Legendary Pokémon

Full Version: Παράξενα πράγματα...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Ενα απο τα λιγα πραγματα που δεν εχω καταλαβει ακομα (η δεν εχω διαβασει στο Internet) ειναι γιατι καποια Pokemon εξελισονται σε πιο μεγαλο level απ οτι θα επρεπε κανονικα συμφωνα με οσα ξερουμε. Ισως ο Arty2 εχει απαντηση;
Πριν λίγο έπαιζα Diamond στο DS. Βρισκόμουν στο Battle Tower, στον 26ο αντίπαλο και μου παίζει Slaking. Τον νικάω, αλλά ΔΕΝ ακούστηκε το cry του. Νομίζω πως άκουσα έναν μπουρδουκλομένο ήχο, διαρκείας μερικών κλασμάτων του δευτερολέπτου. Αμέσως μετά εμφανίστηκε κάτι σαν το Missingno. το οποίο κάλυπτε το 1/3 του χώρου που έπιανε το Slaking πριν το νικήσω (σαν μια χοντρή λορήδα ήταν το σχήμα του). Ο αντίπαλος μετά μου έπαιξε Kangaskhan αλλά το Kangaskhan έχει σε ένα σημείο του σωματός του (στο κέντρο περίπου) αρκετά μπερδεμένα pixels. Νικόντας και τον Kangaskhan όλα έγιναν κανονικά, δηλαδή τα τετραγωνάκια χάθηκαν και το παιχνίδι συνεχήστηκε κανονικά. Τι συνέβει; Αυτό μπορεί να διμιούργησε κάποιο πρόβλημα στα αποθηκευμένα δεδομένα του παιχνιδιού; Δεν ξέρω αλλά πολύ φοβάμε πως φταίει μια βλακεία που έκανα στο παρελθόν...
KATI ASKETO EPIDI EIMAI KAINOURIOS MPOREI KAPOIOS NA MOU EKSIGISEI TI EINAI TO GAMELINK?
πόσο χρονών είσαι;Αν είσαι κάτω από 14 λογικό να μην ξέρεις...Αχ αυτή η νέα γενιά.ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΚΡΗΚΛΗΣ ΓΚΑΝΤΕΜΗΤ!

γκέημλινκ είναι το καλόδιο σύνδεσης για τα γκέημποη
ty 10 xrwnwn eimaiSmileκαι συγγνώμη για τα greeklish
Α) Ειχα κανει εντελως τυχαια το glitch για το glitchy city στην Blue μου και επειδη ημουν μικρος τοτε, εκανα New Game επειδη φοβομουν για περαιτερω...

Β) Ειχα κανει μπερδεμενη μαχη με τη Blue μου εναντια σε μια Yellow... Στην οθονη βγηκε ενα αντιπαλο Voltorb μαζι με γνωστα Missingno. pixels και (μη χαλαμε τις παραδοσεις) εκλεισα το Game Boy!

Γ) Εντελως τυχαια (και παλι) ειχα κανει το reset και αλλαγη χρωματων οθονης glitch στην Gold... Ανεξηγητο!

Υστερα απο ολα αυτα συμπεραινω οτι ''αβυσσος εστι ο των Video Games προγραμματισμος''
(07-06-2009 01:55 PM)johnaris1 Wrote: [ -> ]Α) Ειχα κανει εντελως τυχαια το glitch για το glitchy city στην Blue μου και επειδη ημουν μικρος τοτε, εκανα New Game επειδη φοβομουν για περαιτερω...

Β) Ειχα κανει μπερδεμενη μαχη με τη Blue μου εναντια σε μια Yellow... Στην οθονη βγηκε ενα αντιπαλο Voltorb μαζι με γνωστα Missingno. pixels και (μη χαλαμε τις παραδοσεις) εκλεισα το Game Boy!

Γ) Εντελως τυχαια (και παλι) ειχα κανει το reset και αλλαγη χρωματων οθονης glitch στην Gold... Ανεξηγητο!

Υστερα απο ολα αυτα συμπεραινω οτι ''αβυσσος εστι ο των Video Games προγραμματισμος''

Α) Εντελός τυχαία; Δεν το 'χω ξανακούσει...

Β) Εκτός απ' τον Missingno. υπάρχουν άλλα 23 glitch Pokemon που μπορεί να συναντίσεις χωρίς σπαστήρι.

Γ) Εάν έπεζες στο GameBoy Advance SP, τότε πάτησες κάποια κουμπιά την ώρα που φόρτωνε (πάνω, κάτω κ.τ.λ.).
A) Δεν ειναι δυσκολο να γινει εντελως τυχαια. Αν σκεφτουμε οτι μολις μαθαμε για το Missingno καναμε τη διαδικασια καθε μερα, το μονο κομματι που λειπει ειναι να κανει fly απο τη Saffari Zone. Οταν ειχε διαδωθει στο σχολειο μου, ενας φιλος μου το ειχε ανακαλυψει τυχαια. Τοτε δεν ειχε σχεδον κανεις internet.

Γ) Στην Gold τα χρωματα ηταν Fixed στο Game Boy Color. Το Glitch γινοταν με το Coin Case, οποτε παλι δεν ειναι και τοσο απιθανο να εγινε τυχαια.
Α) Εμένα και πάλι δύσκολο μου φαίνετε να κάνει κάποιος αυτό τυχαία, εκτός αν ήταν κάτι με το Mew glitch, τότε οκ.

Γ) Με αυτό συμφωνώ, μπορεί να γίνει και τυχαία. Επίσης, αν δεν το έχω ξεχάσει, λόγο των αιώνων που έχω να παίξω Silver, το GBA SP, (δεν ξέρω για GBA) σου επιτρέπει να αλλάξεις τα χρώματα των παιχνιδιών του GameBoy Color, πατώντας κάτι συνδυασμούς πλήκρων όταν εμφανίζεται η οθώνη με το logo του Game Boy. Εάν τα χρώματα ήταν τυχαία (ότι να ναι), τότε είναι αυτό που λες, ειδάλος, εάν έχουν αλλάξει με κάποια λογική, πρέπει να 'ναι το β.
Οχι βρε συ Smile Το Mew Glitch ειναι πιο δυσκολο. Στο αλλο αρκει να μπεις στην Safari Zone και μετα να πεταξεις στη Cinabar και να κανεις το γνωστο πανω κατω στην ακρη του νησιου. Οπως ειπα αυτο το πανω κατω ηταν τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο διαδεδομενο τοτε, που δεν ειναι και απιθανο να γινει. Τελος παντων. Εγω θυμαμαι μετα που χρησιμοποιουσαμε αυτο το Glitch για να πιανουμε τα Pokemon της Safari Zone πιο ευκολα.
Μάλλον μιλάμε για άλλο πράγμα... Τέσπα, αυτός ο τρόπος εύρεσης του Missingno., που λες, είναι πράγματι γελοίος...

Επίσης:

Όταν ήμουν 5 - 6 χρόνια μικρότερος, στο σχολείο μου υπήρχαν κάτι καμενοι που μου 'σκαγαν τουλάχιστον 2 - 3 χρόνια. Μια φορά λοιπόν, ένας απ' αυτούς καθώς έπαιζε Blue, συνάντισε ένα Snorlax πάνω από 100 Lv. και αυτός έβγαλε Vaporeon πάνω από 400. Ο χαρακτήρας κινούταν πάνω στα σύνορα του παιχνιδιού (σαν φράχτης). Αυτό, 6 χρόνια τώρα δεν μπορώ να το εξηγήσω, μόνο σπαστήρι μου περνάει απ' το μυαλό...
Μεχρι 255 lvl εφταναν τα Pokemon τοτε. 400 δε νομιζω να υπηρχε. Snorlax πανω απο 100 ειχα κι εγω Smile
Επειδή ήμουν και είμαι ανήσυχο πνεύμα,θα πω και γω κάτι σχετικό.Θυμάμαι μία φορά στην glitch city(safari zone κτλ),είπα να χρησιμοποιήσω ένα hacked item το Gary(μέσω ar βέβαιαConfused),το οποίο σου επέτρεπε να κάνεις άλματα κανονικά!Αν είναι κανείς της ηλικίας μου,λίγο πιο μικρός,λίγο πιο μεγάλος και είχε ασχοληθεί με τη glitch city,θα ήξερε ότι όντως δεν ήταν απλά αδιέξοδος αλλά οδηγούσε κάπου,αρκεί να ήξερες τα βήματα,που σε έβγαζαν στη θάλασσα μετά.Έτσι λοιπόν εγώ και μετά από 15 λεπτά αλμάτων βρέθηκα απ΄τη glitch city στην pallet!HuhHuhHuh
Και στη θαλασσα ομως επρεπε να ησουν λιγο προσεκτικος καθως αν ανεβαινες πανω πανω το παιχνιδι εσβηνε. (Τεσταρισμενο 3 φορες). Δεν ξερω το κολπο με τα αλματα μεσω του AR. Πρωτη φορα το ακουω Smile
Iδού τότε!!!http://www.youtube.com/watch?v=8oZ0Im5iVsg
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's