Legendary Pokémon

Full Version: [EDITORIAL] RNG Abusing - Hack ή Όχι; Είναι Δίκαιο;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Με θιξες ανεπανωρθωτα Γιωργο....δεν θα σε συγχωρεσω ποτε...

Ειναι πλακες αυτες τωρα?
(05-11-2011 06:28 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]^
Βασικά δεν εννοούσα ακριβώς αυτό αν και εννοείται ότι η στρατηγική μετράει αρκετά παραπάνω από τα stats.

Αυτό που θέλω απλώς είναι όσοι κάνουν rng να ξέρουν ότι το breeding που κάνουμε (εγώ τουλάχιστον) είναι επιλογή μας, ξέροντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του, και όχι ηλιθιότητα ή λύση ανάγκης επειδή δεν ξέρουμε/καταλαβαίνουμε το rng.

Ε αφου ειναι δικια σας επιλογη ομως τοτε μην παραπονιεστε , αλιος γινεστε κατευθειαν Περιπτωση No1.
(02-11-2011 11:05 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Τo RNG έχει δημιουργήσει αρκετές συζητήσεις. Νομίζω είναι καιρό, όμως, να δούμε το θέμα από μία άλλη οπτική γωνία.

Μερικοί πιστέυουν πως είναι hack ενώ άλλοι όχι.

Σκοπός μου δεν είναι να αναζητήσω ποιο από αυτά τα δύο είναι. Σκοπός μου είναι το πόσο ΣΩΣΤΟ/ΗΘΙΚΟ είναι να το χρησιμοποιείς.

But first things first...

- Γιατί το θεωρείται σωστό; Ίσως επειδή δε χρησιμοποιείται ένα μηχάνημα όπως το AR; Οπότε σκέφτεστε, αφού δεν είναι ΑR και το χρησιμοποιεί όλος ο κόσμος θα είναι σωστό/δίκαιο.

• ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
    • Έχετε δίκιο. Αλλά άνθρωποι σαν εσάς χαλάνε το νόημα του παιχνιδιού. Ποιους εννοώ με το «εσάς»; Φυσικά όχι αυτούς που χρησιμοποιούν το RNG, αλλά αυτούς που δεν κάθονται να σκεφτούν αν είναι σωστό ή όχι, Ή αυτούς που δίνουν χαζά επιχειρήματα.

Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Έπαιζα Multiplayer στο Uncharted 2 & 3. Υπήρχε κάποιο bug το οποίο σου επέτρεπε να πας κάτω από το δρόμο ή μέσα στο αμάξι. Αυτό σου επέτρεπε να δεις όλους τους παίκτες, ανεξάρτητα αν είναι πίσω από τοίχους. Επιπλέον, δεν μπορούσαν να σε νικήσουν. - Το θεωρείται εσείς σωστό αυτο;
  • ΕΞΟΙΚΟΝΩΜΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ!!
    • Αν δε θέλετε να σπαταλάτε χρόνο, να πάτε να παίξετε άλλο παιχνίδι. Από μικρός που ήμουν, έτσι ήταν τα πράγματα. Δεν έιδα κάποιον να παραπονιέται στην 3η Γενιά. Εντάξει, ίσως να ήταν λίγοι. Αλλά ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Αυτούς τους αριθμούς που βλέπετε... δεν έπρεπε να τους ξέρετε καν.

Εδώ πρέπει να πω επίσης πως όλο αυτό γίνεται για το ONLINE παιχνίδι. Δε με ενδιαφέρει το in-game. Το in-game είναι για ΕΣΑΣ. Να το απολάυσετε όπως θέλετε. Είτε με RNG, είτε με hacking ή ό,τι άλλο θέλετε. Από τη στιγμή που περνάτε καλά in-game με όποιον τρόπο θέλετε, μη σας νοιάζει τι λένε οι άλλοι.

Τα πράγματα αλλάζουν όμως όταν κάνεις μάχες με άλλους. Από κοντά ή από Wi-Fi.

Πείτε ο άλλος δε ξέρει να κάνει RNG ή δεν το ξέρει καν. Ενώ εσείς το ξέρετε. Και έχει χαλάσει τόσο χρόνο για να δυναμώσει αυτά τα Pogheymanz. Το θεωρείται σωστό; Δίκαιο; Ηθικό;
  • ΚΑΙ ΤΟ MissingNo ΣΤΗ 1Η ΓΕΝΙΑ;;;
    • Είναι πολύ απλό. Μην παιδεύεται το κεφάλι σας. Αν ό,τι κάνετε με το MissingNo in-game δεν αφορά τους άλλους, όπως ανέφερα πιο πάνω. Αλλά αν χρησιμοποιούσατε το Πόκεμον εναντίων κάπου άλλου(με link) τότε τα πράγματα αλλάζουν. Γιατί; Γιατί το Ποκεμον τα είχε over 9000 bazillion gazillion HP/ATK/DEF/SPD. Ή αν είχατε χρησιμοποιήσει το 7ο αντικείμενο στην τσάντα σας(αν ήταν φυσικά Rare Candy, Protein και τέτοιου είδους πράγματα)
  • ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΤΑΓΑ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ;;;
    • Ε θα σας πω μπράβο σας και ναι, αυτό θα ήταν σωστό γιατί δε θα ξέρατε καν αν θα το πετύχετε ή όχι.
  • Ask at the right time and thou shalt receive, without conflict/force.
      Ναι, σαφώς. Αλλά χωρίς να χρησιμοποιείς εξωτερικά μηχανήματα ρε φιλαράκ'. xD

Γενικά, το να χρησιμοποιείς ένα εξωτερικό μηχάνημα, κατά τη γνώμη μου δεν είναι σωστό, όταν θέλεις να παίξεις με κάποιον άλλον. Εδώ, δίκαια θα μου πείτε «ΜΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΙ.» Η απάντηση είναι: «Έτσι που τα κάνατε σκ*τα, και κάνετε ό,τι θέλει το Smogon ή δε ξέρω και ποιο άλλο site, κάντε ότι σας καπνίσει.»

Discuss!

Εβαλαηδητουςαριθμουςκαιβαριεμαινατουςαλαξωτωρα)
fr3 says: (Click to View)
Αν εσυ δλδ θεωρεις ολονων μας τα επειχιρηματα χαζα?Ποιος αποφασιζει αν καποιου επειχηρημα ειναι σωστο?

1)
Αλλο το Bug/glitch και αλλο το Walkthrough (aka RNG)

2)
fr3quency says: (Click to View)
ΛΑΘΟΣ^ΛΑΘΟΣ^ΛΑΘΟΣ^ΛΑΘΟΣ^ΛΑΘΟΣ^ΛΑΘΟΣ^ΛΑΘΟΣ^ΛΑΘΟΣ^ΛΑΘΟΣ^ΛΑΘΟΣ^ΛΑΘΟΣ^

ΔΕΝ πρεπει να Ειναι "ετσι το παιχνιδι." (οπως λες εσυ).Ακροιβος το αντιθετο.Το παιχνιδι υπαρχει επειδη υπαρχουν αυτες οι λειτουργειες.Και αν δν λειτουργουσαν αυτα , δεν θα υπηρχε ολοκληρο το παιχνιδι , σωστα?Και αφου το rng γινεται χωρις καμια επαφη με οποιαδηποτε αλλη συσκευη δν βλεπω που θα μπορουσε να ειναι το λαθος στο να το χρισιμοποιεις.Οπως ειπα και πριν , ειναι απλος ενα walkthrough Η ενας οδηγος για το ποτε και τι πρεπει να πατισεις για να σου βγαλει αυτο που θες.(ΟΧΙ BUG)

3)
Να του πουμε και να παει να μαθει.Και εμεις ολοι καποια στιγμη ετσι ειμασταν.Μετα μαθαμε.(μα τι λεω.....μιλαω λες και ειμαι κανενας RNG expert ενω δν ξερω κλ Toungue )

4)
a) Αυτο ηταν bug
b) Δεν θα ξαναγραφω ολοκληρα βιβλια , πολα ατομα εχουν αποδειξει εδω πως το RNG δν ειναι hack.Ειναι εντελος διαφορετικα πραγματα.Αν ειναι το IV calculator h ta walkth-[allcapsrage]ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ???ΔΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟΣ???[/allcapsrage] (plaka kanw. Toungue Alla h alithia einai pws to exoume pei idi ayto........Confused )

5)
Α δλδ εδω λες πως ουτε τα walkthroughs ειναι σωστα?Πως αν ρωτισεις εναν φιλο σου ας πουμε πως περνας την σπιλια του rayquaza στην emerald ειναι αδικο?Δν ειναι σωστο αυτο το πραγμα?

6)
Δν με ενδιαφερει ποιος το χρησημοποιει.Εγω το βρισκω χρησημο και πως δν χαλαει η αλαζει το παιχνιδι με κανεναν τροπο.(σε αντηθεση με τα hacks , που ακομα και αν ειναι legal μπορουν να σου καταστρεψουν το παιχνιδι σε μερικες περιπτωσεις επειδη δν ειναι σωστα τα δεδομενα τους.)
Σωβαρα , Δωστε μου εναν καλο και δικιολογημενο λογο που το rng ειναι αδικο/ανηθικο/λαθος η οτιδιποτε αλλο το θεωρειτε.Μεχρι τωρα ακομα κανενας δν εχει δωσει καμια δικεολογια της προκοπης.(Συγνομη για τον τροπο που εκφραζομαι και δν θελω να πρωσβαλω κανεναν με κανεναν τροπο Confused )

\/@Christos21: +1
Υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος που γινεται τοσος ντορος ξαφνικα γυρω απο το RNG ? Εχει αποδειχθει οτι δεν ειναι hack αρα οποιος θελει μαθαινει και το χρησιμοποιει ,ενω οποιος εχει ενστασεις πανω σε αυτο μπορει απλα να συνεχισει το breeding.Η χρηση του ειναι θεμα λογικης ή ηθικης αναλογα με την κριση και τις αναγκες του καθενος.Δεν νομιζω οτι εχει νοημα να συνεχιζεται αυτη η συζητηση που τελικα μας οδηγει στα ιδια συμπερασματα.
Ρε δε λετε που εχει λιγο ζωη το forum και ξεκολλησανε ολοι απο το spam corner?

Σαφως και κανει ευκολοτερο το παιχνιδι και σε αφηνει να ασχολησε περισσοτερο με τις μαχες,αλλα σιγουρα χανετε και κατι απο τη "μαγεια" του παιχνιδιου.

Οχι δεν ειναι Hack σιγουρα.Αλλα οταν περνεις "συμβουλες" απο μια εξωτερικη συσκευη για να κανεις κατι δεν ειναι και τοσο "ωραιο".

Και ουτε θεωρω οτι καποιος ειναι καλυτερος απο καποιον αλλον επειδη ξερει να κανει RNg.
Και ειδικαστην gen v που ειναι πολυ πιο ευκολο απο οτι παλιοτερα.

ΤΕΣΠΑ,ο καθενας οπως νιωθει.
Και σε οποιον αρεσει το καθετι.
Εγω προσωπικα τον Μαιο που θα συνεχισω,θα συνεχισω με το Breeding.
Φτιαχνομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!:Ρ

+1 στον fr3q λοιπον.... :Ρ

p.s. Θα ανοιξω ενα thread για τον GS μετα για να πιασουμε συζητηση μιας και εχουμε αρχισει και ζεσταινομαστε !
Re fr3 hmarton, kaneis edit s'ena 8ema legontas "syzhthste, einai adiko h oxi to RNG?" kai apo katw anti na kaneis mia antikeimenikh epe3hghsh epi tou 8ematos mas petas th gnwmara sou kai mas para8eteis kai ta epixeirhmata sou giati einai toso adiko pou to kanoume oloi mas kai oti h zwh einai adikh. Hmarton! Etsi einai re file ti na kanoume! Admit it and move on! (kai gia thn psyxikh sou ygeia kan'to ki esy, den se eida na eixes endoiasmous gia to Thundurus sou prin 3ekinhsoume th syzhthsh!) Yparxoune ki alles pleures kai milane gia kati diaforetiko, den einai periergo auto kai symvainei!

(05-11-2011 06:28 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]Αυτό που θέλω απλώς είναι όσοι κάνουν rng να ξέρουν ότι το breeding που κάνουμε (εγώ τουλάχιστον) είναι επιλογή μας, ξέροντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του, και όχι ηλιθιότητα ή λύση ανάγκης επειδή δεν ξέρουμε/καταλαβαίνουμε το rng.

Se kamia twn periptwsewn den yposthrizw kati tetoio. Katalavainw apolyta oti einai epilogh sas kai tropos pou euxaristieste to paixnidi, den exw kan dikaiwma na sas alla3w thn apopsh s'auto. To na mhn katalavainete epishs to RNG den ginetai giati einai paneukolo na katanoh8ei, opote pisteuw oti to'xete epile3ei to breeding. Apla opws ki eseis etsi ki egw 8elw na kanw 3eka8arous tous logous pou to xrhsimopoiw, opws kai to oti den einai a8emito, giati pisteuw to'xoune dei merikoi oti 3eroun apo to 8eo ton idio tis 10 Entoles tou pws na paizeis Pokemon kai oloi oi alloi tropoi einai vlasfhmia. It's still a game man...still a game. Den 8a xalasoume kai tis kardies mas epeidh merikoi goustaroume na paizoume 'asymvata'.
(05-11-2011 10:50 PM)Adk Wrote: [ -> ]Re fr3 hmarton, kaneis edit s'ena 8ema legontas "syzhthste, einai adiko h oxi to RNG?" kai apo katw anti na kaneis mia antikeimenikh epe3hghsh epi tou 8ematos mas petas th gnwmara sou kai mas para8eteis kai ta epixeirhmata sou giati einai toso adiko pou to kanoume oloi mas kai oti h zwh einai adikh. Hmarton! Etsi einai re file ti na kanoume! Admit it and move on! (kai gia thn psyxikh sou ygeia kan'to ki esy, den se eida na eixes endoiasmous gia to Thundurus sou prin 3ekinhsoume th syzhthsh!) Yparxoune ki alles pleures kai milane gia kati diaforetiko, den einai periergo auto kai symvainei!

(05-11-2011 06:28 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]Αυτό που θέλω απλώς είναι όσοι κάνουν rng να ξέρουν ότι το breeding που κάνουμε (εγώ τουλάχιστον) είναι επιλογή μας, ξέροντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του, και όχι ηλιθιότητα ή λύση ανάγκης επειδή δεν ξέρουμε/καταλαβαίνουμε το rng.

Se kamia twn periptwsewn den yposthrizw kati tetoio. Katalavainw apolyta oti einai epilogh sas kai tropos pou euxaristieste to paixnidi, den exw kan dikaiwma na sas alla3w thn apopsh s'auto. To na mhn katalavainete epishs to RNG den ginetai giati einai paneukolo na katanoh8ei, opote pisteuw oti to'xete epile3ei to breeding. Apla opws ki eseis etsi ki egw 8elw na kanw 3eka8arous tous logous pou to xrhsimopoiw, opws kai to oti den einai a8emito, giati pisteuw to'xoune dei merikoi oti 3eroun apo to 8eo ton idio tis 10 Entoles tou pws na paizeis Pokemon kai oloi oi alloi tropoi einai vlasfhmia. It's still a game man...still a game. Den 8a xalasoume kai tis kardies mas epeidh merikoi goustaroume na paizoume 'asymvata'.

+412 Wink
@Adk, γι'αυτό και λέγεται "Editorial". RNG έκανα. Το χρησιμοποιήσα όμως; :Ρ

Edit: Βασικά δεν έκανα edit στο άρθρο. Αυτός ήταν ο σκοπός του thread. o.o; Για το τι λέω, φταίω εγώ. Για το τι καταλαβένετε, φταίτε εσείς. xD
(05-11-2011 11:24 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]+412 Wink

Για εμένα δεν έχει + ?

(05-11-2011 10:50 PM)Adk Wrote: [ -> ]Se kamia twn periptwsewn den yposthrizw kati tetoio. Katalavainw apolyta oti einai epilogh sas kai tropos pou euxaristieste to paixnidi, den exw kan dikaiwma na sas alla3w thn apopsh s'auto. To na mhn katalavainete epishs to RNG den ginetai giati einai paneukolo na katanoh8ei, opote pisteuw oti to'xete epile3ei to breeding. Apla opws ki eseis etsi ki egw 8elw na kanw 3eka8arous tous logous pou to xrhsimopoiw, opws kai to oti den einai a8emito, giati pisteuw to'xoune dei merikoi oti 3eroun apo to 8eo ton idio tis 10 Entoles tou pws na paizeis Pokemon kai oloi oi alloi tropoi einai vlasfhmia. It's still a game man...still a game. Den 8a xalasoume kai tis kardies mas epeidh merikoi goustaroume na paizoume 'asymvata'.

Πέρα από την πλάκα τώρα, αυτό θα ήταν πιθανότατα το καλύτερο στο οποίο θα μπορούσαμε να καταλήξουμε. Ορισμένοι από μας προτιμούν breeding, άλλοι rng, ο καθένας για τους λόγους του. Εφόσον υπάρχει κατανόηση και σεβασμός για τα πρακτικά ζητήματα, δεν υπάρχουν προβλήματα. Μετά έχουμε και τις γνώμες μας, που διαφέρουν και συγκρούονται, αλλά καλύτερα να τις αφήσουμε απ' έξω μιας και οδηγούν μόνο σε διαφωνίες.

(05-11-2011 09:33 PM)christos21 Wrote: [ -> ]Υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος που γινεται τοσος ντορος ξαφνικα γυρω απο το RNG ? Εχει αποδειχθει οτι δεν ειναι hack αρα οποιος θελει μαθαινει και το χρησιμοποιει ,ενω οποιος εχει ενστασεις πανω σε αυτο μπορει απλα να συνεχισει το breeding.Η χρηση του ειναι θεμα λογικης ή ηθικης αναλογα με την κριση και τις αναγκες του καθενος.Δεν νομιζω οτι εχει νοημα να συνεχιζεται αυτη η συζητηση που τελικα μας οδηγει στα ιδια συμπερασματα.

+1 εδώ.

(05-11-2011 08:55 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Σωβαρα , Δωστε μου εναν καλο και δικιολογημενο λογο που το rng ειναι αδικο/ανηθικο/λαθος η οτιδιποτε αλλο το θεωρειτε.Μεχρι τωρα ακομα κανενας δν εχει δωσει καμια δικεολογια της προκοπης.(Συγνομη για τον τροπο που εκφραζομαι και δν θελω να πρωσβαλω κανεναν με κανεναν τροπο Confused )
Δες που ακριβώς πιστεύω ότι κάνεις λάθος. Για αυτό που λες ότι κανείς δεν έχει δώσει δικαιολογία της προκοπής για το ανήθικο/λάθος στο rng, απλώς δεν χρειάζεται. Για το ότι είναι δίκαιο/άδικο χρειάζονται επιχειρήματα που έχουν λογική και βάση, που υπάρχουν. ΑΛΛΑ το τι είναι σωστό ή λάθος/ανήθικο και ηθικό είναι υποκειμενικό για τον καθένα και δεν μπορείς να το αλλάξεις αυτό.
Εσύ πιστεύεις ειλικρινά και απόλυτα ότι το rng είναι σωστό και υποστηρίζεις τη γνώμη σου. Εγώ πιστεύω ειλικρινά και απόλυτα ότι το rng είναι λάθος και υποστηρίζω τη γνώμη μου. Ο καθένας μας πιστεύει το δικό του και δεν πρόκειται να πειστεί από τον άλλο γιατί απλώς οι απόψεις μας είναι διαφορετικές. Το σωστό και λάθος είναι πάντα διαφορετικά για τον κάθε άνθρωπο.
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι, μην είσαι τόσο απόλυτος με τις γνώμες σου, κάποιες φορές απλώς αποδέξου ότι στους άλλους δεν αρέσουν τα ίδια που αρέσουν και σε σένα, επειδή σκέφτονται διαφορετικά.

Τέλος fr3, νομίζω ότι όντως ήσουνα κάπως πιο απόλυτος απ' ότι θα ταίριαζε στο edit του αρχικού post. Αν και σαν γενική άποψη, συμφωνώ μαζί σου.
(06-11-2011 02:38 AM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]

Για εμένα δεν έχει + ?

(05-11-2011 10:50 PM)Adk Wrote: [ -> ]Se kamia twn periptwsewn den yposthrizw kati tetoio. Katalavainw apolyta oti einai epilogh sas kai tropos pou euxaristieste to paixnidi, den exw kan dikaiwma na sas alla3w thn apopsh s'auto. To na mhn katalavainete epishs to RNG den ginetai giati einai paneukolo na katanoh8ei, opote pisteuw oti to'xete epile3ei to breeding. Apla opws ki eseis etsi ki egw 8elw na kanw 3eka8arous tous logous pou to xrhsimopoiw, opws kai to oti den einai a8emito, giati pisteuw to'xoune dei merikoi oti 3eroun apo to 8eo ton idio tis 10 Entoles tou pws na paizeis Pokemon kai oloi oi alloi tropoi einai vlasfhmia. It's still a game man...still a game. Den 8a xalasoume kai tis kardies mas epeidh merikoi goustaroume na paizoume 'asymvata'.

Πέρα από την πλάκα τώρα, αυτό θα ήταν πιθανότατα το καλύτερο στο οποίο θα μπορούσαμε να καταλήξουμε. Ορισμένοι από μας προτιμούν breeding, άλλοι rng, ο καθένας για τους λόγους του. Εφόσον υπάρχει κατανόηση και σεβασμός για τα πρακτικά ζητήματα, δεν υπάρχουν προβλήματα. Μετά έχουμε και τις γνώμες μας, που διαφέρουν και συγκρούονται, αλλά καλύτερα να τις αφήσουμε απ' έξω μιας και οδηγούν μόνο σε διαφωνίες.

(05-11-2011 09:33 PM)christos21 Wrote: [ -> ]Υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος που γινεται τοσος ντορος ξαφνικα γυρω απο το RNG ? Εχει αποδειχθει οτι δεν ειναι hack αρα οποιος θελει μαθαινει και το χρησιμοποιει ,ενω οποιος εχει ενστασεις πανω σε αυτο μπορει απλα να συνεχισει το breeding.Η χρηση του ειναι θεμα λογικης ή ηθικης αναλογα με την κριση και τις αναγκες του καθενος.Δεν νομιζω οτι εχει νοημα να συνεχιζεται αυτη η συζητηση που τελικα μας οδηγει στα ιδια συμπερασματα.

+1 εδώ.

(05-11-2011 08:55 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Σωβαρα , Δωστε μου εναν καλο και δικιολογημενο λογο που το rng ειναι αδικο/ανηθικο/λαθος η οτιδιποτε αλλο το θεωρειτε.Μεχρι τωρα ακομα κανενας δν εχει δωσει καμια δικεολογια της προκοπης.(Συγνομη για τον τροπο που εκφραζομαι και δν θελω να πρωσβαλω κανεναν με κανεναν τροπο Confused )
Δες που ακριβώς πιστεύω ότι κάνεις λάθος. Για αυτό που λες ότι κανείς δεν έχει δώσει δικαιολογία της προκοπής για το ανήθικο/λάθος στο rng, απλώς δεν χρειάζεται. Για το ότι είναι δίκαιο/άδικο χρειάζονται επιχειρήματα που έχουν λογική και βάση, που υπάρχουν. ΑΛΛΑ το τι είναι σωστό ή λάθος/ανήθικο και ηθικό είναι υποκειμενικό για τον καθένα και δεν μπορείς να το αλλάξεις αυτό.
Εσύ πιστεύεις ειλικρινά και απόλυτα ότι το rng είναι σωστό και υποστηρίζεις τη γνώμη σου. Εγώ πιστεύω ειλικρινά και απόλυτα ότι το rng είναι λάθος και υποστηρίζω τη γνώμη μου. Ο καθένας μας πιστεύει το δικό του και δεν πρόκειται να πειστεί από τον άλλο γιατί απλώς οι απόψεις μας είναι διαφορετικές. Το σωστό και λάθος είναι πάντα διαφορετικά για τον κάθε άνθρωπο.
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι, μην είσαι τόσο απόλυτος με τις γνώμες σου, κάποιες φορές απλώς αποδέξου ότι στους άλλους δεν αρέσουν τα ίδια που αρέσουν και σε σένα, επειδή σκέφτονται διαφορετικά.

Τέλος fr3, νομίζω ότι όντως ήσουνα κάπως πιο απόλυτος απ' ότι θα ταίριαζε στο edit του αρχικού post. Αν και σαν γενική άποψη, συμφωνώ μαζί σου.

Εκτος του οτι συμφωνεις με τον fr3 , σε ολα τα αλλα χωρις εξερεση συμφονω μαζι σου.Ναι , απο ενα σημειο και μετα ειναι οτι πιστευει/προτιμαει ο καθενας.Και ναι , συγνομη , ποτε δν ημουν καλος στο να λεω αυτο που θελω να πω με τον σωστο τροπο Confused αλλα αυτο που με ενοχλουσε ειναι το οτι μερικοι το θεωρουσαν αδικο.Δεν νομιζω πως ειναι αδικο αφου ολοι εχουν προσβαση σε αυτο.Απο εκει και περα ο καθενας κανει οτι θελει.Δεν θελω να παιζω με αλους ενω θεωρουν πως ειμαι αδικος.Θελω να ξεκαθαρισω πως δν ειναι αδικο.Αυτο με ενοχλει.

Τεσπα οπως ειπα και πριν συμφωνω με ολα οσα λες (IOW +412 Toungue )........δν νομιζω πως υπαρχει τπτ αλλο να πουμε σωστα? (an einai peite.)
(06-11-2011 02:38 AM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]

Για εμένα δεν έχει + ?

+1 εδώ.

Με συγκινεις σε καθε Post σου :') :Ρ

Εβριθινγκ ιζ υποκειμενικο.
Τεσπα,ανοιξε και αλλα τετοια threads freq να εχει λιγο ενταση το forum !Toungue
JDL προσεχε τι ζητας φιλε, γιατι αλλα 3-4 τετοια thread θελει για να μαλωσουν ολοι με ολους.
Ηδη βλεπω την ενταση εδω περα να ανεβαινει.Οχι οτι ειναι απραιτητα κακο μια συζητηση να εχει πολλη ενταση, αλλα αμα υπαρχουν πολλες τετοιες τοτε ισως υπαρξει προβλημα.
(06-11-2011 02:15 PM)Argente844 Wrote: [ -> ]JDL προσεχε τι ζητας φιλε, γιατι αλλα 3-4 τετοια thread θελει για να μαλωσουν ολοι με ολους.
Ηδη βλεπω την ενταση εδω περα να ανεβαινει.Οχι οτι ειναι απραιτητα κακο μια συζητηση να εχει πολλη ενταση, αλλα αμα υπαρχουν πολλες τετοιες τοτε ισως υπαρξει προβλημα.

+1.

(το οτι ξερω οτι αυτο θεωρειοται σπαμ αλλα παλι το κανω τι σας λεει.......?)
Δεν νομιζω να χρειαστει να μαλωσει κανεις με κανεναν επειδη εχει ενταση το forum.
Πολιτισμενοι ανθρωποι ειμαστε και εκφραζουμε τις αποψεις μας.

Δεν ειδα εδω κανεναν να μαλωσε.
Και παλι καλα που ανεβηκε και λιγο η ενταση και δεν εκαναν απλα ενα view το thread ολα τα μελη οπως γινετε εδω και 1,5 χρονο.

ΤΕΣΠΑ,ξεφευγουμε πολυ απο το θεμα και ουτε που μου περασε απο το μυαλο οτι θα αντιδρασει καποιος επειδη ζητησα παρομοια thread προβληματισμου κυριως για πλακα αμα δειτε λιγο τον "τονο" του Post.

Ληξαν το θεμα και μην απαντησετε σε αυτο.
Γραψτε περι του rng μονο αν θελετε να συμπληρωσετε κατι.
Ας το πάρουμε νοηματικά, το "abuse" στα Αγγλικά σημαίνει "καταχρώμαι, υβρίζω". "Ύβρις" όπως ξέρουμε, σημαίνει η υπερβολή των ορίων και του μέτρου (εξού και παν' μέτρον άριστον, βεβαίως, βεβαίως). Με άλλα λόγια, κάτι που ΔΕΝ θα έπρεπε να συμβεί (γι' αυτό άλλωστε ακολουθεί και η τιμωρία για την ύβρη). Δεν θέλω να το παίξω Μπαμπινιώτης, απλά αναλύω το τι σημαίνει η λέξη, για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα~ Big Grin
(06-11-2011 03:57 PM)Celebi Wrote: [ -> ]Ας το πάρουμε νοηματικά, το "abuse" στα Αγγλικά σημαίνει "καταχρώμαι, υβρίζω". "Ύβρις" όπως ξέρουμε, σημαίνει η υπερβολή των ορίων και του μέτρου (εξού και παν' μέτρον άριστον, βεβαίως, βεβαίως). Με άλλα λόγια, κάτι που ΔΕΝ θα έπρεπε να συμβεί (γι' αυτό άλλωστε ακολουθεί και η τιμωρία για την ύβρη). Δεν θέλω να το παίξω Μπαμπινιώτης, απλά αναλύω το τι σημαίνει η λέξη, για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα~ Big Grin

Διαβασες ΟΛΑ τα ποστ?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's