Legendary Pokémon

Full Version: Pokémon X και Pokémon Y Γενικη Συζητηση
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Από όσο έχω καταλάβει, ουσιαστικά τοποθετείς τα pokemon σε ένα ψηφιακό θησαυροφυλάκιο. Αυτό σημαίνει ότι είναι ασφαλή μόνο όταν είναι μέσα σε αυτό το ψηφιακό θησαυροφυλάκιο. Δεν υπάρχει καμία ασφάλεια για όσα pokemon δεν έχουν μπει στο θησαυροφυλάκιο. Αυτά δηλαδή που θα έχουμε μέσα στις XY. Είναι σα να μου λες, παίρνω μια φεράρι και τη βάζω στο θησαυροφυλάκιο για ασφάλεια. Ο σκοπός όμως είναι να έχω ασφάλεια όταν την οδηγώ.

Αμφιβάλλω αν είναι δυνατή η ανάκτηση δεδομένων όσων pokemon απλά πέρασαν από το θησαυροφυλάκιο, γιατί πολύ απλά τότε θα μιλάγαμε για αντιγραφή. Άρα, δυνατή είναι μόνο η ανάκτηση των pokemon που είναι στο θησαυροφυλάκιο, όχι αυτών που π.χ. ήταν μέσα στο 3DS που χάσαμε ή στην X που έφαγε ο σκύλος μας.

Νομίζω όμως ότι τα pokemon είναι για να παίζουμε μαζί τους, όχι για να τα βάζουμε στα θησαυροφυλάκια. Αν η ασφάλεια είναι σε βάρος της πρόσβασης, τότε όχι ευχαριστώ.

Αν τόσο πολύ κάποιος θέλει θυσαυροφυλάκιο και ασφάλεια για τα pokemon του, συμφέρει περισσότερο να πάρει μια ακόμα X ή Y, και να την έχει ως δικό του θησαυροφυλάκιο. Σε 8 χρόνια θα κάνει απόσβεση, θα έχει πρόσβαση σε όλα τα pokemon της νέας γενιάς και θα μπορεί να παίρνει τα event pokemon 2 (ή αν έχει διάθεση να ξαναρχίσει το παιχνίδι, περισσότερες) φορές.

Τέλος για τα patches...
Νομίζω ότι είναι πολύ πιο περίπλοκο να καταλάβει κάποιος το όλο σύστημα με το pokemon bank και να είναι κατανοήσει πώς να βάζει μονάδες για να κάνει αγορές από το nintendo eshop, από το να κατανοήσει απλά ότι για να παίξει online ένα παιχνίδι θα πρέπει να κατεβάσει δωρεάν ένα patch από το eshop...

Άσε που δεν ξέρω, πόσοι θα έχουν πρόσβαση σε πιστωτική κάρτα για να κάνουν την αγορά/ανανέωση του pokemon bank από το eshop. Από όσο ξέρω, δεν κυκλοφορούν prepaid nintendo κάρτες στην Ελλάδα οπότε η πιστωτική είναι η μόνη επιλογή για να βάλεις μονάδες για αγορές από το eshop.
Δεν είναι θησαυροφυλάκιο, μια επέκταση στα κουτιά του παιχνιδιού είναι, η μόνη διαφορά από το Pokemon Box είναι πως είναι cloud based.

Με μια online υπηρεσία τα patch μπορούν να βγαίνουν σε εβδομαδιαία ή καθημερινή βάση χωρίς να επηρεάζεται το gameplay, είναι πρόσθετη υπηρεσία, που δεν χρειάζεται στο παιχνίδι.

Δεν με ενδιαφέρει να δικαιολογήσω την επιλογή τους για την συνδρομή, αλλά βλέποντας από το GTS που ξεκίνησε 24ωρο και κατάντησε μια ώρα τη μέρα και με διακοπές, προτιμότερο να είναι επί πληρωμή σε κάτι που χρειάζεσαι αδιάλειπτη πρόσβαση. Το κόστος του παιχνιδιού δεν μπορεί να δικαιολογήσει τις επιπλέον υπηρεσίες, το PGL τους έβαζε μέσα.
Ήδη βλέπω τα downtimes στην trial να έρχονται.

Εναλλακτικά θα μπορούσαν να ανεβάσουν την τιμή του παιχνιδιού για 10€ και να είναι «δωρεάν» για όλους οι υπηρεσίες, θεωρώ προτιμότερο να επιλέγει ποιος θα πληρώσει αυτό το παραπάνω όμως.

Πόντους μπορείς επίσης να αγοράσεις με προπληρωμένη VISA, που δεν είναι πιστωτική κάρτα.
Με πήραν τηλέφωνο από εκεί που είχα προπαραγγείλει την Pokémon X για επιβεβαίωση των προσωπικών στοιχείων μου, με ενημέρωσαν επίσης πως παίρνω τα συλλεκτικά δώρα, αλλά και την κασέτα μια μέρα νωρίτερα… Δηλαδή στις 11 του επόμενου μήνα, κάτι παρόμοιο είχε γίνει και με την White. Άντε ας κάνουμε λίγο υπομονή ακόμη… κοντεύει ο καιρός!!!
Λεοπόλδε από την Nortec την παρήγγειλες;
Ναι, απο την Nortec στις 17 Ιουλίου.
Ελπιζω, στην νεα γενια να υπαρχουν οι 4 εποχες και η μερα με την νυχτα και αναλογα με τις εναλλαγες τους να εμφανιζονται διαφορα ποκεμον στο γρασίδι. Παντος, καμια νύξη δεν εχει γινει μέχρι τώρα για το συγκεκριμένο θέμα...
ναι γιατι ειναι δεδομενο οτι θα υπαρχουν η μερκ και η νυχτα
Το φαντάζομαι αυτό, αλλά δεν γνωρίζω αν θα επηρεάζει την ποικιλία τους στο χορτάρι.
Επικοινώνησα με Nortec πριν από λίγο και ρώτησα αν έχει παραδοθεί η παραγγελία μου επιτυχώς, διότι στην ιστοσελίδα της έβλεπα την παραγγελία μου που έλεγε ακόμα «Άνοιγμα». Μου είπαν, δυστυχώς, ότι θα παραλάβω αύριο στις 12-10-2013 την κασέτα, χωρίς βέβαια καμία πρότερη ιδιοποίηση για την αλλαγή της ημερομηνίας παράδοσης...
(19-09-2013 03:30 PM)LEOPOLDOS Wrote: [ -> ]Με πήραν τηλέφωνο από εκεί που είχα προπαραγγείλει την Pokémon X για επιβεβαίωση των προσωπικών στοιχείων μου, με ενημέρωσαν επίσης πως παίρνω τα συλλεκτικά δώρα, αλλά και την κασέτα μια μέρα νωρίτερα… Δηλαδή στις 11 του επόμενου μήνα, κάτι παρόμοιο είχε γίνει και με την White. Άντε ας κάνουμε λίγο υπομονή ακόμη… κοντεύει ο καιρός!!!

Health21

θα επαιρνα και εγω να ρωτισω αν θα ερθει σημερα αλλα αφου πειρες εσει δεν θα παρω.
Αν κοιτούσατε στο φόρουμ της nortec ( pokemon x/y) θα μαθαίνατε πως θα τις στείλουν αύριο διότι διέρευσε πως θα τις παραλαμβάνατε σήμερα 11/10 και τελικά κάτι έγινε οπότε θα τις στείλουν αύριο.

Ναι ξέρω πως δεν σας ενημέρωσαν, δεν είστε οι μόνοι που δεν το ξέρατε.
Έχω φτάσει συνολικά τις 9 ώρες στην Pokémon X, και το λιγότερο που μπορώ να πω, είναι ότι είμαι ενθουσιασμένος! Τα γραφικά είναι φανταστικά και συνάμα οι νέες αλλαγές στους μηχανισμούς του παιχνιδιού έχουν δώσει μια νέα ώθηση στο Main game. Συγκρίνοντας την 6η γενιά με τις προηγούμενες, συνειδητοποιώ πως μια επανάσταση ξεκινήσε στον κόσμο των Pokémon, οι σημαντικές βελτιώσεις και οι νέες προοπτικές με τα Mega Pokémon αλλάζουν τα δεδομένα και φέρνουν πολλές προσδοκίες και καλά νέα για το μέλλον.
Οι servers της Nintendo τα τίναξαν. Κανονικά σήμερα θα είχαμε πρόσβαση στο pokebank, αλλά δεν μπορώ να μπω ούτε καν στο eshop...
Μεγάλο λάθος έτσι όπως τα έκανε η Nintendo. Και δεν μπορώ να δεχτώ αυτά για αυξημένη ζήτηση. Ακόμα περιμένουμε εκείνο το 3D σημειωματάριο που αναβλήκε στην Ευρώπη λόγω και καλά μεγάλης χρήσης στην Ιαπωνία. Κρίμα μόνο για τους προγραμματιστές της Nintendo, γιατί οι προσπάθειές του αμαυρώνονται από το πολύ κακό μάρκετινγκ.
METAMON έχεις δίκιο και δεν είσαι ο μόνος, σε κάτι τέτοια πάντα κάνεις beta testing(και δεν εννοώ μεταξύ τους), έπρεπε να διαλέξουν κάποοι αριθμό ατόμων για να δουν πώς θα είναι οι server και μέχρι ποιο σημείο θα αντέξουν ώστε να τους αναβαθμίσουν κτλ.

Γενικά είναι κάπως αυτό το transfer from gen5 to gen6 system, αν και έχω ακούσει πως θα ήταν καλύτερο να το κάνουν ώστε να περνάς τα pokemon στην SD card, τότε θα ήταν πολύ εύκολο να κάνει ο καθένας distribute τα pokemon του εφόσον θα τα έκανε backup.
Δεν ήταν περίοδος beta testing, οπωσδήποτε αυτό έχει γίνει καιρό πριν. Αυτό που είναι γεγονός είναι πως υπεκτίμησαν την κίνηση που θα έπρεπε να εξυπηρετήσουν, με αποτέλεσμα να πέσει και το Miiverse, και το eshop και όλα.
Το δε Flipnote έχει κολλήσει σε νομικά ζητήματα δυστυχώς, και όχι σε τεχνικά.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's