Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Ki egw 3erw gia ena Bidoof Lv.4 pou otan to piaseis auto metamorfwnetai se xilia duo pragmata kai kala nea pokemon.An to eides sto youtube tote mallon kapoios exei valei to xeraki tou.
Oso gia to cyclo Ds evolution.....eilikrina den 3erw ti einai...
το cyclo ds evolution εμφανησιακα, ειναι σαν μια απλη κασσετα του ds, αλλα σ αυτο, μπορεις να βαλεις οτι παιχνιδια θες και με ολους τους κωδικους μεσα τους. το χει ενας καλος μ φιλος.
Paizeis paixnidia san to R4 kai to AceCard;
οχι. αφου δεν εχω ιδεα τι ειναι. αφου ξερω κατι φιλους που εχουν ολων των ειδων τα ματζαφλερια για κωδικους οπως αυτα που πες!
Telospantwn kai to Cyclon auto pou to vriskeis?
Δυο φορές στην Emerald ενώ έμπιανα στη μυστική βάση μου είδα έναν εκπαιδευτή που μολις του μιλησα αρχισε μαχη και ειχε κατι παραξενα pokemon (rayquaza, blastoise και μαρικα ακομα). Και οι δυο μου θύμισαν κατι παλίες link μάχες που ειχα κανει.
Μια άλλη φορά στην emerald παλι πηγα ένα tentacuel στον move deleter και μολις του ειπα να διαγραψει την surf δεν το εκανε και μου ελεγε οτι το pokemon δεν ηθελε να την διαγραψει.
Εμ το πρώτο είναι απο το Mix Records αν κατάλαβα σωστά,το 2ο μάλλον επειδή δεν είχες άλλο Pokemon με Surf ή κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι ακριβώς.
Εγω μια μερα εκει που επαιζα στο Battle Factory της Emerald βγαινω και χρησιμοποιω το PC.Οταν το απενεργοποιω βλεπω αυτον τον τυπο (αυτον που φοραει τα ασπρα και μοιαζει με επιστημονα) να πηγαινει προς τα μεσα!Πανω που πηγαινα να δω τι θα γινει μου εριξε η ξαδερφη μου το Gameboy Advance SP κατω και κολησε!
και αυτο το λες παραξενα πραγματα (salamence78)
Μα δεν υποτειθεται οτι αυτος σε περιμενει εκει να του πεις οτι θες να αρχισεις τις μαχες στο Battle Factory;
Τοτε γιατι οταν του μιλας σου βγαζει τις επιλογες Challenge,Info,Cancel;
καλα εσυ δεν ειπες πιο πανω οτι δε προλαβες να του μιλησεις επιδει επεσε το gamaboy σ και κολησε πως ξερεις τι λεει
Τις αλλες φορες αυτο λεει.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11