Legendary Pokémon

Full Version: Pokémon X και Pokémon Y Γενικη Συζητηση
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Για φαντασου μια εικονα... κρατας στα χερια σου το Wii U GamePad και βλεπεις στην οθονη μια μικρη pokeball, μολις πατας πανω της εκεινη διογκωνεται στο κανονικο μεγεθος και επειτα με την αφη μπορεις να την εκτοξευσεις στην μαχη που εκτηλησεται στην οθονη της τηλεορασης.
(21-05-2013 03:35 PM)LEOPOLDOS Wrote: [ -> ]Για φαντασου μια εικονα... κρατας στα χερια σου το Wii U GamePad και βλεπεις στην οθονη μια μικρη pokeball, μολις πατας πανω της εκεινη διογκωνεται στο κανονικο μεγεθος και επειτα με την αφη μπορεις να την εκτοξευσεις στην μαχη που εκτηλησεται στην οθονη της τηλεορασης.

Δεν κακό δεν κακό, αλλά δεν το βλέπω να γίνεται. Toungue
γιατι οχι να μην βγει και κανενα παιχνιδι για το wii u οπω το coloseum ... αν κ πιστευω οτι θα ειμαστε αρκετα ικανοποιημενοι απο τις x and y! αλλαζει νομιζω ολος ο τροπος παιχνιδιου...
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση γιατί είμαι κάπως μπερδεμένος.
Σκέφτομαι να αγοράσω τα καινούρια παιχνίδια pokemon με μορφή download.
Επειδή θέλω να πάρω και τα δύο, λέω να πάρω το X στα αγγλικά και το Y στα γερμανικά.

Στο 3DS έχω επιλέξει για περιοχή Ελλάδα, πρέπει να το αλλάξω σε Γερμανία για να κατεβάσω τη Γερμανική έκδοση; Ή μήπως θα υπάρχει μία κοινή έκδοση και εντός του παιχνιδιού θα υπάρχει επιλογή γλώσσας; Ή μήπως πάλι η γλώσσα του παιχνιδιού θα διαμορφώνεται ανάλογα με τη γλώσσα του 3DS;

Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Αν δεν απατώμαι η γλώσσα διαμορφώνεται ανάλογα τη γλώσσα ή την περιοχή/χώρα που έχεις ορίσει στο 3ds, είμαι σίγουρος πως τα υπόλοιπα παιδιά ξέρουν καλύτερα.

Αλήθεια γιατί θες να έχεις μια στα γερμανικά; (έτσι από περιέργεια ρωτάω Toungue)
Το πλέον πιθανό είναι πως τα παιχνίδια δεν θα είναι πολυγλωσσικά, δηλαδή κάθε γλώσσα θα είναι διαθέσιμη στην περιοχή που της αντιστοιχεί. Για να κατεβάσεις το παιχνίδι στα Γερμανικά, θα πρέπει να αλλάξεις την περιοχή του παιχνιδιού σε Γερμανία, ώστε να έχεις πρόσβαση στο Γερμανικό eshop.
Ωστόσο από όσο γνωρίζω οι πόντοι που έχεις στο ένα κατάστημα, δεν μεταφέρονται στο άλλο (ούτε χάνονται όμως). Ταυτόχρονα δεν είμαι ακριβώς σίγουρος τι γίνεται σε περίπτωση που αλλάξεις ξανά την περιοχή του παιχνιδιού —αν θα σου επιτρέπει να παίξεις ή όχι.
Δεν κόβω το χέρι μου (γτ δεν έχω ασχοληθεί κ πολύ με ds/3ds consoles) αλλά πιστεύω πως θα μπορεί να παίζει αλλά θα του γυρίσει την γλώσσα στα αγγλικά (αν το γυρίσει πάλι σε Ελλάδα σαν χώρα), έτσι όπως το βλέπω εγώ θα έχεις τα παιχνίδια είτε στα γερμανικά είτε στα αγγλικά.

Χμμμ μετά από λίγο ψάξιμο, είδα πολλά άτομα πως δεν μπορούν να αλλάξουν την γλώσσα στα παιχνίδια pokemon, αλλά είδα έναν πως το ds του έχει κανονικά γλώσσα αγγλικά και πως τα παιχνίδια (γενικά) άλλαζαν γλώσσα στα αγγλικά.
Τα προηγούμενα Pokémon δεν ήταν πολυγλωσσικά, για αυτό δεν αλλάζει η γλώσσα, όπως σε άλλα παιχνίδια για το DS.
Το τι θα συμβαίνει με τα παιχνίδια του 3DS δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε ακόμα, αλλά το πιθανότερο είναι πως κάθε χώρα θα έχει τη γλώσσα που της αντιστοιχεί, αντί για μια συγκεντρωτική έκδοση με όλες τις γλώσσες.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Υπομονή λοιπόν μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.
Τη γερμανική τη θέλω κυρίως για να φτιάχνω shiny pokemon με τη μέθοδο Masuda και να κάνω και λίγη εξάσκηση στα γερμανικά.
Αααα οκ, μια χαρά τότε, περιμένουμε για την ώρα.
(31-05-2013 06:46 AM)METAMON Wrote: [ -> ]Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Υπομονή λοιπόν μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.
Τη γερμανική τη θέλω κυρίως για να φτιάχνω shiny pokemon με τη μέθοδο Masuda και να κάνω και λίγη εξάσκηση στα γερμανικά.

Όμως δεν ξέρουμε αν η μέθοδος Masuda θα υπάρχει ακόμα στην 6η γενιά.
Λογικά θα υπάρχει. Αλλά ανταλλαγές ρε παιδιά, με ανθρώπους, όχι με τον εαυτό μας…
Έκανα μία πρόχειρη έρευνα για το τι ισχύει με το eshop και τις κάρτες. Ίσως ενδιαφέρει και άλλα παιδιά που σκοπεύουν να αποκτήσουν άλλες ξένες εκδόσεις.

1. Όπως είναι γνωστό, οι συσκευές 3DS είναι region locked πράγμα που σημαίνει ότι ο Ευρωπαίος δεν μπορεί να παίξει αμερικάνικα παιχνίδια, ο Αμερικάνος ιαπωνικά, ο Ιάπωνας κορεατικά κτλ. (Δεν ισχύει για τα παιχνίδια του απλού DS)
2. Πέρα από το region lock για τις συσκευές υπάρχει <country lock> (!) για τις ψηφιακές αγορές.
Δηλαδή π.χ. ο Γερμανός έχει πρόσβαση μόνο στο γερμανικό eshop ο Άγγλος μόνο στο αγγλικό.
Αν και νομίζω ότι το Ευρωπαϊκό eshop είναι σχεδόν το ίδιο για όλες τις χώρες, η βασική διαφορά στο ότι για να προστεθούν πόντοι για το eshop, πρέπει να υπάρχει πιστωτική κάρτα από τη χώρα του eshop.
Για παράδειγμα για να αγοράσεις παιχνίδι από το Γερμανικό eshop πρέπει να έχεις πιστωτική κάρτα από Γερμανική Τράπεζα. Επίσης οι προπληρωμένες κάρτες (που δεν κυκλοφορούν Ελλάδα) είναι ξεχωριστές για κάθε χώρα, έτσι ώστε αν π.χ. πάρεις μια προπληρωμένη κάρτα από Γερμανία, θα μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο αν έχεις επιλέξει ως χώρα για το eshop τη Γερμανία.

Οπότε η ιδέα μου να αγοράσω Γερμανική έκδοση μάλλον βρήσκει άδοξο τέλος γιατί ούτε έχω πιστωτική κάρτα Γερμανικής τράπεζας, ούτε μπορώ να προμηθευτώ προπληρωμένη κάρτα επειδή στην Ελλάδα δεν κυκλοφορούν (!), αλλά και αν κυκλοφορούσαν δε θα ήταν συμβατές με το Γερμανικό eshop.

Συγγνώμη που σας κούρασα, αν κάτι από αυτά που έγραψα δεν ισχύει, παρακαλώ διορθώστε με.
Hmm είμαι αρκετά σίγουρος πως οι e-shop κάρτες λειτουργούν σε όλα τα ευρωπαϊκά e-shop (αρκεί να έχει αγοραστεί από ευρωπαϊκή χώρα που έχει) δλδ αν πάρεις μια κάρτα από Αγγλία θα λειτουργεί και στο Ελληνικό/Γερμανικό/Γαλλικό/κτλ e-shop.

Αν κάνω λάθος λογικά θα μπορέσει να με διορθώσει ο Arty2 μιας και λογικά ξέρει περισσότερα.
Δεν ειναι σκετη γλυκα; [Image: 3wro3.jpg]
[Image: 2qnaaoh.jpg]
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's