Legendary Pokémon

Full Version: Pokémon X και Pokémon Y Γενικη Συζητηση
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Τα Ποκεμον εφεραν πρωτα απο τα Ντιτζιμον ολο αυτο το φορματ οπου διαφορα φανταστικα πλασματα φερουν μια πληθορα απο ικανοτητες και ιδιοτητες... Τοτε ο κοσμος των Ποκεμον μας δημιουργησε ενα θετικο σοκ με τη γεννηση του. Στα Ντιτζιμον υπαρχουν mega και ultimate evolution, το ξερω βεβαια, ωστοσο αυτο δεν λεει τιποτα, γιατι τα Ποκεμον απλωσαν την τσοχα και κανεις δεν μπορει να πει πως αντιγραφουν χρησιμοποιοντας ορους παρομοιους η ιδιους, ειτε γιατι προσθεσαν 4η, 5η εξελιξη κλπ...
[Image: PkmnXY%20Giveaways%20V2.jpg]
http://www.nintendo.gr/pokemon-x-y-nortecgr.html

Τα ελληνικά pre-order gifts.
(09-08-2013 01:48 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]http://www.nortec.gr/images/upload/news/...s%20V2.jpg
http://www.nintendo.gr/pokemon-x-y-nortecgr.html

Τα ελληνικά pre-order gifts.

δεν λεω καλα ειναι και τα υπολοιπα αλλα εμενα με ενδιαφερει η κασετα Mystery Dungeon
Η οποία δεν περιλαμβάνεται στα δώρα. Toungue
Συνήθιζα να είμαι υπερ της στασιμότητας, αλλά τα τελευταία χρόνια θεωρώ ότι αυτή θα καταστρέψει μια σειρά. I welcome Mega Evolutions είτε είναι καλές είτε όχι. Ελπίζω να έχουν όλα τα starters και όχι μόνο το Blaziken. Κάποτε συζητούσα με τον NM2 και τον ADK νομίζω πως θα ήθελα remake όπου πολλά Pokemon θα γίνονταν retype. Ίσως αυτή είναι η ευκαιρία για Water/Steel Blastoise, Fire/Dragon Charizard και Water Dragon Gyarados. Ο χρόνος θα δείξει. Άσχετα με το αν είναι αντιγραφή εύχομαι η Mega Evolutions να έχουν τη θεαματικότητα των Mega Digivolutions.
[Image: 12976_203481909814193_1781936209_n.jpg]
[Image: MegaKabuterimon_%28Blue%29_b.jpg]

Megakabuterimon. Toungue
(09-08-2013 03:08 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Συνήθιζα να είμαι υπερ της στασιμότητας, αλλά τα τελευταία χρόνια θεωρώ ότι αυτή θα καταστρέψει μια σειρά. I welcome Mega Evolutions είτε είναι καλές είτε όχι. Ελπίζω να έχουν όλα τα starters και όχι μόνο το Blaziken. Κάποτε συζητούσα με τον NM2 και τον ADK νομίζω πως θα ήθελα remake όπου πολλά Pokemon θα γίνονταν retype. Ίσως αυτή είναι η ευκαιρία για Water/Steel Blastoise, Fire/Dragon Charizard και Water Dragon Gyarados. Ο χρόνος θα δείξει. Άσχετα με το αν είναι αντιγραφή εύχομαι η Mega Evolutions να έχουν τη θεαματικότητα των Mega Digivolutions.

MegaCharizard
Type: Fire/Dragon
Ability: Stealth Rock Immunity

One can dream...Toungue Τώρα είναι η ευκαιρία για κάτι τέτοια πάντως.
τα natures των ποκεμον αραγε θα υφίσταται και στη 6 γενιά, διότι παρατήρησα ένα νέο screen shot στο serebii οπού τα stats ενός torchic δεν είχαν κόκκινο ή μπλε κάποιο stats.
Ο,τι και να έκαναν, είναι μαθηματικά σίγουρο πως μια μεγάλη μερίδα των fans θα έκραζε πως τους κατέστρεψαν την αγαπημένη σειρά ή εναλλακτικά πως το παιχνίδι πέθανε και δεν έχει να προσφέρει τίποτα καινούργιο.

Είναι η πιο απροσδόκητη αλλαγή σε όλα τα χρόνια της σειράς, και ίσως από τις πιο κρίσιμες· ανυπομονώ να τα δοκιμάσουμε σε μάχες και να δούμε πως αλλάζει το metagame.

@LEOPOLDOS: Μάλλον απίθανο να αφαίρεσαν τα natures, ίσως υπάρχει κάποιος διαφορετικός τρόπος εμφάνισης.
απο την λιστα του peke στο αγγλικο theard για τα Mega Pokemon μονο το Jynx και το Gengar ΔΕΝ τα θελω σε Mega Form

παντως εκτος απο τα υπολοιπα θελω να δωσουν Mega Form και στο Kingdra, και στο Luxray

Απο την πεμπτη γενια δεν θελετε να παρει καποιο ποκεμον Mega Form; το Beartic για παραδειγμα
Άραγε η μέρα και η νύχτα θα εναλλάσσονται σε real time? Δεν είδα πουθενά κάποιο ρολόι που να μετρά τον χρόνο... Αλλά από την άλλη, στην παρουσίαση των Pokemon X and Pokemon Y, στην φετινή Ε3, είδα μια νυχτερινή εναέρια μάχη ανάμεσα σε ένα Noctowl και ένα Talonflame με φόντο τον αστροκέντητο ουρανό όπου καταμεσής του έλαμπε η ημισέληνος.
Απογοητεύτηκα πλήρως από τη Nintendo όταν έμαθα για το Pokemon Bank.
Σε αναγκάζουν να πληρώσεις για κάτι που θα μπορούσε πολύ άνετα να είχε γίνει αντί για cloud μέσω της SD card.

Πόση μνήμη πια χρειάζεται για να αποθηκεύσεις μερικά Pokemon; Θυμάμαι με το Pokemon Ruby Sapphire Box έφτανε μια κάρτα 59 block (512Kb) για να σώσεις 1500 Pokemon.

Λένε ότι θα έχουν ένα μήνα δωρεάν, αλλά μετά τι;
Τα λεφτά δεν είναι πολλά, αλλά το ζήτημα είναι ότι γιατί να πληρώσω έστω και λίγο, για κάτι που θα μπορούσα να έχω δωρεάν;

Ελπίζω τουλάχιστον η εφαρμογή μεταφοράς pokemon από παιχνίδια προηγούμενης γενιάς να γίνει δωρέαν. Μέχρι τώρα ήταν δωρεάν, γιατί ξαφνικά αυτό το απαρατίτητο στοιχείο του παιχνιδιού πρέπει να γίνεται επί πληρωμή;
Δεν είναι απαραίτητο στοιχείο όταν μπορείς να τα πιάσεις όλα χωρίς τις μεταφορές.
Όπως κατάντησε το πράγμα με το hacking, η υπηρεσία μεταφέρθηκε στο cloud για να μπορούν να τα ελέγχουν (και να ανανεώνονται οι έλεγχοι χωρίς συνεχόμενα DLC στο παιχνίδι). Ήταν το φυσικό επακόλουθο, συζητάγαμε με Blue και ΝΜ2 πρίν μήνες πως θα γίνεται μέσω ξεχωριστού app η ιστορία.
Πιστεύω είναι νωρίς ακόμα να κρίνουμε, δεν ξέρουμε τι πλεονεκτήματα προσφέρει ακόμα.
εγω παντως νομιζω οτι θα επρεπε να πληρωνουμε μονο για να κατεβασουμε την εφαρμογη και οχι να πληρωνουμε καθε χρονο απο πεντε ευρω
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's