Αντε... Ολα να πάνε καλά και να περάσουμε υπέροχα! ξεκινάω για δουλειά! ^^
Μολις γύρισα σπίτι. Δυστυχώς κανέναν δεν είδα και πραγματικά θέλω να δω κάποιον αυριο. Με βομβάρδισαν γονείς και παιδιά με ερωτήσεις...
Και αύριο πάλι!
to site diafimistike polu apo thn sunantish egw kai o lucario pantos se olous legeme gia to site shmera!
Απο χθες το βραδυ μεχρι σημερα το πρωι 3 ατομα εχουν γινει μελη! Αυτο θα οφειλεται στον παραπανο λογο!
Xe xe! Itan telia kai tou xronou paidia
Για μενα ηταν η πρωτη μου φορα σε Nintendo Event και μπορω να πω οτι μου εμειναν πολυ καλες εντυπωσεις. Το Event πρεπει να ειχε αρκετη επιτυχια στην Ελλαδα, αν κρινω απο την τεραστια ουρα (γυρω στα 8 μετρα). Το πιο αστειο στη διοργανωση ηταν η συμπεριφορα των γονιων. Ενω εγω και ο BLUE προσπαθουσαμε να απαντησουμε στις ατελειωτες ερωτησεις των παιδιων τους, εκεινοι μας κοιτουσαν λες και ακουγαν το πιο στραβο πραγμα στον κοσμο.
Θα μπορούσαν τα πράγματα να πάνε και ακόμη καλύτερα με μια καλύτερη οργάνωση απο πλευράς των καταστημάτων. Αλλά all in all όλα καλά!
To Pikachu τελικα τι ειχε?
Πέρασα ωραία.. Είχε βέβαια πολύ κόσμο και γινόταν χαμός.. ειδικά την Παρασκευή και το Σάββατο πρωί.
Σχετικά με τις φωτογραφίες..
http://www.legendarypokemon.net/2006/09/...oto-report
Μην ξεχνάτε τον μεγάλο φωτογράφο που φωτογράφισε τον Arty2
..(1η Εικόνα)
Είμαι στην 2η φωτογραφία κρατώντας το πονηρό μου ύφος
(Eraleas.. σου την έφερα){Φιλικά πάντα..}
BTW έχω και τα 10 pokemon στην Fire red + 2 στην Leaf green.
Εγω τα πηρα ολα σε καθε εκδοση!Το καλυτερο που ειδα ηταν στην Εκαλη οπου μια μητερα ηξερε να παιζει Pokemon ισως πιο καλα απο το παιδι της!
Τότε τα παιδιά δεν ήξεραν να παίζουν
! Πως τα πήρες όλα? Περίμενες συνέχεια στην ουρα? 'Η έκανες κλώνους?
Η συγκεκριμενη μητερα ηξερε τις ορολογιες πολυ καλα και πιστευω οτι θα μπορουσε να εχει περισσοτερες γνωσεις ακομα και απο ατομα αυτου του Forum.Το παιδι της ηταν ενα κλασικο "παιδι που παιζει Pokemon".Οσο για τα Pokemon που πηρα περιμενα μεχρι να τελειωσει η ουρα οποτε δεν χρειαζοταν να περιμενω καθολου.