Legendary Pokémon

Full Version: [EDITORIAL] RNG Abusing - Hack ή Όχι; Είναι Δίκαιο;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Αν θυμάμαι καλά στις DPPt πριν αρχίσεις τα flips για shiny πιάνεις ένα Pokémon και το βάζεις ως input στο RNG Reporter για να σου δώσει το seed σου από το οποίο εξαρτάται ο αριθμός των flips, σωστά; Ε άμα σου λέει πολλά, πιάσε άλλο Pokémon, και μετά κι άλλο, κι άλλο μέχρι να βρεις καλό αποτέλεσμα. Στην Diamond μόνο 2-3 Pokémon είχα κάτσει να βγάλω shiny, κυρίως για να δω πώς γίνεται, δεν θυμάμαι να είχα κάνει πάνω από 150-200 flips για κάποιο. Αν δοκιμάσεις 20-30 διαφορετικά seeds όλο και κάποιο θα σου κάνει.
Μπορώ να συμφωνήσω ότι το RNG είναι εύκολο αλλά αυτό ισχύει μόνο για την 5η γενιά.Στην τετάρτη είναι αρκετά πιο δύσκολο.Ειδικά αν είναι η περίοδος που αρχίζεις το RNG θα σου βγαίνει η ψυχή μέχρι να πετύχεις το delay και να ανεβάσεις το frame αλλάζοντας 500 σελίδες στο diary.Kαι καλύτερα να μην αναφέρω και τα NPCs που μπορούν άνετα να σου καταστρέψουν ότι έχεις κάνει.
(12-02-2012 01:22 AM)IsdCode Wrote: [ -> ]Καλησπέρα άλλη μια φορά από εμένα.. Διάβασα ποιο πάνω ότι το "RNG" είναι ποιο δύσκολο από το "breeding"..Αλήθεια το πιστεύεται αυτό? το να είναι δύσκολο να χειριστείς ένα πρόγραμμα λόγω επειδή είναι περίπλοκο και έχει πολλά χαρακτηριστικά δν το καθιστά και δυσκολότερο από το breeding ..Γιατί εγώ για ένα legendary ποκεμον με μέτρια προς καλά στατιστικά με nature και όλα τα σχετικά έφαγα 2 μέρες για να το πετύχω έτσι.. Ενώ μπορούσα άνετα να ασχοληθώ μια μέρα 2 με το RNG και μετά να έχω ότι θέλω όπως το θέλω μέσα ς μισή ώρα το πολύ που αναφέρουν κάποια άτομα.. και η περίπτωση μου δν είναι καν breeding..Γιατι στο breeding υπάρχουν φορές που η θα έχεις τα i'vs καλά και το nature αλλά όχι την ability , η θα έχεις το nature και όχι τα i'vs η θα σου λείπει το nature και τα iv's θα εχεις μόνο την ability και πάει λέγοντας..οπότε με λίγα λόγια για να μην το μακρυγορούμε για να φτιάξεις μια 6αδα ποκεμον με "RNG" χρειάζεσαι τουλάχιστον μια μέρα κ πολύ λέω ενώ υπό κανονικές συνθήκες θέλεις 1 βδομάδα και..αυτή είναι η γνώμη μου και δν θέλω να κατηγορήσω κανέναν ..συγνώμη για τυχόν λάθη.. Πολλά χαιρετίσματα στον τζανακο και στον Db0Big Grin

Το RNG ειναι απλο.Η πραξη ειναι δυσκολη. καταρχας ναι , το RNG για ivs στην Gen 4 για θρυλικα ειναι πανευκολο. Τα eggs ειναι πολυ πιο δυσκολα. Τεσπα , οπως ελεγα , θυμασε εκεινο το app sto pokech με ενα κερμα? το κορονα-γραματα τεσπα , ε κανε 1264 τετοια χωρις να χασεις το μετριμα. ειναι ευκολο? ασε που πολες φορες οταν το ακουμπισεις μερικες φορες δεν κουνιεται. (και μετα αλλα τοσα double taps σε εκεινο friend checker η οπως στο καλο λεγεται.) Αυτα μονο για Νatures kai shinies ετσι? Το breeding , αντε καλα , ισως ειναι λιγο πιο χρονοβορο απ το RNG (ti isws bsk) το θεμα ειναι , δεν ειναι δυσκολο , δεν ειναι κουραστικο , τουλαχιστον οχι τοσο.
To breeding μπορει να μην ειναι δυσκολο ως διαδικασια αλλα ειναι δυσκολο να παρεις αυτο που θελεις.Μπορει να χρειαστει να κανεις 30 eggs για να πιασεις nature + ability + καλα ivs ενω με το RNG δεν παιρνει τοση ωρα(εκτος του 1ου RNG).ΚΝ412,αν θεωρεις τοσο δυσκολο αυτο το RNG (που κατα τη γνωμη μου ειναι πανευκολο με φυσιολογικο seed) προσπαθησε να μαθεις το shiny flawless RNG Breeding.Θα γλιτωσεις πολυ χρονο και θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα.
(12-02-2012 11:39 AM)christos21 Wrote: [ -> ]To breeding μπορει να μην ειναι δυσκολο ως διαδικασια αλλα ειναι δυσκολο να παρεις αυτο που θελεις.Μπορει να χρειαστει να κανεις 30 eggs για να πιασεις nature + ability + καλα ivs ενω με το RNG δεν παιρνει τοση ωρα(εκτος του 1ου RNG).ΚΝ412,αν θεωρεις τοσο δυσκολο αυτο το RNG (που κατα τη γνωμη μου ειναι πανευκολο με φυσιολογικο seed) προσπαθησε να μαθεις το shiny flawless RNG Breeding.Θα γλιτωσεις πολυ χρονο και θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα.

1000 taps τεσπα δεν ειναι δυσκολα. οκ.

Τεσπα , θα το ψαξω λιγο και αυτο
Λοιπόν αποφάσισα να δοκιμάσω και εγώ το RNG abuse.

Από τα λίγα που έψαξα στην αρχή, νομίζω ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά στην Emerald. Αρχικά κάνεις συγχρονισμό του παιχνιδιού με ένα ρολόι, και μετά απλά περιμένεις τη σωστή στιγμή για να πιάσεις ένα καλό pokemon.
Το δοκίμασα και έπιασα με σχετική άνεση ένα ...ditto με iv :
30-31-30-29-29-30.

Η διαδικασία μου έφαγε περίπου δύο-τρεις ώρες, αλλά λιγότερα από 15-20 λεπτά της προσοχής μου.

Επίσης διαθέτοντας άλλα 15 λεπτά περίπου, έπιασα πολύ εύκολα ένα shiny ditto.

Τέλος έπιασα και ένα shiny Rauquaza, αλλά αυτό με ζόρισε. Σχεδόν για 3 ώρες έκανα συνέχεια reset.

Για την τέταρτη και πέμπτη γενιά τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα από όσο είδα.

Τουλάχιστον για την Emerald, τα πράγματα είναι απίστευτα απλά και εύκολα.
Καταλαβαίνω αυτούς που χρησιμοποιούν το κόλπο, καθώς τα αποτέσματα είναι τρομακτικά και η διαδικασία παίρνει μόνο λίγη ώρα.
Εισαι σιγουρος οτι το εκανες στην emerald?Αν δεν εχει γινει με RAM Hack(που απαγορευτηκε στο σμογκον) τοτε δεν μπορει να εξηγηθει αλλιως.Το RNG της emerald ειναι μακραν το πιο χρονοβορο και γινεται μονο σε emulator.
(13-02-2012 04:31 PM)christos21 Wrote: [ -> ]Εισαι σιγουρος οτι το εκανες στην emerald?Αν δεν εχει γινει με RAM Hack(που απαγορευτηκε στο σμογκον) τοτε δεν μπορει να εξηγηθει αλλιως.Το RNG της emerald ειναι μακραν το πιο χρονοβορο και γινεται μονο σε emulator.

RAM hack?? Emulator??
Ένα απλό GBA SP και μια Emerald χρησιμοποίησα...

Για τα ditto ακολούθησα τα βήματα που λέει εδώ
http://www.smogon.com/ingame/rng/emerald_rng_part3
(Σε αυτό το σκέλος χρησιμοποίησα Abra με synchro και έτσι πέτυχα πολύ εύκολα τον χρόνο που ήθελα)

Και για το Rayquaza αυτά εδώ
http://www.smogon.com/ingame/rng/emerald_rng_part2
Για flawless pokemon μιλαω,δεν ξερω τι γινεται με αυτα σιγουρα.Ας απαντησει καποιος αλλος που ξερει καλυτερα,με σιγουρια.
(02-11-2011 11:05 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Τo RNG έχει δημιουργήσει αρκετές συζητήσεις. Νομίζω είναι καιρός, όμως, να δούμε το θέμα από μία άλλη οπτική γωνία.

Μερικοί πιστεύουν πως είναι hack ενώ άλλοι όχι.

Σκοπός μου δεν είναι να αναζητήσω ποιο από αυτά τα δύο είναι. Σκοπός μου είναι το πόσο ΣΩΣΤΟ/ΗΘΙΚΟ είναι να το χρησιμοποιείς.

But first things first...

- Γιατί το θεωρείται σωστό; Ίσως επειδή δε χρησιμοποιείται ένα μηχάνημα όπως το AR; Οπότε σκέφτεστε, αφού δεν είναι ΑR και το χρησιμοποιεί όλος ο κόσμος θα είναι σωστό/δίκαιο.

• ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
    • Έχετε δίκιο. Αλλά άνθρωποι σαν εσάς χαλάνε το νόημα του παιχνιδιού. Ποιους εννοώ με το «εσάς»; Φυσικά όχι αυτούς που χρησιμοποιούν το RNG, αλλά αυτούς που δεν κάθονται να σκεφτούν αν είναι σωστό ή όχι, Ή αυτούς που δίνουν χαζά επιχειρήματα.

Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Έπαιζα Multiplayer στο Uncharted 2 & 3. Υπήρχε κάποιο bug το οποίο σου επέτρεπε να πας κάτω από το δρόμο ή μέσα στο αμάξι. Αυτό σου επέτρεπε να δεις όλους τους παίκτες, ανεξάρτητα αν είναι πίσω από τοίχους. Επιπλέον, δεν μπορούσαν να σε νικήσουν. - Το θεωρείται εσείς σωστό αυτο;
  • ΕΞΟΙΚΟΝΩΜΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ!!
    • Αν δε θέλετε να σπαταλάτε χρόνο, να πάτε να παίξετε άλλο παιχνίδι. Από μικρός που ήμουν, έτσι ήταν τα πράγματα. Δεν έιδα κάποιον να παραπονιέται στην 3η Γενιά. Εντάξει, ίσως να ήταν λίγοι. Αλλά ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Αυτούς τους αριθμούς που βλέπετε... δεν έπρεπε να τους ξέρετε καν.

Εδώ πρέπει να πω επίσης πως όλο αυτό γίνεται για το ONLINE παιχνίδι. Δε με ενδιαφέρει το in-game. Το in-game είναι για ΕΣΑΣ. Να το απολάυσετε όπως θέλετε. Είτε με RNG, είτε με hacking ή ό,τι άλλο θέλετε. Από τη στιγμή που περνάτε καλά in-game με όποιον τρόπο θέλετε, μη σας νοιάζει τι λένε οι άλλοι.

Τα πράγματα αλλάζουν όμως όταν κάνεις μάχες με άλλους. Από κοντά ή από Wi-Fi.

Πείτε ο άλλος δε ξέρει να κάνει RNG ή δεν το ξέρει καν. Ενώ εσείς το ξέρετε. Και έχει χαλάσει τόσο χρόνο για να δυναμώσει αυτά τα Pogheymanz. Το θεωρείται σωστό; Δίκαιο; Ηθικό;
  • ΚΑΙ ΤΟ MissingNo ΣΤΗ 1Η ΓΕΝΙΑ;;;
    • Είναι πολύ απλό. Μην παιδεύεται το κεφάλι σας. Αν ό,τι κάνετε με το MissingNo in-game δεν αφορά τους άλλους, όπως ανέφερα πιο πάνω. Αλλά αν χρησιμοποιούσατε το Πόκεμον εναντίων κάπου άλλου(με link) τότε τα πράγματα αλλάζουν. Γιατί; Γιατί το Ποκεμον τα είχε over 9000 bazillion gazillion HP/ATK/DEF/SPD. Ή αν είχατε χρησιμοποιήσει το 7ο αντικείμενο στην τσάντα σας(αν ήταν φυσικά Rare Candy, Protein και τέτοιου είδους πράγματα)
  • ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΤΑΓΑ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ;;;
    • Ε θα σας πω μπράβο σας και ναι, αυτό θα ήταν σωστό γιατί δε θα ξέρατε καν αν θα το πετύχετε ή όχι.
  • Ask at the right time and thou shalt receive, without conflict/force.
      Ναι, σαφώς. Αλλά χωρίς να χρησιμοποιείς εξωτερικά μηχανήματα ρε φιλαράκ'. xD

Γενικά, το να χρησιμοποιείς ένα εξωτερικό μηχάνημα, κατά τη γνώμη μου δεν είναι σωστό, όταν θέλεις να παίξεις με κάποιον άλλον. Εδώ, δίκαια θα μου πείτε «ΜΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΙ.» Η απάντηση είναι: «Έτσι που τα κάνατε σκ*τα, και κάνετε ό,τι θέλει το Smogon ή δε ξέρω και ποιο άλλο site, κάντε ότι σας καπνίσει.»

Discuss!
Αγαπητέ frequency,πριν πω την γνώμη μου θα θελαά νακάνωμια ερώτηση.Κάνεις εκστρατεία κατά του rng ή ζητας γνώμη;Γιατί το πρώτο φαίνεται.Τώρα να σου πω και την γνώμη μου,κάνω rng εδώ και πολύ καιρόκαι είμαι γνωστός πάνω σε αυτό,και έχω να σου πω φίλε μου οτι το 99% αυτών που γκρινιάζουν είναι όσοι δεν τα καταφέρνουν.Keep it in mind.Moving on,χάρης στην ικανότητα μας να μιμούμαστε και στην χρήση των προτεταγμένων αντίχειρων εξελήχθικαμε χιλιάδες χρόνια πριν.Τώρα θα μου πείς ωραία η βιολογία αλλα που κολλάει.Θα σου πω τον ειρμό της σκέψης μου.Έχεις ένα παιχνίδι που το χειρίζεται ένα ευφυέστατο ον,ο ίδιος ο δημιουργός του.Έτσι;Περιμένεις λοιπόν απο αυτό το όννα μην είναι περιέργο,να μην ερευνήσει και να μην δυνάται να ναι πονηρό/έξυπνο-να πάει το παιχνίδι του ένα βημα παραπέρα.Λοιπόν συγνώμη,αλλά περίμενες λάθος.Και μια παρένθεση,το παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι και καταρχάς όσο δεν επιβαρύνεις τον άλλον παίκτη μπορείς να κάνεις ότι θες.Λοιπόν συνεχίζω,αυτό το όν ρε παιδι μου βλέπει το παιχνίδι και αναρωτιέται πως λειτουργεί,τι μπορει να κάνει για να γίνει τελειος πάνω σε αυτό,πως να ανέβει σε άλλο επίπεδο.έτσι γεννήθηκε το rng manipulation.Το "ruin the game" den έρχεται απο τον παίκτη που του έγινε ο κ***ς να να κάνει deassembly το coding του παχνιδιού αλλά οι κύριοι της nintendo φίλε μου.Το παιχνίδι δεν σου δίνειούτε τις δυνατότητες να το εκμεταλευτείς στο έπακρο ούτε να πας ψηλά αντίθετα σε ρίχνει.Και στο αποδεικνύω πολύ εύκολα.Κάτσε και ψάξε έναν χρόνομέσω του προγράμματος του rng οπύ να πιάσεις ένα axew shiny με IVs άνω των 25 πέρα του attack.Μέσα στα 32 δις διαφορετικών χρονολογιν δεν θα βρείς τίποτα.Οπότε φίλε μου έλα ναμου μιλησεις για δυνατότητες.Με αυγουλάκια πάλι έχεισ 35 μεσα σε 8 δις χρονολογιών.Καταπληκτικό;Δεν παίζεις lotto παίζεις πόκεμον.Και ας μην μιλήσουμε για events και τα λοιπά περί Nintenubs.Ας πιάσουμε πάλι το όν αυτόπου λέγεται άνθρωπος.Είναι μέσα στην φύση τουανθρώπου να γίνεται καλύτεροςκαι να εξελίσεται.Γι αυτό και προχώρησαν έτσι τα πράγματα,αλλιώς δεν θα ξερές τίποτα για ταπόκεμον,αλλά θα πιστεύες θεωρίες σαν αυτες της γειτονιάς μου που λέγανε μίλα σστον τυπά στο space station 100 φορές και θα σου βγεί Jirachi.Γίναμεκαλύτεροι και απολαμβάνουμε πλήρως το παιχνίδι που σκάσαμε τα φρέσκα 50 μας ευρώ για να αποκτήσουμε.Αυτοί που σου φεράντο rng,σου φεράν και τα IVs,EVs,evolutions,egg steps,hidden abilities (flame body,magma armor),hidden powers και τα σχετικά.Αυτοί οι καταστροφέες λοιπόν συ πρόσφεραν και κάτι άλλο.Και ας μιλήσουμε περί θεμιτότητας.Ο καθένας έχει τον δικό τουκώδικα τιμής και καλώς ή κακώς η πλοιονότητα αποδέχεται αυτή την μέθοδο.Άλλωστε η nintendo δενκάνει τίποτα εναντίον τους,και σιγά που μπορεί δηλαδή.Και να σου θυμίσω,οτι αυτοί που έβγαλαν αυτές τις μεθόδους είναι η ελίττης ελίτ στα πόκεμον,πράγμα που λέει κατι για το ποιόν τους.Και βασικά δεν φαντάζεσαι πόσο τέλειο είναινα χεις στα χέρια σου αυτο το τέλειο kyurem http://www.pokecheck.org/?p=detail&uid=1920962 (δικό μου,κοιτα το τον έλενχο γνησιότητας απο κάτω,γεμάτος πρασινάκια)σε luxury ball fully legit αντί αυτά τα αηδιαστικά hacks του pokesav που κυκλοφορούν.Μια χαρά νόμιμο και τίμιο είναι και οπιο απλός λόγος πέρα απο τους παραπάνω είναι ότι παίρνει αυτο π θέλει όπως θα πρέπε,χώρις να παρεμβαίνει στην ροή του παιχνίδιού,καιμε τρόπους που θες τεράστια γνώση πρώτα.Αυτά,καληνύχτα,και άλληφορά βάλε κανα poll

Όποιος θέλει να δεί την δουλειά ενός μήνα ας τσεκάρει εδώ http://www.pokecheck.org/?p=box&bid=1&u=navyseal
tl;dr man. Έχω ήδη κάνει RNG the sh!t out of the game. Ναι, κάνω εκστρατεία κατά του RNG, γι' αυτό και λέω [EDITORIAL].

Επίσης οι καμηλοπαρδάλεις έχουν μακρύ λαιμό, λόγω των ψηλων δέντρων πριν χιλιαδες χρόνια. Θα σου πω τον ειρμό της σκέψης μου. Κανένας απολύτως, όπως και αυτό που λες.
Φιλε NavySealGR, ο καθενας παιζει το παιχνιδι οπως του αρεσει και οπως θεωρει σωστο.Θεωρεις το RNG απολυτως τιμιο,αλλοι οπως ο fr3quency οχι και πρεπει να το σεβαστεις αυτο.Δεν μπορεις να τον αναγκασεις να πειστει γι'αυτο που λες οπως και εκεινος δεν μπορει να κανει το ιδιο σ'εσενα.Χρησιμοποιω και εγω το RNG,εχω κανει αρκετα και απολαμβανω το competitive γενικοτερα αλλα εχω επιγνωση των αρνητικων του.Αρχικα,αυτοι που εβγαλαν και ασχολουνται με την αναπτυξη του RNG δεν ειναι η ελιτ των ποκεμον.Ειναι τελειωμενοι no lifers που ξοδευον ολη τη ζωη τους σ'αυτο το πραγμα,χανουν τις δουλειες τους και μετα μας ζαλιζουν για να κανουμε δωρεες μεσω των reporter(η απολυτη ξεφτιλα imo).Σχεδον κανενας developer του RNG δεν διακρινεται σε μεγαλα τουρνουα του σμογκον και αυτο πιστευω πως δειχνει κατι.Επισης χρησιμοποιώντας το RNG για καλυψη,εχουν βγει κατα καιρους hacks που τα παρουσιαζουν ως legit στο οριο της νομιμοτητας μεχρι να αποδειχθει οτι ηταν hacks(RAM Hacked pkmn) ενώ πολλοι χρηστες κανουν χρηση του pokesav και παρουσιαζουν hacked pkmn ως legit κανοντας τα σχεδον πανομοιοτυπα.Τελος,για να μπορεσουν να κανουν abuse το RNG πρεπει νομιζω να κανουν freeze τον κωδικα του παιχνιδιου μεσω emulator κάτι που δεν ειναι και οτι καλυτερο.Τα περι ανθρώπινης εξέλιξης κτλ δεν εχουν καμια σχεση με το θεμα καθως τα ποκεμον ειναι ενα παιχνιδι πανω απ'ολα και δεν πρεπει να το ξεχναμε αυτο.Αν θες να συνδεσεις το RNG με ενα ανθρωπινο χαρακτηριστικο,το χαρακτηριστικο αυτο θα ηταν η ταση του ανθρωπου για ελεγχο της φυσης,πολλες φορες με μεσα οχι 100% σωστα που ισως την καταστρεφουν.Εχω συνείδηση των οσων ειπα και ξερω τι κανω και γιατι το κανω οταν κανω RNG(χρησιμοποιώντας παντα μονο το παιχνιδι).

Υ.Γ: Νο offense αλλα το pokecheck ειναι fake-GTS server και τα pokechecked pkmn απαγορευονται στο smogon απ'οσο ξερω ή στην καλυτερη τα αποφευγουν..
(01-09-2012 01:31 PM)christos21 Wrote: [ -> ]Φιλε NavySealGR, ο καθενας παιζει το παιχνιδι οπως του αρεσει και οπως θεωρει σωστο.Θεωρεις το RNG απολυτως τιμιο,αλλοι οπως ο fr3quency οχι και πρεπει να το σεβαστεις αυτο.Δεν μπορεις να τον αναγκασεις να πειστει γι'αυτο που λες οπως και εκεινος δεν μπορει να κανει το ιδιο σ'εσενα.Χρησιμοποιω και εγω το RNG,εχω κανει αρκετα και απολαμβανω το competitive γενικοτερα αλλα εχω επιγνωση των αρνητικων του.Αρχικα,αυτοι που εβγαλαν και ασχολουνται με την αναπτυξη του RNG δεν ειναι η ελιτ των ποκεμον.Ειναι τελειωμενοι no lifers που ξοδευον ολη τη ζωη τους σ'αυτο το πραγμα,χανουν τις δουλειες τους και μετα μας ζαλιζουν για να κανουμε δωρεες μεσω των reporter(η απολυτη ξεφτιλα imo).Σχεδον κανενας developer του RNG δεν διακρινεται σε μεγαλα τουρνουα του σμογκον και αυτο πιστευω πως δειχνει κατι.Επισης χρησιμοποιώντας το RNG για καλυψη,εχουν βγει κατα καιρους hacks που τα παρουσιαζουν ως legit στο οριο της νομιμοτητας μεχρι να αποδειχθει οτι ηταν hacks(RAM Hacked pkmn) ενώ πολλοι χρηστες κανουν χρηση του pokesav και παρουσιαζουν hacked pkmn ως legit κανοντας τα σχεδον πανομοιοτυπα.Τελος,για να μπορεσουν να κανουν abuse το RNG πρεπει νομιζω να κανουν freeze τον κωδικα του παιχνιδιου μεσω emulator κάτι που δεν ειναι και οτι καλυτερο.Τα περι ανθρώπινης εξέλιξης κτλ δεν εχουν καμια σχεση με το θεμα καθως τα ποκεμον ειναι ενα παιχνιδι πανω απ'ολα και δεν πρεπει να το ξεχναμε αυτο.Αν θες να συνδεσεις το RNG με ενα ανθρωπινο χαρακτηριστικο,το χαρακτηριστικο αυτο θα ηταν η ταση του ανθρωπου για ελεγχο της φυσης,πολλες φορες με μεσα οχι 100% σωστα που ισως την καταστρεφουν.Εχω συνείδηση των οσων ειπα και ξερω τι κανω και γιατι το κανω οταν κανω RNG(χρησιμοποιώντας παντα μονο το παιχνιδι).

Υ.Γ: Νο offense αλλα το pokecheck ειναι fake-GTS server και τα pokechecked pkmn απαγορευονται στο smogon απ'οσο ξερω ή στην καλυτερη τα αποφευγουν..
Quote:tl;dr man. Έχω ήδη κάνει RNG the sh!t out of the game. Ναι, κάνω εκστρατεία κατά του RNG, γι' αυτό και λέω [EDITORIAL].

Επίσης οι καμηλοπαρδάλεις έχουν μακρύ λαιμό, λόγω των ψηλων δέντρων πριν χιλιαδες χρόνια. Θα σου πω τον ειρμό της σκέψης μου. Κανένας απολύτως, όπως και αυτό που λες.
Λοιπόν ένα ένα.Καταρχάς για το pokecheck,το γνωρίζω,καιτοχρησιμοποιώ για να τσεκάρω ivs και για ασφάλεια γιατί έχω τα pkm files σε περίπτωση που χάσω το παιχνίδι,το οποίοτο χω πάθει και δεν ήτνα ωραίο συναισθημα.Φίλε ο προγρμματιστής που φριζάρει και κάνει ντεκαπάζ το rom είναι περισσότερο nolifer απο τους breeder;Μην ακούω κουφά.Δενπροσπάθησα να τον πείσω,αλλά άμα ζητάς μια γνώμη δεν την ζητάς για να κάνεις flame στο ίδιο σου το topic,και σέβεσαι τωνάλλων την άποψη επίσης.Όχι εριστικά υφάκια και τα σχετικα.Γι αυτό έγραψα κιόλας,αλλιώς δεν θα απαντούσα καν.Ουδείς τέλειος,δεν είπα κάτι τέτοιο,αλλά αν το rng είναι hack ;άλλο τόσο είναι οι γνώσεις περί IVs και τα λοιπά,και αυτά με ντεκαπάζ τα πήραν.Καταρχάς είσαι λάθος,γι αυτόμε τους developers.Ψάξε για Kaphotics και πες μου.Για τα irl τουρνουά φίλε θέλει κάποιο κόπονα πας και δεν διαφωνώ δεν πάνε πολλοί.Αλλά στα υπόλοιπα στην smogon όσο και σαν κάποιους δεν αρέσει υπάρχει άλλο επίπεδο.Η δωρεά φίλε είναι δωρεά,αν θές τηνκάνεις.Και λογικό είναι απαιτεί χρόνο και προγράμματα για να φτιαχτεί το τελικό πρόγραμμα.Και η αλήθεια είναι όπως είπες ο καθένας έχει την γνώμη του,αυτό δεν είναι οξύμωρο με το nolifer που είπες;Απολύτος τίμιο δεν υπάρχει,αλλά είναι ο πιο τίμιος τρόπος να ασχοληθείς με τοπαιχνίδι,γιατί όπως είπα ποιο πάνω φίλε μου,το παιχνίδι δενείναι λοτταρία,είναι πόκεμον.Αυτό για τα hacks,pokesav,pokegen και τα λοιπά που λες....το ίδιο δεν είπα;Και πέρα απο αυτό συγνώμη αλλά γνήσιο hack δεν υπάρχει με προγρμματισμό ασχολούμαι.Το μόνο που μπορεούν ν ακάνουν είναι ναπαιρνάν τους άθλιους ελένχους στα wifi της nintendo και να μην έχει θέμα το παιχνίδι,σε legality check τύπου pokecheck δεν περνάνε.

Να πε΄ρασω στον frequency τώρα Big Grin Φίλε άμα tldrghalghal κάτι σημαίνει πως δεν το διάβασες άρα συνέχιζεις το στύλ είμαι και μαμώ και σας έχω όλους υποσημείωση στα...παπούτσια μου.Αφου δεν διάβασες μην μείς στον κόπο να απαντάς γιατί ας μην προβούμε σε χαρακτηρισμούς.Όσο για την θεωρίατης καμηλοπάρδαλης,άκυρη αλλά είναι λάθος,βασίζεται στην θεωρία του Λαμάρκ η οποία απο δείχτηκε λάθος απο τον Δαρβίνο,είναιτόσο λάθος όσο η απάντηση σου.Άμα χρησιμοπηέις rng τότε να μην κάνεις την στρουθοκάμηλο (μιας καιπεράσαμε στον ζωικό βασίλειο) και βγαίνεις και b**ching about it.Ποιός είναι πιο κίβδηλος;Αυτός που το κάνει ή αυτός που το παίζει ηθική αλλά το κάνει;Όσο περί editorial,μάλλον έχεις πληροφορηθεί λάθος τι είναι.Για ειρμούς και συρμούς μάλλον προφανώς κάποιος έκανε πολλές κοπάνες.

Έν κατακλείδει δεν έχεις αρκετά επειχηρήματα να στηρίξειςτην γνώμη σου,αντίθετα την διαστρεβλώνεις lol.Μόνο ο christos μίλησε και ξηγημένα και με επειχηρήματα.Δεν ξέρω γενικά τι συμπεριφορά έχεις μιας και είμαι καινούργιος εδώ,πάντως αν τείνεις νασυμπεριφέρεσαι έτσι γενικώς και σε μέλη,πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις το σηματάκι ή έχει κόσμο το site.

(11-02-2012 09:08 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Λοιπον , για οσους λενε πως το RNG δεν ειναι δυσκολο/χρονοβορο πηγεντε φτιαξτε ενα Shiny Adamant Metagross egg στην Diamond. Να δουμε ποση ωρα θα σας παρει.
Ένα τέταρτο,άντε 20 λεπτά,σοβαρά ToungueΑν θές σου κάνω ένα.Δέν θέλει κόπο θέλει τρόπο,να μάθεις την διαδικασία,να σαι προσεκτικός,και να χειρίζεσαι σωστά το timer.Μίλησα με τον Arty,και σύντομα θα ποστάρω οδηγούς για 4η και 5η γενιά στα ελληνικά.Απο ότι βλέπω αν όχι όλοι,οι περισσότεροι χρησιμοποιούν παρωχημένους τρόπους rng που δεν δίνουν καλά αποτελέσματα.
Θα απαντήσω κατά σειρά :

@RNG Researchers - Elite : Η ελιτ των ποκεμον θα πρέπει να αποτελείται από τους καλύτερους battlers και όχι από τους καλύτερους στο RNG.Ορίστε η λίστα με όλα τα τουρνουά που έχουν γίνει : http://www.smogon.com/forums/showthread.php?t=67058
Κοίταξα όλους τους νικητές των τουρνουά που διοργανώθηκαν το 2012 και μόλις 2 άτομα είναι RNG Researchers,o Bloo και ο Philip7086(δεν είναι ενεργός).Οι υπόλοιποι δεν κέρδισαν κατι και χρειάζεται να αναφέρω ότι ο Bloo και ο Philip7086 έχουν ένα κάρο εμβλήματα στο smogon και είναι οι κατ'εξοχήν workaholics top battlers του smogon(δεν έβγαλα εγώ αυτόν τον χαρακτηρισμό).Ακόμη,οι περισσότεροι παίχτες που διακρίνονται δεν ασχολούνται καν με wi-fi γιατί το θεωρούν χάσιμο χρόνου και παίζουν μόνο τα metagame του smogon και σπάνια VGC(άρα είναι πολύ πιο εύκολο να διακριθούν άλλοι battlers,με χαμηλότερο επίπεδο από εκείνους).Δεν λέω ότι οι Researchers είναι κακοί battlers αλλά σίγουρα δεν είναι οι κορυφαίοι και είναι και λογικό από την άποψη ότι δεν μπορείς να αφιερώνεις αρκετό χρόνο για να είναι και καταπληκτικός παίχτης και καλός researcher.

@ Νο lifers : Οι Researchers καταναλώνουν περισσότερο χρόνο από τους breeders και θα σου φέρω 1-2 παραδείγματα.Πρώτον,μέχρι να βρούν το RNG για την 5η γενιά πέρασαν κάποιοι μήνες ενώ για να κάνω ένα ποκεμον breed στην 5η γενιά χρειάζομαι 5-10 λεπτά αν δεν κάνω βλακείες(λάθος keypresses,να μπερδευτώ στο μέτρημα των chatot advances κτλ).Εκτός αυτού θεωρώ απαράδεκτο να ζητούν δωρεά οι researchers για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους επειδή βοηθούν εθελοντικά στην προσπάθεια ανάπτυξης του RNG.Ξέρουν ότι αυτό που κάνουν είναι χρονοβόρο και οτί μπορεί να έχει επιπτώσεις αλλά και συνεχίζουν και δεν έχουν τη δύναμη να απεξαρτηθούν από το PC για να βγάλουν έστω και τα απαραίτητα χρήματα για να ζήσουν.Κάτι ανάλογο δεν κάνουν οι breeders,δεν λέω οτι δεν υπάρχουν breeders που είναι no lifers αλλά τέτοια συμπεριφορά δεν έχουν.

@RNG Hack ή Όχι : Ποτέ δεν είπα ότι το RNG είναι hack και δεν θα είχε και λογική να το πώ από τη στιγμή που το κάνω abuse.

@Smogon Community : Το smogon γενικά έχει τα καλά του και τα κακά του σε υπερθετικό βαθμό.Δεν υπάρχει καμιά άλλη κοινώτητα που να προωθεί το ανταγωνιστικο παιχνίδι σε τέτοιο βαθμό αλλά και καμία άλλη στην οποία υπάρχουν τόσοι πολλοί υπερόπτες και αυταρχικοί moderators(ίσως για το γεγονός οτί το smogon είναι top στο competitive.To πρώτο επιβεβαιώνεται από το ότι οι champions των VGC είναι από το smogon ενώ για το δεύτερο θα σου φέρω ένα παράδειγμα προσωπικό από την πρωταπριλιά.Την 1/4/12 άνοιξε ένα thread στο φόρουμ των ubers σχετικά με το ban κάποιων ποκεμον και έκανα ένα ποστ σοβαρό χωρίς ίχνος ειρωνείας λέγοντας μόνο πως λογικά το θέμα είναι πρωταπριλιάτικο.Ενας mod εκεί κάνει edit το ποστ μου και γράφει ''Edit: I'm an idiot''.Του απάντησα αναλόγως και βέβαια έφαγα warning γιατί κανείς δεν πρέπει να προσβάλλει τους υπέροχους mods του smogon, ακόμα και όταν προσβάλλουν τους χρήστες χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο.Δεν χρειάζεται να αναφέρω βέβαια ότι κανένας απ'όσους mod είδαν το thread(και ήταν πολλοί) δεν είπε τίποτα για τη συμπεριφορά του mod.Αυτό είναι βέβαια ένα μεμονωμένο περιστατικό αλλά είναι ενδεικτικό του επιπέδου των mod(πέραν του battling).
Φίλε μοθ συμφωνώ μαζί σου σε ορισμενα σημεία και δεν είπα ότι είσαι αντίθετος στο rng.Καταρχάς ναι οι mod τους είναι μ*****πανα,sorry κιόλας,την έχοθν δεί γαμάτοι όπως καιτου pokecheck (σημειωτέον και αυτοί είναι smogon).Δεν μου φαίνεται περίεργο που σου φέρθηκαν έτσι.Διαφωνώ με το nolifer αλλά δεν θα το αναλύσω παραπάνω,απλά θα σου πώ δύο πράγματα:1.Δεν υπάρχει κοινή μεταβλητή στο τι καθένας θεωρεί ζωή εγς γουστάρω να βγαίνω με την δικιά μου,να πηγαίνω για μπάσκετ με τουσ φίλους μου καιτον υπόλοιπο χρόνο είτε programming είτε να ασχολούμε με πόκεμον και τα λοιπά,γενικά τα ηλεκτρονικά αποτελούν μεγάλο κομμάτι της ζωής μου,άλλοι γουστάρουν club και έτσι.Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.2.Δεν νομίζω να υπάρχει μονάδα μέτρησης στο "nolifing" Toungue Άν αποδέχεσαι έναν τέτοιο όρο και σύ άλλο τόσο nolifer είσαι παίζοντας απλά ηλεκτρνικά πάνω απο 2 ώρες την ημέρα.Τώρα για ελίτ εγώ και πολλοί πιστεύουμε ότι είναι,γιατί οι περισσότεροιαπο αυτούς ξέρουν καλά το παχνίδι.Και ας το αφήσουμε εδώ,είναι καθαρά υποκείμενικό,εγώ τους εκτιμάω πολύ,άλλοι όχι,έχουνπροσφέρει πολλά πέρα απο το rng.Και φίλε μου είσια λάθος,παίρνεις την πρωτοβουλία να λανσάρεις σε εισαγωφικά κάτι,βλέπεις οτι οι απαιτήσεις αυξάνονται οπότε ζητάς και λίγη βοήθεια,δεν ζήτησε συνδρομή όποιος θέλει να δώσει ότι μπορεί για την ώρα που χάνει ο άλλος να το βελτιώνει,ναχρησιμοπειεί καινούργια προγρμματα,και λίγο για τηνδουλεία του,δες το λίγο σαν φιλότιμο. Αυτά και τώρα να σε ξενερώσω άγρια. xD

Αυτά που ήξερες ξέχνα τα,στα παιχνίδια που έρχονται τον οκτώμβριο,εφόσον τα κάνεις όλα σωστά θα χεις 20% πιθανότητες να πάρεις το πόκεμον που θες.Η nintendo σαν αποκαρδιωτικό μέτρο προς rng έβαλε 2 τουλάχιστον timer0
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's