Legendary Pokémon

Full Version: Pokémon X και Pokémon Y Γενικη Συζητηση
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
(27-12-2013 12:35 PM)Arty2 Wrote: [ -> ]Δεν ήταν περίοδος beta testing, οπωσδήποτε αυτό έχει γίνει καιρό πριν. Αυτό που είναι γεγονός είναι πως υπεκτίμησαν την κίνηση που θα έπρεπε να εξυπηρετήσουν, με αποτέλεσμα να πέσει και το Miiverse, και το eshop και όλα.
Το δε Flipnote έχει κολλήσει σε νομικά ζητήματα δυστυχώς, και όχι σε τεχνικά.


Είναι και αυτό σίγουρα αλλά ίσως να βρέθηκαν και κάποια bugs της τελευταίας στιγμής και προσπαθούν να τα καλύψουν κάπως. Το κακό χαμό με τα hacked Pokemon στην 5η γενιά προσπαθούν να αποτρέψουν πιστεύω.
Generation VI
Η γενιά των προβλημάτων.
Σοβαρά τώρα.
Lumiose City save glitch,άλλα μικρά glitch που έλυσε το 2ο patch και τώρα το Pokebank.
Μην ξεχνάμε ότι τελικά το unhackable 3DS το hackάρανε και ότι καταφέρανε να editάρουνε GenVI Pokemon (PKX file).
Ελπίζω τελικά ΟΝΤΩΣ να μπλοκάρει τα hacks.Όχι μόνο τα obvious,αλλά και άλλα (δείτε Pokecheck)
(κάπου είχα ακούσει ότι δεν μπλοκάρει τα ribbons,btw)
(27-12-2013 12:35 PM)Arty2 Wrote: [ -> ]Το δε Flipnote έχει κολλήσει σε νομικά ζητήματα δυστυχώς, και όχι σε τεχνικά.
!?
Link, please?
Δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση, το μόνο επίσημο ήταν πως ήταν πολύ δημοφιλές στην Ιαπωνία και άρα θα είχανε προβλήματα, όμως οι εξελίξεις με το Swapnote άλλο υποδηλώνουν.
(27-12-2013 10:36 PM)Arty2 Wrote: [ -> ]Δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση, το μόνο επίσημο ήταν πως ήταν πολύ δημοφιλές στην Ιαπωνία και άρα θα είχανε προβλήματα, όμως οι εξελίξεις με το Swapnote άλλο υποδηλώνουν.

Στην αρχή είπαν ακριβώς αυτό, δηλαδή λόγω αναπάντεχα υψηλής χρήσης. Δεν μπορώ να καταλάβω τι είδος νομικό πρόβλημα μπορεί να υπάρχει. Προέκυψε στη συνέχεια; Μια ανακοίνωση επίσημη που να λέει κάτι. Η μήπως απλά περιμένουν να τελειώσει η ζήτηση του flipnote στην Ιαπωνία;

Το βέβαιο είναι ότι θα μπορούσαν να είχαν πάρει ένα καλό μάθημα με το Flipnote και να φροντήσουν να βελτιώσουν τους servers. Γιατί όταν ένα λάθος γίνεται μια φορά, κατανοητό και δεκτό, αλλά όταν γίνεται και δεύτερη καταντά εκνευριστικό. Και φυσικά τη νύφη την πληρώνουν πάντα οι μη-προνιούχοι. (Οι μη Γιαπωνέζοι δηλαδή)

ΥΓ: Φως στο τούνελ. Επιτέλους μπόρεσα να συνδεθώ στο eshop. Δυστυχώς το Pokemon Bank δεν είναι ακόμα διαθέσιμο...
(27-12-2013 12:35 PM)Arty2 Wrote: [ -> ]Δεν ήταν περίοδος beta testing, οπωσδήποτε αυτό έχει γίνει καιρό πριν. Αυτό που είναι γεγονός είναι πως υπεκτίμησαν την κίνηση που θα έπρεπε να εξυπηρετήσουν, με αποτέλεσμα να πέσει και το Miiverse, και το eshop και όλα.

Webmaster, με όλο τον σεβασμό, τελικά να υποθέσω πως αυτός ο ‘’κολοσσός’’ πάσχει από χαμηλή αυτοεκτίμηση... Τι να κάνω, ας ευχηθώ να τους φωτίσει ο Ιζανάγκι και η Ιζανάμι για να απελευθερώσουν, επιτέλους, στους ταλαίπωρους ''WestFans΄΄ την Pokebank.
Δεν τους δικαιολογώ, έχουν θέμα. Από την στιγμή μάλιστα που προωθείται ως υπηρεσία επί πληρωμή, θα έπρεπε τουλάχιστον να είχε ξεχωριστούς servers από το υπόλοιπο Nintendo Network.
Σωστά. Εφόσον βγαίνουν και ζητάνε χρήματα, θα έπρεπε να είναι 200% σίγουροι ότι οι servers θα λειτουργούν υποδειγματικά. Είναι η χειρότερη διαφήμιση που θα μπορούσαν να κάνουν για το προϊόν τους (δηλαδή το pokemon bank). Θα πει ο άλλος, τρελλός είμαι να στείλω τα pokemon μου στο cloud; Ποιος μου εγγυάται ότι δε θα γίνει πάλι κανένα κρασάρισμα, και είτε δε θα μπορώ να πάρω τα pokemon μου πίσω είτε ακόμα χειρότερα θα χαθούν; Ακόμα και τζάμπα να ήταν που λέει ο λόγος, το σκέφτεσαι.
Έβλεπα μία συζήτηση στο /vp/ σχετικά με το Zygarde. Ας λάβουμε υπόψιν μας το official artwork του Zygarde. Μπροστά η μούρη του έχει μια γραμμή. Αυτό μπορεί να υποδειλώνει πως αυτή η μορφή που συναντάς στις Χ/Υ είναι ένα κουκούλι. Ανάλογα με το Πόκεμον που έχει να σταματήσει θα έχει και την ανάλογη Mega Evolution εφόσον είναι Ground/Dragon και τα Ground δε μπορούν να χτυπήσουν το Yveltal, ενώ τα Dragons δεν κάνουν τίποτα ενάντια στο Xerneas.

Οπότε ένας από τους τύπους του θα αλλάζει σε Electric/Ice(Rock is meh ;p) για Yveltal
και Poison/Steel για Xerneas.

Οπότε X2/Y2;


Επίσης στο παιχνίδι λένε μια ιστορία για "five dark men". Και στην πλάτη του Zygarde υπάρχουν 5 κέρατα. Δε ξέρω αν υπάρχει κάποια σύνδεση or sth.
Δεν νομιζω να βγουν δυο ζευγαρια παλι οπως με b/w. Θα κανουν οτι συνθως και θα βγαλουν μια τριτη εκδοση, την Z
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's