Arty2, το θέμα δεν είναι απλά να πιάσω όλα τα Pokemon. Το θέμα είναι να μπορώ να χρησιμοποιήσω τα Pokemon έχω κάνει μέχρι τώρα.
Θα μου πεις: Έ ωραία, μπορείς να μεταφέρεις όλα σου τα Pokemon την περίοδο που η εφαρμογή θα είναι δωρεάν.
Το πρόβλημα είναι ότι ανάλογα με τα τουρνούα που γίνονται, θέλω να χρησιμοποιήσω pokemon με κινήσεις που μπορούσαν να μάθουν μόνο σε παλαιότερες κασσέτες. Για παράδειγμα, πριν μερικούς μήνες είχε γίνει ένα τουρνουά μόνο με pokemon από το kanto.
Έ, κάθησα και έκανα ένα blastoise με counter στην Emerald και το μετέφερα μέχρι την Black 2, γιατί counter move tutor υπάρχει μόνο στην Emerald.
Αν όλες οι κινήσεις που υπάρχουν ως move tutor σε όλες τις παλιές κασσέτες, υπάρχουν και στις ΧΥ, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά υποθέτω πως μάλλον όχι.
Το θέμα με το hacking θα μπορούσε να λυθεί πολύ απλά με patches. Όσοι δεν έχουν το τελευταίο patch, να μην τους δίνεται η δυνατότητα να είναι online.
NT2, δε λέω ότι η υπηρεσία δε θα έχει και καλά. Απλά όπως και να έχει, το να είσαι διαρκώς online για να τη χρησιμοποιήσεις, και να πληρώνεις κάθε χρόνο λεφτά, μου φαίνεται πολύ κακή ιδέα.
Συμφωνώ ότι για την μετάφορά από την 4η στην 5η γενιά, υπήρχε πρόβλημα και φυσικά, έκραξα τη Nintendo για αυτό. Αυτός είναι και ο λόγος που μετέφερα μόνο λίγα από τα pokemon που είχα από την Pearl στην Black.
Κρατάω όμως ως παράδειγμα, τη μεταφορά από την 3η στην 4η γενιά, που ήταν δωρεάν.
Καλά ειδικά αυτό με την ασφάλεια, είναι η μεγαλύτερη κοτσάνα που έχω ακούσει.
Μια χαρά είναι τα pokemon μου στις κασσετούλες μου, δεν παθαίνουν τίποτα.
Πιο πολύ θα ζω με το άγχος για την ασφάλεια του cloud.
Εγώ κυρία Nintendo, τα αγαπάω τα pokemon μου. Δε θέλω να τα στείλω σε κανένα cloud. Τα θέλω δίπλα μου, στις κασσετούλες μου, να κοιμάμαι μαζί τους.
Μας κάνει μάθημα η Nintendo αγάπης προς τα Pokemon, αυτή που καταδίκασε τα Pokemon των δύο πρώτων γενιών να σαπίσουν στις παλιές κασσέτες.
Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο...