Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Stin krystal dokimasa ton pollaplasiasmo se ena feraligatr kai egine swsta,mexri pou meta apo pede meres otan piga na afiso to feraligatr kai na to xanaparo,ebgaze kati erotimatika kai akatanoita pragmata!:(Mexri pou anagastika na kanw:NEW GAME
OMG!!!!1MISSINGNO!!!!11!!!!111!111!!!!!ENA!!!111111ENTEKA!!11!!
Δεν έχω καταλάβει ποιό είναι ακριβώς το θέμα αυτού του topic?!?! Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει;
grafoume pragmata ta opoia mas synebhsan stis pokemon kasetes kai einai perierga
Χμμ, οκ λοιπόν.....
Το μόνο παράξενο που μου είχε συμβεί ήταν (για μένα) τότε που έπιασα ένα Shiny Graveler
BLUE Wrote:Κατα τη διαρκεια ανταλλαγης ενος Ivysaur απο την κιτρινη κασετα μου στην μπλε, κουνηθηκε το Game link με αποτελεσμα να χασω το Ivysaur και να διπλασιαστει το αλλο Pokemon.
Auto mou sunebei kai se 'mena. Mono pou egw katala8os ebgala to gamelink.
auto einai sta plaisia tou pokemon cloning stis palies kassetes
καλα εγω gold-silver με τον εξαδερφο καθομασταν και πειραζαμε το game link και εγβαιναν κουλα poke και γαλαζια Pidgeotto etc ειχε φασι ασχετο οτι δεν γινοταν να τα κρατισουμε :S
α ναι,νομιζω στις μαχες αρχιζει να πεταει τυχαια hex values αν πειραξεις το Link Και εχει τρελη πλακα,αν και δεν ξερω γιατι ακομα
To pio para3eno...einai:Βρισκω καποτε στην διαμοντ ενα πολυ ωραιο /αστειευομαι για το ωραιο/shiy bidoof,xwris pokeradar.Το πιανω.Παω.Κανω πολλα ωραια αυγα.Τα αυγα ,απο τα 13 δλδ,ειχαν μεσα 12 shiny!!!Kαι ενα ηταν θηλυκο,ενω ολα τα αλλα αρσενικα,και ειχε μεγαλυτερα stat απο ολα τα αλλα.
Μάλλον ήσουν ΥΠΕΡ-Τυχερή εκτός κ αν είχες κάνει τπτ στην κασέτα αλλά μάλλον είναι τύχη, όμως ΤΕΡΑΣΤΙΑ τύχη
Oχι,φυσικα δεν εχω κανει κατι στην κασετα.
Εχω ενα επιπεδο trainerπου θα διατηρησω!!!Αλλα δεν ειναι περιεργο;
Καθως εκανα ανταλλαγη πριν ενα μηνα με εναν φιλο μου η οθονη εκλεισε.Του εδωσα celebi και μου εδωσε Darkrai.Τα ανοιγουμε στο τελος, και βλεπουμε οτι δεν εχει γινει η ανταλλαγη(καθως ειχαμε μια κενη θεση στο party με τα 6 ποκεμον.Ε,μετα ξανακαναμε την ανταλλαγη,και ολα οκ.Μια μερα(2 μερες μετα την ανταλλαγη για την ακριβεια)και καθως εβλεπα τα box μου(δεν θυμαμαι αριθμο...πρεπει να ηταν το 7 που το ειχα ολο αδειο)ειδα να γεμιζει το box μου με 30 darkrai!!!Πετουσα και πεταω απο την χαρα ακομα και τωρα.Του φιλου μου,μολις του του το ειπα,κοιταξε και ειδε 2 celebi στο ιδιο box το 7!Απιστευτο!Ξερετε μηπως τι μπορει να εγινε εκεινη την μερα???
ΥΓ.Δεν χρησιμοποιησα κανενα glitch etc...
Δεν ξερω τι μπορει να εγινε...Θυμηθηκα κατι που μου συνεβη πριν λιγο καιρο: Επι τρεις μερες, τα Daily Events (Loto ticket, Swarm Pokemon, Trophy Garden etc) δεν αλλαξαν.Φοβηθηκα μηρως ειχε συμβει τιποτα με τα Time based events οποως γινοταν στις Ruby/Sapphire, αλλα τελικα την επομενη μερα δουλευε κανονικα...
BLUE Wrote:Δεν ξερω τι μπορει να εγινε...Θυμηθηκα κατι που μου συνεβη πριν λιγο καιρο: Επι τρεις μερες, τα Daily Events (Loto ticket, Swarm Pokemon, Trophy Garden etc) δεν αλλαξαν.Φοβηθηκα μηρως ειχε συμβει τιποτα με τα Time based events οποως γινοταν στις Ruby/Sapphire, αλλα τελικα την επομενη μερα δουλευε κανονικα...
Hm... kai emena mou exei sumbei akribws to idio, mono pou eixe krathsei sxedon mia bdomada... sto swarm eixa mono Absol kai sto trophy garden porygon, same for the lottery ticket. Einai kati tuxaio h kapoio problhma stis kassetes?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11