Legendary Pokémon

Full Version: Παράξενα πράγματα...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
(13-06-2009 10:49 PM)Con Wrote: [ -> ]Μπορείς να μου τα πεις ή να μου τα δίξεις σε ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΟΛΑ

TRR's GlitchDex.

Η συζήτηση για τα glitched Pokémon των RBY δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητη. Πέραν του ότι είναι γνωστά εδώ και 12 χρόνια, δεν πιστεύω να είστε πολλοί που θα ασχοληθείτε να δείτε έστω κι ένα από αυτά.
εκτός από εμένα...
NM2: ξερεις αν υπαρχει καμια λιστα με γκλιτσακια για d/p/pt???
http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Glitches

Και με ένα search στο google θα τα έβρισκες άνετα. Το μόνο που αξίζει imo από τις D/P/Pt είναι το Acid Rain glitch, το μόνο που μπορεί να έχει και μια μικρή χρησιμότητα.
Κατι που δεν εχω δει πουθενα: Υπαρχει ενα κολπακι στις Red/Blue να μπαινεις στο Cycling Road χωρις Bicycle. Αν θυμαμαι καλα οταν ο αστυνομικος σε σταματαει πατας συνεχεια B και ταυτοχρονα προσπαθεις να προχωρησεις μπροστα.
(13-06-2009 07:02 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]μηπως εκανες χρηση ενος AR προτου σου γινει αυτο το hack??

Δεν έχω κάνει τίποτα, πάντως, το κανονικό μου Palkia , που βρήκα στο Spear Pillar, είναι lv.56!
Δεν έχω ιδέα τι γίνεται αλλά, δε θα δοκιμάσω ποτέ να το πιάσω. ίσως πάθει κάτι το παιχνίδι...
Να ενα μικρο glitch που μολις ανακαλυψα:
Pink Glalie Glitch
Στη Platinum , βαλτε ενα Onix και διπλα του ενα Glalie το οποιο κραταει ενα nevermeltice. Στη συνεχεια μετακινηστε το χερι επιλογης απο το onix στο glalie. Στιγμιαια το Glalie θα φαινεται ροζ.

-EDIT-
Μετα απο κανα δυο δοκιμες , φαινεται οτι το glitch λειτουργει με οποιοδηποτε ποκεμον στη θεση της Glalie. Απαραιτητο ομως ειναι να κραταει το nevermeltice και να εχει διπλα του ενα Οnix
Αρα μαλλον πρεπει να ονομαστει Pink pokemon glitch ή κατι τετοιο...
Εγώ θυμάμαι παλιά στις Blue που ενα Missigno εξελίχθηκε σε Ditto μετά από χρήση Rare candies. Έπειτα, επειδή το Ditto είχε τις γνωστές επιθέσεις Water gun, Sky attack, Water gun το αντάλλαξα στη Silver, και ύστερα το έβαλα να κάνει μάχη με τον Call στη Viridian City. Στα stats που είχα δει είχε την επίθεση Cooltrainer (female symbol) Huh και μόλις διάλεξα την επιλογή Fight έγινε soft reset με όλα τα χρώματα του παιχνιδιού ανακατεμένα (και μετα το έκλεισα από φόβο διαφθοράς, οπου τελικα επανήλθε στο κανονικό).. εκείνη την εποχή δεν είχα υπολογιστή και δεν ήξερα καν τι είναι τα GS/Ar. (Όχι ότι τώρα τα χρησιμοποιώ, αφού δε θέλω να τα αγγίξω ποτέ, γνωρίζοντας τις συνέπειες)
Παιδιά έχει πετύχει κανενας το tweaking glitch?? Το προσπαθω εδω και τόσες μέρες... Το παιχνιδι έχει κολλησει καμια 20αρια φορες και εχει εμφανιστει το dark void 5-6 αλλα καμια δεν μπορεσα να μπω μεσα...
Egw sthn Emerald kanw diafora trela pragmata(podhlato sth 8alassa) me GameShark fusika.Ena pragma pou epa8a polla xronia prin sthn fire red(prin parw GS) htan oti vrhka ena shiny UnownK kai molis vghka apo to chamber sth 8alassa vrhka amesws 1 shiny Tentacool.Thn epomenh mera epiasa ena shiny Spearow.
Epishs,eixa synanthsei to Ghost Marowak shiny!!!Para3eno...

Q:Yparxei GS/AR gia Ds sthn Ellada?Gia item cloning to 8elw(kanw polla ev training kai 8elw TMs)
ολα αυτα φιλε μ εγιναν, γιατι το gameshark απ την πολυ χρηση, μπορει να χαλασει ή να αλλαξει το παιχνιδι, βαζοντας περιεργα πραγματα (οπως το ghost marowak).

edit: υπαρχουν πολυ λιγα gs/ar διαθεσιμα στην ελληνικη αγορα.
To ghost marowak δεν είναι παράξενο, είναι το φάντασμα στο pokemon tower που για να το δεις θέλεις το silph scope.
Τώρα, όσο για ar/gs καλύτερα και να βρεις μην πάρεις, αφού για λίγα tms δεν αξίζει να χαλάσεις πιθανότατα την κασέτα σου. Και αφού έχεις και wifi, όλο και κάποιος θα βρεθεί να σου δώσει κάποια tms.
(22-07-2009 05:12 PM)Grovyle_Fan Wrote: [ -> ]To ghost marowak δεν είναι παράξενο, είναι το φάντασμα στο pokemon tower που για να το δεις θέλεις το silph scope.

μα εννοω οτι ειναι παραξενο οταν το δεις αλλου και οχι στο pkmn tower......
Sto pokemon tower to eixa dei kai to Gameshark to phra perusi apo Amerikh kai den to epeireazei ka8olou to paixnidi(kaseta).Apla peirazeis to gameplay.Telos pantwn alla otan protoepaiza thn firered den h3era apo shinies kai vrhka ena cubone me asterakia.den eixe diafora nomiza.kai lew...asto na paei...bip! mhn pa8w kamia zhmia kai den to epiasa o karagiozhs.
στην platinum εχει ενα glitch με ενα bidoof 255 lvl :o ξερει κανεις τι κανεις για να το συναντησεις ? =/

P.S: αν χρησημοποιησω κωδικους απο cyclo Ds evolution και ΟΧΙ απο action replay θα παθει τιποτα το αρχειο της κασετας? δεν εχω χρησημοποιησει ποτε μεχρι στιγμης AR/GS και ηθελα να δω πως γινετε κλπ
επεισης συγνωμη που μιλαω για cheat devices απλα ηθελα να μαθω αυτην την πληροφορια Smile
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's