Legendary Pokémon

Full Version: Nintendo Events
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Pokemon Trainer SILVER Wrote:Πάντως σχεδόν σίγουρο είναι ότι το Darkrai θα το πάρουμε φέτος!
Αν ένα Pokémon είναι διαθέσιμο μέσα από τα παιχνίδια, δεν πρόκειται να γίνει event εκτός κ αν η Nintendo είναι στις καλές της. Οπότε το Darkrai θα το πάρουμε σίγουρα, λογικά στις αρχές του 2009, μέσω του Ranger: SoA.
Tι εννοεις μεσω του ranger?Δηλαδη πως?
Με special mission νομίζω. Εξηγεί εδώ: http://www.serebii.net/ranger2/extra.shtml
Α...thx!Πω μεσα μας εβαλε...εγω δεν εχω ranger κ ουτε προκειται...να δω πως θα το παρω η αν θα βρω καποιον να μου το δωσει...τεσπα θα δουμε!
εντάξει ρε...και στο GTS δεν θα το βρίσκουμε μετά το darkrai???όποιος πάρει την ranger και πιάσει το darkrai,μετα θα κανει κανα new game στο παιχνιδι για να παρει κι άλλα darkrai....αλλα ειναι κουραστικο κι όλας αυτο το πραγμα...και δεν ξέρω καν αν γινονται new games σε αυτες τις κασετες....
Στο serebii απ΄ότι είδα γράφει για το darkrai mission: available from March 20th 2008 to June 15th 2008 in Japan, οπότε είναι κάτι σαν event που σημαίνει ότι μόνο το GTS μας απομένει... :really sad:
E ναι αλλα στο GTS ενας Dragar_-_ ξερει αν θα το βρουμε legit και οχι hacked...:/
Αυτό δε μπορεί να το ξέρει κανείς :really really sad: Yπάρχει όμως ένα glitch στις πρώτες ιαπωνικές κασέες που σου επιτρέπει να πιάσεις shaymin και darkrai, όμως το πιο πιθανό είναι ότι θα είναι hacked Sad
πω πω και δεν είναι καλό να είναι hacked...αλλα άμα κάνουμε 2 εξερέσεις?? Toungue ...hehe....πράγματι το πολύ πιθανό ειναι να είναι hacked...τα περισσότερα hacked pokemon ειναι τα σπάνια θρυλικά απ'ότι κατάλαβα,ε???? :S
μια χαρά κατάλλαβες κάποιοι βλάκες αγοράζουν και χρησιμοποιούν σπαστήρια αντί να περιμένουν το event σαν εμάς, δεν μπορούν να περιμένουν και να παίξουν τις ώρες που χρειάζεται.
billstheparkourist_kvlpk Wrote:μια χαρά κατάλλαβες κάποιοι βλάκες αγοράζουν και χρησιμοποιούν σπαστήρια αντί να περιμένουν το event σαν εμάς

Αυτοί που αγοράζουν και χρησιμοποιούν σπαστήρια δεν είναι βλάκες! Έχει κι αυτό τη φιλοσοφία του... Συνήθως είναι άτομα τα οποία βαριούνται να παίξουν τις απαιτούμενες ώρες που χρειάζονται για να εκπαιδεύσουν τα Pokémon τους, να συμπληρώσουν το Pokédex κ.τ.λ. Άλλοι χρησιμοποιούν σπαστήρια για να αποκτήσουν κάποια event Pokémon που θα κυκλοφορήσουν σε χρόνια στη χώρα τους ή μπορεί και να μην κυκλοφορήσουν ποτέ π.χ. Celebi. Άλλοι πάλι τα χρησιμοποιούν γιατί νομίζουν ότι τα σπαστήρια δεν έχουν καμία επίπτωση στο παιχνίδι τους. Υπάρχουν άτομα τα οποία χρησιμοποιούν σπαστήρια γιατί τα χρησιμοποιεί ένας φίλος τους και τους πρότεινε να αγοράσουν κι αυτοί χωρίς βέβαια να γνωρίζουν τις επιπτώσεις που έχουν στην κασέτα... Εκτός απ’ αυτούς τους λόγους υπάρχουν κι άλλοι αμέτρητοι λόγοι που ένας χρησιμοποιεί σπαστήρια, το μεγαλύτερο μέρος αυτών δεν μπορείς καν να το φανταστείς... Δυστυχώς όμως τα άτομα αυτά το 99% των περιπτώσεων μετά από μερικούς μήνες σταματούν να παίζουν πια Pokémon... Ελάχιστοι είναι αυτοί που γυρνούν στον ίσιο δρόμο μετά τη χρήση σπαστηριού... Και γενικά σχεδόν οι μισοί απ’ αυτούς που παίζουν Pokémon χρησιμοποιούν σπαστήρια...

billstheparkourist_kvlpk Wrote:κάποιοι βλάκες αγοράζουν και χρησιμοποιούν σπαστήρια

Αυτό που ανέφερες θέλει πάρα πολύ συζήτηση και εδώ δεν είναι το κατάλληλο thread για να το συζητήσουμε. Πρώτων πρόσεχε να μην προσβάλεις κανένα μέλος του forum με τα λόγια σου και δεύτερον εάν θες πες τη γνώμη σου στο thread που δημιούργησα: Cheating Devices: Friends or Foes?
εχει δικιο ο βασιλης εγω εχω τωρα εναν στη γειτονια μου που θελει να αγορασει action replay του λεω τη θα συμβει στην κασετε του αλλα δεν με πιστευει δεν ξερω τι να κανω αναγκαστικα θα τον αφησω να παρει αλλα ειναι τοσα παιδια εκει που θα του ζηταν ποκεμον και θα εχουν οτι θελουν και θα βαρεθουν τα ποκεμον
έτσι παίρνεις άκτσιον ριπλέι και βαριέσαι τα πόκεμον μετά αφού δεν κάνεις τίποτα
Πολυ σωστα,γι'αυτο οποιος εχει μυαλο,δεν παιρνει καθολου.
Τι να πω? Εγώ τουλάχιστον δεν ήξερα τι προβλήματα σου προκαλεί...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Reference URL's