na asxolh8w omws panta kati kanw la8os kai den mporw na katalavw ti.Kati secret id mou zhtaei alla den mporw na to vrw. Kai afou ponokefaliasa kana 2-3 meres, to parathsa kai ka8omai kai to kanw me ton palio paradosiako tropo.
Επιπλεον να πω πως δεν το θεωρω hack για τον λογο οτι ο καθενας εχει προσβαση στο να κανει RNG.
Oσο για αυτο που λετε οτι εκμεταλευομαστε μερικα πραγματα του παιχνιδιου εχω να πω πως ολοι μας που κανουμε ev training δεν εκμεταλευομαστε το γεγονος οτι ξερουμε μεχω internet ποιο ποκεμον πρεπει να σκοτοσουμε για να παρουμε συγκεκριμενα eps?
(03-11-2011 03:44 PM)skorp Wrote: [ -> ]La8os! Egw exw prospa8hsei arketes fores na asxolh8w omws panta kati kanw la8os kai den mporw na katalavw ti.Kati secret id mou zhtaei alla den mporw na to vrw. Kai afou ponokefaliasa kana 2-3 meres, to parathsa kai ka8omai kai to kanw me ton palio paradosiako tropo.

^ Περιπτοση Νο2 Με στοιχεια απο περιπτοση Νο1. ^

(αkυρο τελικα ξανακανω sub.......δν θελω να χασω τπτ Toungue )
(03-11-2011 03:50 PM)Giorgosss Wrote: [ -> ]Επιπλεον να πω πως δεν το θεωρω hack για τον λογο οτι ο καθενας εχει προσβαση στο να κανει RNG.
Oσο για αυτο που λετε οτι εκμεταλευομαστε μερικα πραγματα του παιχνιδιου εχω να πω πως ολοι μας που κανουμε ev training δεν εκμεταλευομαστε το γεγονος οτι ξερουμε μεχω internet ποιο ποκεμον πρεπει να σκοτοσουμε για να παρουμε συγκεκριμενα eps?

+1
(03-11-2011 03:12 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Οποιος ειναι εναντιον το RNG = 1) Βαριεται να ασχολιθει , 2) δεν μπορει να κανει οσο καλα RNG μπορουν να κανουν οι αλλοι ή 3) ξαρειν καλα RNG αλλα απλος βαριεται να κανει και αλλα.

Δεν βάζεις καθόλου την πιθανότητα απλώς κάποιος να το θεωρεί λάθος και να θέλει να συνεχίσει να κάνει τα Pokémon του με breeding; Σε αυτό που συμφωνώ είναι ο χρόνος. Πράγματι το breeding θέλει χρόνο και πράγματι δεν τον έχουμε όλοι άφθονο. Και στο τέλος δεν θα χάσει ο άλλος κάτι απ' τη ζωή του για να σκάει ντουζίνες αβγά στην κασέτα του.

(03-11-2011 12:14 AM)Adk Wrote: [ -> ]Twra an to na allazeis to roloi tou DS h na vazeis ena xronometro einai hacking...whatever, den symfwnw ka8olou. Den nomizw oti kati toso aploiko mporei na 8ewrh8ei hacking, kati tetoia pragmata kanoume ka8hmerina ston ypologisth mas, ti shmainei, oti ton hackaroume? Toungue

Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι το hack είναι απλώς ένας χαρακτηρισμός, όχι ορισμός μαθηματικών. Δεν μπορείς να αποδείξεις ότι το rng είναι ή δεν είναι hack. Εγώ το λέω hack γιατί δεν μπορώ να το πω "legit διαδικασία που εκμεταλεύεται κάποια σημεία του προγραμμάτος παιχνιδιού χωρίς επεμβάσεις σε αυτό". Και το τόνισα και προηγουμένως δεν έχει σημασία το όνομα. Οκ, δεν είναι hack με την πραγματική έννοια αλλά ένα υπερβολικό κυνήγι στατιστικών (imo) που βέβαια είναι πρακτικό και αποδίδει. Αυτό που το ξεχωρίζει είναι ότι χρησιμοποιείς τα χρονόμετρα και τα άλλα για να πετύχεις κάτι που το παιχνίδι προσπαθεί να βάλει random, δηλαδή δεν έχει σχεδιαστεί για να κάνουμε rng. Όσο για το τελευταίο, εδώ ο άλλος ξεχνάει το fb του ανοιχτό στο νετ και ο άλλος που το βρίσκει λέει "του hackara το account", οπότε όλοι hackers είμαστε Toungue

Στο όσο για το αν το θεωρώ ανήθικο ή παράνομο, αυτό εννοείται το πρώτο μόνο και αν. Όχι ανήθικο (όπως αυτούς τους βλάκες που leavaroun και σπάνε νεύρα) αλλά ας πούμε λάθος κατά τη γνώμη μου. Δεν με πειράζει να παίζω με άτομα που κάνουν rng, αφού θα μπορούσα κι εγώ και ούτε θα ζητούσα ποτέ ban τα rng pokes από οποιοδήποτε tour. Όποιος θέλει και μπορεί κάνει, όποιος δεν δεν κάνει.
(03-11-2011 04:58 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]
(03-11-2011 03:12 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Οποιος ειναι εναντιον το RNG = 1) Βαριεται να ασχολιθει , 2) δεν μπορει να κανει οσο καλα RNG μπορουν να κανουν οι αλλοι ή 3) ξαρειν καλα RNG αλλα απλος βαριεται να κανει και αλλα.

Δεν βάζεις καθόλου την πιθανότητα απλώς κάποιος να το θεωρεί λάθος και να θέλει να συνεχίσει να κάνει τα Pokémon του με breeding; Σε αυτό που συμφωνώ είναι ο χρόνος. Πράγματι το breeding θέλει χρόνο και πράγματι δεν τον έχουμε όλοι άφθονο. Και στο τέλος δεν θα χάσει ο άλλος κάτι απ' τη ζωή του για να σκάει ντουζίνες αβγά στην κασέτα του.

(03-11-2011 03:12 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]δεν υπαρχει δικεολογια για να πιστευεις πως το RNG ειναι hack.Απ οπου και αν το δειτε δεν ειναι τπτ παραπανο απο ενα απλο Walkthrough.
(03-11-2011 05:05 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]

(03-11-2011 03:12 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]δεν υπαρχει δικεολογια για να πιστευεις πως το RNG ειναι hack.Απ οπου και αν το δειτε δεν ειναι τπτ παραπανο απο ενα απλο Walkthrough.

Καταλαβαίνεις τι ρώτησα; Έβαλες 3 περιπτώσεις, που ισχύουν. Και λέω "Δεν βάζεις καθόλου την πιθανότητα απλώς κάποιος να το θεωρεί λάθος και να θέλει να συνεχίσει να κάνει τα Pokémon του με breeding;". Αυτό σε ρώτησα σε σχέση με αυτό που δήλωσες πριν. Δεν αναφέρω τη λέξη hack απλώς ότι κάποιοι άνθρωποι το θεωρούν λάθος το rng και δεν θέλουν να το κάνουν. Δεν μπορείς να πεις ότι αυτό δεν ισχύει γιατί ακόμα κι αν αποδειχτεί 100% ότι το rng είναι σωστό και κορυφαίο, ακόμα κάποιοι θα το θεωρούν λάθος γιατί αυτή είναι η γνώμη τους.
Κατ'εμέ δεν είναι "hacking" είναι abusing, κακομεταχείριση ενός προβλήματος του παιχνιδιού, όπως και το cloning. Εφόσον δεν χρησιμοποιείται κάποιος εξωτερικός μηχανισμός που παρεμβαίνει στα δεδομένα του παιχνιδιού, δεν είναι hacking.
Το πόσο ηθικό ή όχι είναι να το κάνει κανείς ωστόσο, είναι άλλη συζήτηση.
(03-11-2011 05:18 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]

Καταλαβαίνεις τι ρώτησα; Έβαλες 3 περιπτώσεις, που ισχύουν. Και λέω "Δεν βάζεις καθόλου την πιθανότητα απλώς κάποιος να το θεωρεί λάθος και να θέλει να συνεχίσει να κάνει τα Pokémon του με breeding;". Αυτό σε ρώτησα σε σχέση με αυτό που δήλωσες πριν. Δεν αναφέρω τη λέξη hack απλώς ότι κάποιοι άνθρωποι το θεωρούν λάθος το rng και δεν θέλουν να το κάνουν. Δεν μπορείς να πεις ότι αυτό δεν ισχύει γιατί ακόμα κι αν αποδειχτεί 100% ότι το rng είναι σωστό και κορυφαίο, ακόμα κάποιοι θα το θεωρούν λάθος γιατί αυτή είναι η γνώμη τους.
Να το διορθοσω τοτε:
(03-11-2011 03:12 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]δεν υπαρχει δικεολογια να θεωρεις πως το RNG ειναι λαθος/αδηκο.Απ οπου και αν το δειτε δεν ειναι τπτ παραπανο απο ενα απλο Walkthrough.

Τεσπα συμφονω με τον Arty2.Ειναι ενα πραγμα σαν το Cloning glitch στην Emerald.Αν θεωρειτe το ECG αδικο τοτε λογικο ειναι να θεωρειτε και το RNG.
(03-11-2011 05:30 PM)Arty2 Wrote: [ -> ]Κατ'εμέ δεν είναι "hacking" είναι abusing, κακομεταχείριση ενός προβλήματος του παιχνιδιού, όπως και το cloning. Εφόσον δεν χρησιμοποιείται κάποιος εξωτερικός μηχανισμός που παρεμβαίνει στα δεδομένα του παιχνιδιού, δεν είναι hacking.
Το πόσο ηθικό ή όχι είναι να το κάνει κανείς ωστόσο, είναι άλλη συζήτηση.
i agree, και εγώ που έχω τρόπο για clone στα pokemon είναι 100% legit. (μέσω iEDGE, άλλοι κάνουν και σε R4). Η ακόμη και αν κάνω backup το savegame και το κάνω recover σε άλλο cartidge ούτε αυτό είναι hacking.
Αν όμως έγω με κάποιο τρόπο κάνω παρέμβαση στη rom η στην ram για να μου βγάλει κάποιες τιμές στο άγριο pokemon αυτό είναι σίγουρα hacking.
Οπως ειπε και ο Arty απο πανω hacking δεν ειναι(αν ηταν θα ηταν απαγορευμενο απο τους διαγωνισμους της νιντεντο οπως και τα αλλα hacks), αλλα μπορει να θεωρηθει ανηθικο.Ο λογος για τον οποιο ειναι ανηθικο κατα τη γνωμη μου ειναι επειδη για να μαθουμε ολες τις πληροφοριες που χρειαζονται για να γινει εχει χρησιμοποιηθει hack.Τελος παντων, ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του και να πορευθει αναλογα..

Υ.Γ : Ξερω και εγω RNG για να μην βγαζω την ουρα μου απ'εξω Toungue
Υ.Γ.1 : King μπορεις να μην εισαι τοσο απολυτος σε οτι λες? Προσωπικα,συμφωνω μαζι σου σε μερικα απο αυτα που υποστηριζεις αλλα με τον τροπο που τα λες εκνευριζομαι. No offense,ειλικρινα και παντα φιλικα Wink
(03-11-2011 02:39 PM)JuanDeLolo Wrote: [ -> ]ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ!!!

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY :/ Toungue

(03-11-2011 02:39 PM)JuanDeLolo Wrote: [ -> ]Λοιπον περα της πλακας,δεν ειπα για το smogon κατι!Ειπα για το επιπεδο battling γενικα καθως και το 90% που παιζει wi-fi σε καλο σχετικα επιπεδο λογικα χρησιμοποιει και simulators.
Ακομη το συστημα της βαθμολογησης ειναι δικαιοτερο και μπορεις να "διακριθεις" ως battler...(Οχι χανω-κλεινω το ds-συνεχιζω)

Εαν κουραστεις με τα αυγα εχω ενα ξαδερφακι που του δινω και σπαει με τις ωρες :Ρ
Φετος,δυστηχως δεν προλαβαινω να κανω κα κτ στα poke και τα εχω παρατησει
αλλα φαση ειχε που εσπαγα 100 αυγα για το καθε Poke και στο τελος τελικα δεν το ηθελα καν :Ρ(μαζοχιστης!Toungue)

Τα μονο flawless poke που εχω ειναι 4-5 που εχω κερδισει απο 2 tours και κατι αλλα που μου ειχε δωσει ο giorgosss γιατι τον βοηθουσα στο competitive battling.

Αλλα οκ.Συμφωνω με αυτο οτι αμα το διασκεδαζεις εσυ το παιχνιδι ετσι τοτε μαγκια σου και καμαρι σου!:Ρ

E ma den paleuontai allo ta auga re file...to RNG einai sxedon 8eostalto, na'nai kala opoios to'vgale. Gia to Smogon ok, apla tsantizomai arketa kai eimai psiloprokateillhmenos oswn afora auto, akoma kai an paradexomai oti exoun psagmena kai xrhsima sets auto den tous kanei oute 8eous oute kati to idiaitero genika opws 8eloun na perastoun oi idioi. Opws epishs kai den yparxoun mono autoi kai oti lene den einai Euaggelio. Pantws ta d/cs sto wi-fi einai ontws plhgma alla what can you say, pantou yparxoun autoi pou xalane to paixnidi.

(03-11-2011 02:39 PM)JuanDeLolo Wrote: [ -> ]ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΤΕΡΑΣ ΟΜΩΣ!

Kala kala kyrie 8a ta poume emeis Toungue

(03-11-2011 03:50 PM)Giorgosss Wrote: [ -> ]Επιπλεον να πω πως δεν το θεωρω hack για τον λογο οτι ο καθενας εχει προσβαση στο να κανει RNG.

What I said before, den einai poly ypokritiko na lete oloi oti einai hack to RNG enw mou 3erete ta IVs kai ta EVs pou xwris to psa3imo ths kassetas den 8a ta'xate skeftei kan? +1 stn George.

(03-11-2011 12:14 AM)Adk Wrote: [ -> ]Twra an to na allazeis to roloi tou DS h na vazeis ena xronometro einai hacking...whatever, den symfwnw ka8olou. Den nomizw oti kati toso aploiko mporei na 8ewrh8ei hacking, kati tetoia pragmata kanoume ka8hmerina ston ypologisth mas, ti shmainei, oti ton hackaroume? Toungue

Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι το hack είναι απλώς ένας χαρακτηρισμός, όχι ορισμός μαθηματικών. Δεν μπορείς να αποδείξεις ότι το rng είναι ή δεν είναι hack. Εγώ το λέω hack γιατί δεν μπορώ να το πω "legit διαδικασία που εκμεταλεύεται κάποια σημεία του προγραμμάτος παιχνιδιού χωρίς επεμβάσεις σε αυτό". Και το τόνισα και προηγουμένως δεν έχει σημασία το όνομα. Οκ, δεν είναι hack με την πραγματική έννοια αλλά ένα υπερβολικό κυνήγι στατιστικών (imo) που βέβαια είναι πρακτικό και αποδίδει. Αυτό που το ξεχωρίζει είναι ότι χρησιμοποιείς τα χρονόμετρα και τα άλλα για να πετύχεις κάτι που το παιχνίδι προσπαθεί να βάλει random, δηλαδή δεν έχει σχεδιαστεί για να κάνουμε rng. Όσο για το τελευταίο, εδώ ο άλλος ξεχνάει το fb του ανοιχτό στο νετ και ο άλλος που το βρίσκει λέει "του hackara το account", οπότε όλοι hackers είμαστε Toungue

Στο όσο για το αν το θεωρώ ανήθικο ή παράνομο, αυτό εννοείται το πρώτο μόνο και αν. Όχι ανήθικο (όπως αυτούς τους βλάκες που leavaroun και σπάνε νεύρα) αλλά ας πούμε λάθος κατά τη γνώμη μου. Δεν με πειράζει να παίζω με άτομα που κάνουν rng, αφού θα μπορούσα κι εγώ και ούτε θα ζητούσα ποτέ ban τα rng pokes από οποιοδήποτε tour. Όποιος θέλει και μπορεί κάνει, όποιος δεν δεν κάνει.
To onoma exei sigoura shmasia. An htan hacking 8a htan paranomo kai an htan paranomo, to mono pou 3erw einai oti 8a hmoun entelws ka8etos me auto. Ef'oswn den einai hacking, einai kai nomimo, ara kai kanonika kaneis den 8a eprepe na exei antirrhsh peri paranomias.
Fysika den exei sxediastei na kanoume rng kai kanonika einai random. Mhpws exei sxediastei to EV training? Mhpws exoun anafer8ei estw kai pshgmata autou tou tropou ekpaideushs in-game? Pou 8a'prepe emeis na to'xoume ma8ei? To 8ema mou kyriws einai oti, peran tou oti den diaferei se tipota apolytws me ola ta pragmata pou kanoume kanonika kai 8ewroume kanonika , einai aplws xrhsh ths gnwshs pou exoume e3agei apo ta paixnidia. Xrhsimopoioume thn tyxaia mhxanh paragwghs ari8mwn gia na paragoume kalytera apotelesmata. An 3eroume pws e3agetai tote den kanoume kati allo para na gnwrizoume ti prepei na kanoume. Akrivws opws 3eroume oti prepei na polemame Lillipup gia na anevasoume Attack xwris na mas to pei kanenas mesa sto paixnidi, einai to idio. 8a'prepe na 8ewreitai loipon to idio apodekto.
Twra apo'kei kai pera exei na kanei me to ti 8ewreis esy o idios swsto gia to paixnidi sou kai ti 8eleis na kaneis, egw proswpika den mporw na 8ewrhsw to rng "anh8iko". Oloi 8eloume na kerdisoume kai psaxnontas tous kalyterous dynatous tropous anakalypsame kai auton. Pisteuw allwste pws einai kalytera etsi giati twra, to mono pou 8a metraei 8a einai pragmatika h ikanothta tou paixth kai oxi oi merikoi pontoi diafora sto HP kai sto Defense pou mporoun na ka8orisoun to 2HKO h oxi. E3aleifontai oi polloi paragontes kai to paixnidi ginetai omalotero.
(03-11-2011 08:32 PM)christos21 Wrote: [ -> ]Οπως ειπε και ο Arty απο πανω hacking δεν ειναι(αν ηταν θα ηταν απαγορευμενο απο τους διαγωνισμους της νιντεντο οπως και τα αλλα hacks), αλλα μπορει να θεωρηθει ανηθικο.Ο λογος για τον οποιο ειναι ανηθικο κατα τη γνωμη μου ειναι επειδη για να μαθουμε ολες τις πληροφοριες που χρειαζονται για να γινει εχει χρησιμοποιηθει hack.Τελος παντων, ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του και να πορευθει αναλογα..

Υ.Γ : Ξερω και εγω RNG για να μην βγαζω την ουρα μου απ'εξω Toungue
Υ.Γ.1 : King μπορεις να μην εισαι τοσο απολυτος σε οτι λες? Προσωπικα,συμφωνω μαζι σου σε μερικα απο αυτα που υποστηριζεις αλλα με τον τροπο που τα λες εκνευριζομαι. No offense,ειλικρινα και παντα φιλικα Wink

Ναι οντος σε μερικα ποστ μου ειμαι λιγο αγενης τωρα που το βλεπω................συγνομη.(Τωρα τελευτεα νευριαζω πολυ ευκολα.......το παραμικρο με εκνευριζει για καποιον λογο........Confused )

Τεσπα να ξεκαθαρισω κατι γτ εχω την εντυποση πως και αυτο σπαει τα νευρα των ατομων που το ξερουνε που δεν το εχω αναφερει ακομα: Δεν ξερω να κανω RNG της προκοπης.Μονο Natures kai Shinies se d/p/hg/ss.
(03-11-2011 07:35 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Να το διορθοσω τοτε:
δεν υπαρχει δικεολογια να θεωρεις πως το RNG ειναι λαθος/αδηκο.Απ οπου και αν το δειτε δεν ειναι τπτ παραπανο απο ενα απλο Walkthrough.

Εδώ όμως διαφωνώ κάθετα γιατί το τι είναι λάθος/άδικο είναι εντελώς υποκειμενικές απόψεις. Οκ, μπορείς να πεις ότι δεν είναι hack γιατί πες ότι ισχύει, όχι ότι δεν υπάρχει λόγος που κάποιοι το θεωρούν λάθος. υπάρχουν και αναφέρθηκαν αλλεπάληλα, απλώς εξαρτάται αν τους θεωρείς αρκετά σημαντικούς ή όχι.

Και Adk, το θέμα είναι ότι το rng με τα IVs και τα EVs έχει σημαντική διαφορά. Δηλαδή, είναι ολοφάνερο.Τα δύο πρώτα είναι φυσιολογικά, τα πετυχαίνεις με κανονικές διαδικασίες στο παιχνίδι, ενώ για το rng θες κάποια πράματα που δεν έχουν καμία σχέση με το παιχνίδι, μόνο με το πρόγραμμα του. Και τα IVs τα υποψιάζεσαι και από μόνος σου, μόλις άρχισα να παίζω είχα πάρει πρέφα ότι ορισμένα Pokémon ίδιου είδους είναι απλώς καλύτερα απ'τα άλλα.

Αλλά καλύτερα να ο το λήξουμε το θέμα γιατί όσο πάει γυρνάμε στα ίδια πράματα που διαφωνούμε, και δεν βγαίνει πουθενά. Καταφέρατε να με πείσετε ότι το rng δεν είναι ακριβώς hack, και τώρα συνεχίζουμε ο καθένας με τις απόψεις του.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's