Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
(10-06-2009 03:41 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Μεχρι 255 lvl εφταναν τα Pokemon τοτε. 400 δε νομιζω να υπηρχε. Snorlax πανω απο 100 ειχα κι εγω
Είχα δανειστεί μια Blue και το δοκίμασα,μόλις από το 255 πήγε στο 0 μου έσπασε τα νεύρα...Και στις μάχες γινόταν 100άρια έτσι και αλλιώς...
(10-06-2009 08:04 PM)plox Wrote: [ -> ]Iδού τότε!!!http://www.youtube.com/watch?v=8oZ0Im5iVsg
ar/gameshark.-_-
(10-06-2009 04:50 PM)plox Wrote: [ -> ](μέσω ar βέβαια)
(10-06-2009 04:54 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Δεν ξερω το κολπο με τα αλματα μεσω του AR.
Δεν αμφέβαλε κανείς. Πάντως αν και ήξερα το κολπάκι με τα άλματα, ποτέ δεν βρήκα μια χρησιμότητα, λίγο pointless είναι. Πέραν του Missingno., το μόνο πράμα που έχω abuse-άρει στις RBY είναι το Mew Glitch, μπας και τελειώσουμε στο Stadium ποτέ με το Βασίλη...
Αυτο το glitch με το mew δεν το πιστεψα , μεχρι που το δοκιμασα....Πραγματικα ειναι απιστευτο!
Τωρα θα ηθελα να δοκιμασω και το Celebi glitch στις G/S αλλα η Gold μου εχει χαλασει και οποτε δοκιμαζω να παιξω μου βγαζει New Game....
@GeorgeSlayer: Οταν επαιρναν experience πηγαιναν εκατο. Αυτο σημαινει οτι μπορουσες να τα χρησιμοποιησεις στις μαχες με αλλους παικτες. Οταν τα χρησιμοποιουσαμε, ουσιαστικα ολο το παιχνιδι κρινοταν απο αυτα. Θυμαμαι ενας φιλος μου ειχε Kingler με 800+ Attack
Να σου πω σε μάχες δεν τα είχα πολύ χρησιμοποιήσει γιατί δεν την κράτησα καιρό την κασέτα...Αλλά το ξέρω ότι πηγαίνανε εκατό το έκανα πολλές φορές το κολπάκι
.
ΥΓ.Το σκότωσες το όνομά μου,δεν είμαι ogre
.
Παίζοντας Platinum παρατήρησα τα graphic glitches... Δείτε το κι εσείς, όταν ανεβαίνω/κατεβαίνω έναν καταράχτη, για ελάχιστα κλάσματα του δευτερολέπτου, το πάνω μέρος της οθώνης μαυρίζει εν μέρει...
(10-06-2009 01:21 PM)ShadowSlideZ Wrote: [ -> ] (07-06-2009 01:55 PM)johnaris1 Wrote: [ -> ]Α) Ειχα κανει εντελως τυχαια το glitch για το glitchy city στην Blue μου και επειδη ημουν μικρος τοτε, εκανα New Game επειδη φοβομουν για περαιτερω...
Β) Ειχα κανει μπερδεμενη μαχη με τη Blue μου εναντια σε μια Yellow... Στην οθονη βγηκε ενα αντιπαλο Voltorb μαζι με γνωστα Missingno. pixels και (μη χαλαμε τις παραδοσεις) εκλεισα το Game Boy!
Γ) Εντελως τυχαια (και παλι) ειχα κανει το reset και αλλαγη χρωματων οθονης glitch στην Gold... Ανεξηγητο!
Υστερα απο ολα αυτα συμπεραινω οτι ''αβυσσος εστι ο των Video Games προγραμματισμος''
Α) Εντελός τυχαία; Δεν το 'χω ξανακούσει...
Β) Εκτός απ' τον Missingno. υπάρχουν άλλα 23 glitch Pokemon που μπορεί να συναντίσεις χωρίς σπαστήρι.
Γ) Εάν έπεζες στο GameBoy Advance SP, τότε πάτησες κάποια κουμπιά την ώρα που φόρτωνε (πάνω, κάτω κ.τ.λ.).
Α) Σοβαρολογω... Εντελως τυχαια το εκανα το glitch... Φαινεται οτι ακολουθησα την (σωστη!!!!!!!) αλληλουχια εισοδων-εξοδων στο Safari και των Save... Βεβαια το ''Ding Dong'' μου εμφανιστηκε στην Cerulean και βγηκα σε μια glitched Cerulean.
Γ) Για αυτο, αν θυμαμαι καλα, πρεπει να εκανα soft reset στο Game Boy Color και μου εγινε το color change. Αν δεν καταλαβατε για ποιο glitch μιλαω, δεστε δειγμα του glitch εδω:
http://www.youtube.com/watch?v=RQhPD4IwN...re=related (στο 2:00 και μετα)
(12-06-2009 03:01 PM)johnaris1 Wrote: [ -> ]Γ) Για αυτο, αν θυμαμαι καλα, πρεπει να εκανα soft reset στο Game Boy Color και μου εγινε το color change. Αν δεν καταλαβατε για ποιο glitch μιλαω, δεστε δειγμα του glitch εδω: http://www.youtube.com/watch?v=RQhPD4IwN...re=related (στο 2:00 και μετα)
Αυτός έβαλε κάτι παραπάνω από GS ή AR... Επίσης, φυσικά, παίζει στο PC. Έκανες κι εσύ κάτι από αυτά;
Οχι βεβαια, τα σιχαινομαι αυτα τα μηχανακια του διαβολου, ουτε μεσω Emulator... Η δικια μου περιπτωση ηταν pure! Υστερα θυμαμαι οτι με εβγαλε εκει που εκανα τελευταια φορα save (στο Lake of Rage) και συναντησα στα χορτα ενα Girafarig (αξιωσημειωτο εδω, οτι η οθονη μου ειχε κατα τμηματα χρωματα, οπως πρασινο και κοκκινο, οπως στο YouTube'd video)
Χμ, περίεργο... Έτσι στο ξαφνικό, ή μήπως άνοιξες την Coin Case πριν; Εάν όχι, πραγματικά, δεν έχω ιδέα...
Επισης, δεν ειχα φτασει τοτε ουτε στο Kanto... δεν μπορουσα να περασω το κομματι στο Lake of Rage και μου εσπασε τα νευρα, γι' αυτο εκανα soft reset στο game.
Εμένα στην Pearl μου εμφανίζεται ένα Palkia lv.1 συνέχεια. Με αφήνει να του πετάξω μία πόκεμπολ και μετά φεύγει...
Έλεος, lv.1 ωωωωωωωωωχχχχ!...
μηπως εκανες χρηση ενος AR προτου σου γινει αυτο το hack??
uπάρχουν άλλα 23 glitch Pokemon που μπορεί να συναντίσεις χωρίς σπαστήρι.
Μπορείς να μου τα πεις ή να μου τα δίξεις σε ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΟΛΑ
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11