έξυπνο... και ναι έχεις δικιο... στην ελλάδα το 60%(σχεδόν) είναι "κλασικά" όπως λες.... δεν έχουν πολλές γνώσεις... αν θέλετε διαβάστε παρακάτω, να δείτε ένα παράδειγμα...
Είχα πάει σε ένα πάρτυ ενός πολύ παλιού φίλου τον οποίο δεν έκανα παρέα πια. Εκεί που καθόμουν και κοίταζα το απέραντο και αυτοί μάλωναν για το αν θα παίξουν ποδοσφαιρο ή όχι, ήρθε ένα παιδί που είχε πάει τουαλέτα και δεν συμμετείχε στους καυγάδες... και ρωτάει τον εορτάζοντα: Ποιο είναι το καλύτερο Pokemon? Και απαντάει: "To Rayquaza νομίζω". Και σκέφτηκα, "Έχει ζουμί η υπόθεση" Πήγα και τους έβαλα όλους σε ένα κύκλο. Τους είπα ότι τα Ubers είναι πολύ άδικα απέναντι στα άλλα Pokemon και ότι δε πρέπει να τα χρησιμοποιούνε. Τους έιπα επίσης ότι καθένα pokemon μπορεί να γίνει πολύ δυνατό, και άλλα πολλά
Sinithismeni periptosi! Olo ta legendaries lene oti inai kalitera! Prepei kapoios na tous exigisei oti ta kala pokemon den krinontai apo to ean inai legendaries! Alla tora eimaste off topic... Sas arese to event?
milton Wrote:oi foto pou sou estila?
Σημερα τις πηρα οποτε περιμενε τις στις επομενες μερες.Οσο για τα Ubers ειναι πραγματι τα δυνατοτερα απο αποψη Base Stats!Γι αυτο το λογο τα θεωρουμε και "αδικα".Αυτο συμβαινει ομως μονο για οσους ξερουν να παιζουν.Δεν ηταν λιγοι αυτοι οι οποιοι τα χρησιμοποιουσαν λαθος στο Event...
:Dna pw mia idea?akouste se kathe giorth [haloween,xristougena kai alla] na kanoume mia synatnisei kai na dinoume analoga pokemon as poume sto haloween dark kai ghost sta xristougena deliberd jynx kai stanler kai alla ice pokemon me spanies epitheseis kai pragmata!
GIA NA MHN GINEI KAMIA PAREKSIGISI THN IDEA THN PHRA APO TO THREAD[FOROUMIKI SYNANTISI]
Ναι, βασικά και εγώ σκεφτόμουν αυτή την ιδέα των "εποχιακών" Pokemon μεταξύ άλλων.
Εξυπνο! Ελπίζο να τα καταφέρετε!
Δε νομίζω ότι είναι δα κάτι το δύσκολο. Μόλις μου καρφώθηκε μια ιδέα όμως, ώστε το Pokemon να έχει το OT και να υπενθυμίζει το event στο οποίο δώθηκε.
Απλά τα Pokemon να έχουν ένα Trainer Name οπως LPXMAS06 (Legendary Pokemon Christmas 2006) και κάπως έτσι.
Το ονομα που προτεινες δεν γινεται. Ενα Trainer Name χωραει μεχρι 7 γραμματα.
Ένα Trainer Name, ναι. Αλλά ένα ψευδώνυμο ενός Pokemon μπορεί να είναι μεγαλύτερο.
Και επειδή δεν έχω κασσέτα να το τεστάρω αυτή τη στιγμή, σε ευχαριστώ για το tip. Αρα θα είνια κάτι σαν LPXMAS, LP2006, XMAS06 ή κάτι παρόμοιο.
Ναι... κρίμα που δε θα είμαι εκεί...