Legendary Pokémon

Full Version: Nintendo Events
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Είναι συνεργασία Jumbo-Nortec. Τα Jumbo απλά προσφ'ερουν τον χώρο ώστε η Nortec να διοργανώσει αυτό το γεγονός. Αρα αν είναι να πληρωθούμε, θα πληρωθούμε απο την Nortec και όχι απο τα Jumbo. Wink Επίσης, ε΄γω έχω ξαναεργαστεί για την εταιρεία στα πλαίσια του promotion των Nintendogs, ενώ έχουμε και έναν γνωστό μας που εργάζεται επι μονίμου βάσεως εκεί.
ton whiteyoshi den les EraleaSmile
Ζητω συγγνωμη για το ασχετο post αλλα πρεπει να παραπεμψω τον Milton να διαβασει τα δυο τελευταια posts αυτης της σελιδας

(Ενοειται πως ειμαστε στα ορια της πλακαςWink )
e kala pou na kserw kai egw oti uparxei tetoia lekshToungue nomiza oti etsi tou hrthe kai to egrapse!Big Grin
poia spania pokemon tha dothoun apo to legendary pokemon???kai tha ta antalazoume etsi dwrean ta pokemon ?!?thelw na pw egw tha poianw ena asketo pokemon [rattata]kai tha mou dinoun ena KLWNOPOIIMENO pokemon???px[entai]
1.Οχι κλωνοποιημενα.Ειναι στο lvl5 απο Breed.
2.Feebas,starters και αλλα.Αν θελετε καποιο μας το λετε.
3.Ναι ετσι απλα μας δινετε ενα οποιοδηποτε!!!Εδω θελω να σας παρακαλεσω αν μπορειτε να μου δωσετε ενα Earthquake ( TM )!
Κλωνοποιημένο ουδέν, ολα τα Berries και τα berries είναι φτιαγμένα με κανονικές διαδικασίες.
Υπαρχει βεβαια μια περιπτωση να το σκεφτω και να κλωνοποιησω λιγα Jirachi επειδη δεν υπαρχει αλλος τροπος να σας τα δωσω (εκτος αν μου δανεισετε τις κασετες σας)
na sou tis danisoume alla pote tha mas tis fereis?
Θα μπορουσα να σας στις στειλω ταχυδρομικως αλλα ενταξυ να ειναι μια δυο.Αν ειναι περισσοτερες τα εξοδα θα αρχισουν να γινονται πολλα.Επισης τειθεται και το θεμα τις εμπιστοσυνης απο μερους σας.Εγω παντως, ποτε δεν θα δανειζα την κασετα μου σε καποιον απο το Internet που τον εχω δει μια φορα!...
Ουτε εγω θα το εκανα! Πρωτη φορα νιωθω εμπιστοσυνη για ατομα που γνωρισα μεσω internet! Στους BLUE, Eraleas και pr. Birch θα δανειζα ακομα και χρηματα!
Υ.Γ. Και φυσικα Arty2
Βασικά στο πλαίσιο του Deoxys Event πέρσυ μου είχαν στείλει 7 άτομα απο όλη την Ελλάδα την κασσέτα τους και την πήραν πίσω ανέπαφη και με μερικά καλαούδια.

Τα Pokemon που θα δίδονται θα έχουν Pokerus, Berries και Breed Moves κάτι το οποίο απαιτεί γνώση και χρόνο ώστε να το κάνει ο οποιοσδήποτε. Και σε μας πήρε χρόνο να τα κάωουμε όλα αυτά φτιάχνοντας breed chains, ποτίζοντας berries κλπ. Είναι κάτι που το κάνουμε με μεράκι και δεν ζητάμε παρά μια πάναπλη ανταλλαγή, μιας και δεν μπορούμε να σας τα περάσουμε αυτόματα στις κασσέτες.
egw tha daneiza otidipote se:Eraleas Arty2 Blue lucario ash pokefan pr.birch kai charizard2005;)egw pisteuw pws se auto to forum eimaste mia parea!
telika eseis pou sas boleuei na synanththoume asxeta pou tha kanonistei;)emena nikaiaWink
Εγώ με βολεύει, δε με βολεύει πρέπει να πάω εκεί που θα μου πουν την δευτέρα.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Reference URL's