Legendary Pokémon

Full Version: Παράξενα πράγματα...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
suicunejohn o elinas Wrote:Stin krystal dokimasa ton pollaplasiasmo se ena feraligatr kai egine swsta,mexri pou meta apo pede meres otan piga na afiso to feraligatr kai na to xanaparo,ebgaze kati erotimatika kai akatanoita pragmata!:(Mexri pou anagastika na kanw:NEW GAME

Ήταν κάτι ερωτιματικά άσπρα? Αυτά νομίζω βγαίνουν όταν δεν εχεις κανενα ποκεμον και άμαν εδειχναν πως εχει ΗΡ 0/0 είναι σιγουρα αυτά.

suicunejohn o elinas

Oχι.Μαυρα ηταν και καλυπταν ολη την οθονη.Απο τοτε δεν ξαναειδα το Lapras mou...
Εγω παλυ θυμαμαι, οταν πηρα starter στη Gold Cyndaquil o αλλος διαλεξε Chikorita!!!!! Μετα οταν παλυ το ξανα ξεκινησα μου εβγαλε Totodile.
Ίσως να μην το πρόσεξες καλά ή να μην θυμόσουνα το που βρίσκεται η τσικορίτα και εκεί να είχε το τότοντάιλ.
Oχι μαλλον θα υπερφορτιστηκε επειδη το αρχιζα συνεχεια απο την αρχη (ισως και 12) ,επειδη δεν ηξερα να αποθηκευω.
Μια φορά στη Ruby του αδερφού μου, την ώρα που έπαιζε την εκπαιδεύτρια με τα Pokémon πάγου στο πρωτάθλημα με το Sceptile του (νομίζω πως ήταν 100 LV) το Sceptile έγινε Bad Egg!!! Πάλευε ως Bad Egg. Μετά την μάχη ήταν όλα μια χαρά. ΔΕΝ χρησιμοποίησε Action Replay ή Gameshark. Τότε δεν ξέραμε τι είναι. Νομίζω πως έγινε επειδή μπορεί να έπεσε η μπαταρία του Game Boy Advance SP την ώρα που το παιχνίδι έκανε SAVE, αλλά δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Μήπως ξέρει κανείς τι έγινε?
99% απλά φόρτωσε λάθος δεδομένα το παιχνίδι εκείνη τη στιγμή για κάποιο λόγο. Άμα όλα ήταν μια χαρά από 'κει και πέρα, τυχερός ήσουν. Toungue Πάντως δύσκολο να εμφανιστεί bad egg σε μη sharked παιχνίδι.
Γίνετε να υπάρχει πρόβλημα και να μην το έχω συναντήσει 1 χρόνο?

Επίσης εάν κάνω New Game όλα τα glitch και τα αποτελέσματα της χρήσης Action Replay θα χαθούν και θα είναι σαν να αγόρασα καινούργια κασέτα?
Ναι,οταν κανεις new game ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΠΡΟΟΔΟΣ που εχεις κανει στο παιχνιδι.(οποτε και αυτα που εχεις κανει με action replay).Οσο για τα glitches,θα συνεχιζουν να εμφανιζονται/συμβαινουν καθως ειναι λαθη που εχουν δημιουργηθει απο τους δημιουργους του ιδιου του παιχνιδιου και οχι απο εσενα.
Το παιχνίδι, με κάποιο τρόπο αποθηκεύει το ότι χρησιμοποίησα action replay (μιλάω για τις Pokémon Diamond & Pearl)?

Και επίσης τα Pokémon στα οποία ΔΕΝ έβαλα κανένα κωδικό είναι κανονικά Pokémon?
Το παιχνιδι αποθηκευει ολα αυτα που εχεις κανει με action replay(οταν κανεις το πρωτο save) εκτος και αν κανεις new game μετα.
Τα pokemon τα οποια δεν εχουν δεχτει κωδικους,ειναι κανονικα.(και δεν καταλαβαινω γιατι εκανες αυτην την ερωτηση,αφου η απαντηση ειναι αυτονοητη)
Δικό μου λάθος. Επειδή είμαι εκτός θέματος βοήθαμε στο "Προς όλα τα μέλη: ΒΟΗΘΕΙΑ" στο "Παιχνίδια Πόκεμον"
EDIT:
Billaros:και επειδη ειμαι και *κολοκύθι* παρτε λινκ για να μην ψαχνετε σαν αμνοερειφια

#s...0#pid39270
εγω πηγα στο Spring path κι οταν εφυγα δεν ειχε μουσικη!
αυτό έχει συμβεί σε πολλούς(και σε μένα(πολλές φορές το κάνω για να διασκεδάσω))
οπότε δεν νομίζω να είναι κάτι το πολύ παράξενο
Εγώ μια φορά που πηγαινοερχόμουν στη solaceon για να εκκολαφθούν αβγά και ενώ είχα νικήσει ήδη όλους τους γύρω εκπαιδευτές άρχισα να βλέπω πάνω από τα κεφάλια μερικών ! και μου ζητούσαν μάχη χωρίς να έχω βάλει το vs seeker. Έχει συμβεί σε εσάς κάτι παρόμοιο;
Πραγματικά παράξενο και δε μου έχει ξανασυμβεί από τότε. Ήταν η μέα που βρήκα lucky egg πάντως.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's