31-05-2008, 03:16 PM
05-06-2008, 01:57 PM
Mporoume na elpizoume oti to event gia shaymin tha ginei me wi-fi kai akousa oti stin ameriki tha ginei kialo darkrai event allou omos, alla den einai se kapoio katastima paixnidion
05-06-2008, 08:37 PM
ξερεις τι θα παρει η ελλαδα,οποτε ας το...
05-06-2008, 11:15 PM
Εμεις ειμαστε οι τελευταιοι οσον αφορα αυτο το θεμα.
Ολα τα video games μου στο wii τα εχω παρει πιο αργα απ'την ημερομηνια που βγηκαν!
Ολα τα video games μου στο wii τα εχω παρει πιο αργα απ'την ημερομηνια που βγηκαν!
09-06-2008, 04:09 PM
http://www.imageshack.gr/files/1rhsetftpz2o6uf90rll.png
OMG Θα δώσουν μετά από Darkrai και Deoxys στην Αμερική!! :ΟΟΟΟ
OMG Θα δώσουν μετά από Darkrai και Deoxys στην Αμερική!! :ΟΟΟΟ
09-06-2008, 05:31 PM
Μια ερώτηση. Τα event pokemon δεν γίνεται να δωθούν στο gts??. Επειδή είδα πριν σ'ενα post κατι για το classic ribbon που δεν τους επιτρέπει να μπουν στο gts
09-06-2008, 05:37 PM
ΝΑι βασικα το κλασικ ριμπον το κρατανε μερικα απο τα ποκεμον που εχουν δωθει σε ιβεντς, οπως τα palcity lucario, palcity mew, palcity manaphy, eigakan darkrai κτλ.
11-06-2008, 10:57 PM
Deoxys Data & Event List update
Thanks to everyone who sent this in...we have confirmation on the hold item and attacks of Deoxys; being Nevermeltice with the attacks Psycho Boost, Zap Cannon, ExtremeSpeed and Iron Defense, all key moves for each form. We also have a picture thanks to SkittyOnWailord of the data of Deoxys. Be sure to go get your Deoxys from Gamestop (if in America anyway) on the weekends of June 20th and June 27th. We also have an updated event Pokémon list with many thanks to Aeris. Click the Deoxys picture to go there:
From spp
Thanks to everyone who sent this in...we have confirmation on the hold item and attacks of Deoxys; being Nevermeltice with the attacks Psycho Boost, Zap Cannon, ExtremeSpeed and Iron Defense, all key moves for each form. We also have a picture thanks to SkittyOnWailord of the data of Deoxys. Be sure to go get your Deoxys from Gamestop (if in America anyway) on the weekends of June 20th and June 27th. We also have an updated event Pokémon list with many thanks to Aeris. Click the Deoxys picture to go there:
From spp
12-06-2008, 12:15 AM
Ελπίζω να μας θυμηθούν οι άπονοι και άσπλαχνοι άνθρωποι τις NINTENDO και να μας χαρίσουν ενα EVENT για το Darkrai.Αχ άπονη Nintendo μας πέταξες στου δρόμου την άκρη.
15-08-2008, 10:32 PM
ε ναι ρε παιδια άντε...μετά από πόσο καιρό περιμενουν να μας δωσουν τα darkrai,shaymin και arceus????ε έλεος πια...θα βγουν καινούριες κασετες και δεν θα τα έχουμε παρει ακομα αυτα τα ποκεμον.............
15-08-2008, 10:39 PM
Ώσπου να βρει η επόμενη κασέτα θα περάσει κανένας χρονάκος... Πάντως σχεδόν σίγουρο είναι ότι το Darkrai θα το πάρουμε φέτος!
16-08-2008, 12:15 AM
Ελπίζω να γίνει έτσι αφού ακόμα μετανιώνω που έχασα το event του deoxys το 2005. Nα έχουν Jumbo σε Χανιά και Ηράκλειο και όχι στο Ρέθυμνο και να μην μπορώ να πάω δε λέει με τίποτα...
16-08-2008, 12:25 AM
Και δεν βρήκες κανένα να στο δώσει? Εάν έχεις Emerald τότε μπορείς να βρεις κάποιον που το έχει, να του ζητήσεις να στο δώσει για να το πολλαπλασιάσεις και μετά να του το επιστρέψεις. Βέβαια το δύσκολο είναι να βρεθεί ένας που έχει το Deoxys από το event και όχι να το έχει πιάσει με Action Replay...
16-08-2008, 12:39 AM
Δυστυχώς δεν μπορούσα να αγοράσω την emerald τότε και ακόμα και αν την είχα δεν υπήρχε περίπτωση να μου δώσει κανένας φίλος deoxys (είναι όλοι τους τόσο τσιγκούνηδες και καχύποπτοι που ούτε για αποθήκευση στο pokedex δεν ανταλλάζουν θρυλικό, πόσο μάλλον event deoxys). Το gts είναι βέβαια μια λύση, αλλά με τόσα hacked που κυκλοφορούν, άσ' το καλύτερα...
18-08-2008, 09:26 AM
Pokemon Trainer SILVER Wrote:Ώσπου να βρει η επόμενη κασέτα θα περάσει κανένας χρονάκος... Πάντως σχεδόν σίγουρο είναι ότι το Darkrai θα το πάρουμε φέτος!Σχεδον σιγουρο??λολ..αληθεια??
Grovyle_Fan Wrote:Δυστυχώς δεν μπορούσα να αγοράσω την emerald τότε και ακόμα και αν την είχα δεν υπήρχε περίπτωση να μου δώσει κανένας φίλος deoxys (είναι όλοι τους τόσο τσιγκούνηδες και καχύποπτοι που ούτε για αποθήκευση στο pokedex δεν ανταλλάζουν θρυλικό, πόσο μάλλον event deoxys). Το gts είναι βέβαια μια λύση, αλλά με τόσα hacked που κυκλοφορούν, άσ' το καλύτερα...ρουφιανιες...