17-09-2006, 09:09 PM
17-09-2006, 09:11 PM
Οχι ρε Χριστουγεννα να γίνουν! Εγώ χριστούγεννα έρχομαι.
17-09-2006, 09:20 PM
Βασικα να γινει και Halloween και Χριστουγεννα! Αυτο ειναι το καλυτερο!
17-09-2006, 09:21 PM
Θα γίνουν και Χριστούγεννα, και έδινα απλά ενα παράδειγμα .
17-09-2006, 10:59 PM
χμ... νομίζω έχουμε μπλέξει λίγο τα threads "EVENT και άλλα" με το "Foroumική Συνάντηση"... Θα πρότεινα αυτό να είναι για event που οργανώνει η Nintendo η που κάτι που γενικά έχει σχέση με pokemon και η Foroumική συνάντηση για αυτό που λέει το όνομά της!
17-09-2006, 11:04 PM
Indeed... (renames the topic)
16-11-2006, 02:13 PM
Παράξενο που δεν έχει ήδη αρχίσει σχετική συζήτηση, αλλά φαντάζομαι ότι είναι δεδομένο ότι θα έρθετε στο Wii Event οπότε δεν χρειάζεται συζήτηση το θέμα, χεχε!
Anyway, ο Eraleas, ο Cheetahzord και εγώ θα δουλέυουμε στο Wii event οπότε ελπίζουμε να σας δούμε εκει
Περισσότερα για το Wii Event...
Anyway, ο Eraleas, ο Cheetahzord και εγώ θα δουλέυουμε στο Wii event οπότε ελπίζουμε να σας δούμε εκει
Περισσότερα για το Wii Event...
16-11-2006, 02:48 PM
Εγώ ρε παιδιά δεν φαντάζεστε πόσο πολύ θέλω να έρθω...
Αλλά μένω Κρήτη...
Λέτε να πεταχτώ καμιά βολτίτσα?
Αν δεν έρθω ( το μόνο σίγουρο...) εννοείται πως θέλω να δω μπόλικες foto έτσι?????????????
Αλλά μένω Κρήτη...
Λέτε να πεταχτώ καμιά βολτίτσα?
Αν δεν έρθω ( το μόνο σίγουρο...) εννοείται πως θέλω να δω μπόλικες foto έτσι?????????????
16-11-2006, 03:05 PM
Θα περασω η Παρασκευη η Σαββατο (η και τις δυο μερες) γυρω στις 12:30
16-11-2006, 04:53 PM
Λογικα την Παρασκευη ο billaros και εγω θα ειμαστε εκει κατα το μεσημερακι (12.00 - 13.00 εκει περιπου). Δεν μπορω να περιμενω μεχρι τον Δεκεμβριο για να πιασω στα χερια μου το Wii Remote!
16-11-2006, 09:39 PM
Όμως photo μην περιμένετε... απαγορεύεται αυστηρά να βγουν σε φωτογραφία τα μηχανήματα ή οι οθόνες. Το πολύ πολύ να πάρει κάποιος φωτογραφία τον εαυτό του να κρατά το Wii remote.
17-11-2006, 10:41 AM
Σας περιμένουμε όλους φυσικά και αναμένουμε να παίξουμε μαζί! Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι καταπληκτική εμπειρία είναι! Χθες με τον Arty2 παίξαμε μερικούς αγώνες box και πραγματικά ιδρώσαμε! XD
Αντε σας περιμένουμε, αλλά όπως είπε και ο Αρτυ, ΝΟ Photos allowed. Μονο αν δείχνει τον παίκτη να παίζει. Η κονσόλα ΔΕΝ επιτρέπεται να φανεί.
Αντε σας περιμένουμε, αλλά όπως είπε και ο Αρτυ, ΝΟ Photos allowed. Μονο αν δείχνει τον παίκτη να παίζει. Η κονσόλα ΔΕΝ επιτρέπεται να φανεί.
17-11-2006, 10:59 AM
Καλά.Δοκιμάστε να τραβήξετε καμία φωτό τον χώρο αν σας αφήνουν και φυσικά να σας δουμε με το Wii remote στο χέρι έτσι???
Καλή διασκέδαση!!
Καλή διασκέδαση!!
17-11-2006, 03:37 PM
Ατυχια! Δεν θα μπορεσω να παω στο event... Σημερα μου ειναι αδυνατον και αυριο θα λειπω... Μαλλον πρεπει να περιμενω λιγο ακομα...
18-11-2006, 03:55 AM
Για όσους δεν πάνε στο Event κατεβάστε το booklet που έδιναν. Έχω σκανάρει μόνο το κομμάτι για το Wii. Και πιστέψτε με....τα παιχνίδια και ο χειρισμός και όλα είναι πολύ καλύτερα απ'ότι μπορούν να περιγραφούν στο booklet αυτό. Υπάρχουν να δοκιμάσετε τα παιχνίδια Wii Sports, Wario Ware:Smooth Moves, Metroid Prime 3 - Corruption, Excite Truck, Rayman και φυσικά The Legend of Zelda - Twilight Princess. Όλα demo versions. Αυτό σημαίνει σιγουρα ότι δεν είναι το ολοκληρωμένο παιχνίδι και παράλληλα πιθανόν να υπάρχει και χρονικό όριο για το πόση ώρα μπορείς να παίξεις πριν σου βγάλει το παιχνίδι αυτόματα την ετικέττα "Thank You for Playing The Demo". Όσοι μπορείτε να πάτε καλό θα ήταν να μην το χάσετε. Ποιος θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ό,τι θα καταφέρει με το χειριστήριο να αρμέξει αγελάδες σε ένα από τα πολλά mini-games του Rayman? Και μάλιστα με τον κλασικό παραδοσιακό τρόπο? Σας βάζω φυτιλιές? Δεν πειράζει. Καλά κάνω Ένα θα πω. Ο Eraleas σε αυτό έκανε ρεκόρ πιάνοντας το παιχνίδι σήμερα πρώτη φορά στα χέρια του. 7'' για να αρμέξει την αγελάδα του και να βγάλει 3 κουβάδες γάλα.