99,9%tha paw nikaia
kai hthela na erthw polu!
Αυτό που θέλω να τονίσω σε αυτό το σημείο είναι το πολύ έξυπνο timing της Νορτεκ. Οπως γνωρίζουμε οι περισσότερη, την δευτέρα είναι η έναρξη της νέας σχολικής χρονιας και ως γνωστόν τα Jumbo πουλάνε σχολικά είδη.
Κοινώς προβλέπεται κοσμοσηρροή κατά την γνώμη μου και πολλοί γονείς με τα παιδιά τους που θα συνδυάσουν event και ψώνια.
Για όσους δυσκολεύονται να πάνε στον Άλιμο, προτείνω να πάρουνε τραμ και να κατέβουνε στη στάση Ζέφυρος. Απο εκεί είναι λίγα λεπτά περπάτημα στη Λεωφόρο Αλίμου.
Παιδιά ελπίζω άν πάρει κανείς τπτ να κάνει κάνα κλώνο για μας τους άτυχους οπυ ζουν εκτός αθήνας και σαλονίκης.
Σχετικά με αυτά.. πρέπει να έχω wireless adapter η ένα απλό καλώδιο για GBA ? το πρόβλημα είναι ότι μου κλάπηκε πριν καιρό το Wireless adapter (δεν ξέρω που και πώς) αλλά υποψιάζομαι ότι είναι οι μαύροι από το μετρό ! Εκτός από αυτό είχα χάσει και πορτοφόλι(χωρίς να έχω χρήματα παρά μόνο δύο τηλεκάρτες)
ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΤΕ !! Έχουν βουτήξει και το Q-Tek s200 του θείου μου (αξίας 600Ε+ GPRS + προγράμματα)
Οχι. Χρειάζεστε ένα GBA (οχι DS!) με μια απο τις εξής κασέτες: R/S/E/FR/LG. Η κάθε κασέτα να έχει οτ Pokedex και χώρο στο party/ομάδα του. Αυτό, απλά!
Παιδια ισως ερθω και αυριο στον Αλιμο.Herc, προς τα πανω η προς τα κατω πρεπει να παρω τη Λεωφορο Αλιμου;
re paidia gia nikaia[jumbo] kserei kaneis ti lewfira na parw?
Λοιπον.Μιλωντας με καποια παιδια μεσω Msn με επισαν να ερθω Νικαια αυριο αντι Αλοιμο.Sorry Arty! Ισως περασω λιγο το Σαββατο.
yes o blue sth nikaia !!!
Ναι!Μονο για αυριο και μονο για σας
tha ertw kai egw aurio
:shy:ee
tha exei kai kanena doraki gia emena???
osoi tha erthete nikaia na kanonosoume ti wra na pame oxi me mp giati tha ta kanoume kouloubaxata!
Ego o Pokefan kai o blu tha pame ayrio 2 to poli 3. Esy milto?
egw kata 3:30 tha eimai ekei!