Legendary Pokémon

Full Version: Παράξενα πράγματα...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
opos kai se olous sas apo oti blepo stamatise kai se emena ston spring path mia fora i mousiki
Απ'οτι καταλαβαινετε,ο Johan νομιζει οτι ειναι εξυπνος.Αναμεσα στα δυο posts του G_F πιο πανω,υπηρχε και ενα του ιδιου.Το εσβησε λοιπον και τωρα φαινεται λες και ο G_F εχει κανει double posting και εχει απαντησει στον αερα,αφου λεει οτι το καθε post θα πρεπει να περιεχει τουλαχιστον 10 λεξεις,του Johan ειχε 4.Και οχι,δεν ειναι καθολου παραξενο πραγμα που το κανει αυτο.Johan,σου συνιστω να κοψεις τις εξυπναδες και να κανεις επιτελους κατι χρησιμο εδω μεσα.Anyways,sorry for spamming again,i just wanted to mention.
Λοιπόν Johan δε μπορείς να ειδοποιείς κάθε φορά που διαγράφεις ένα post σου;;;; Ή τουλάχιστον να σκεφτείς όπως είπε ο Χάρης, ότι μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να φαίνεται ότι έκανα douple-posting.
Δε γίνεται να σπαμμάρεις και μετά να δημιουργείς προβλήματα στους άλλους διαγράφοντας τα posts σου!!!!
Ζητάω και εγώ συγγνώμη για το σπαμμάρισμα και σε παρακαλώ για άλλη μία φορά Johan να σκέφτεσαι πριν κάνεις κάτι.
Σκεφτείτε βέβαια και την πιθανότητα να διέγραψε κάποιος mod το post του επειδή ήταν άχρηστο. Όπως και συνέβη. Τέσπα, everything fixed κι όλοι είναι ευχαριστημένοι.
Oχι.Σε ενα ποστ του ο Johan ειχε πει οτι εσβησε ολα τα "σπαμ ποστ" του.Μη ρωτησετε σε ποιο.Δεν ξερω.Παντως το θυμαμαι αυτο.χΔ
Guys give him a break! Δεν έκανε και τιποτα κακο! Και αν δεν το έκανε και επίτηδες, το βρίσκω λίγο αδικο να του τη λετε επειδή έσβησε ένα spam...
Ωραία, φαίνεται ΣΑΝ να είχε κανει double post ο G_F...Δεν είναι τίποτα τόσο σπουδαίο, για να τον ειρωνεύεστε κιόλας.
Δεν του δινουμε break επειδη εσβησε το post του και τα εκανε χειροτερα.Και πιστεψε με link,ξερουμε εμεις ποια ατομα ειρωνευομαστε και ποια οχι,δεν εχει κανει και λιγα ο Johan....O Ninjomewtwo διορθωσε το προβλημα και τωρα ολα ειναι ενταξει.Επισης,το θεμα εχει ληξει στο post του Dragar νομιζω....Kαι οπως λεω παντα,πισω στο θεμα μας.
παιδιά όταν είχα πιάσει το Mesprit στην Diamond(είχα ένα κενό στην εξάδα όστε να το έχω αμέσως μόλις το πιάσω) πήγα στο box να το αφήσω ΚΑΙ υπήρχε και άλλο ένα Mesprit στο box! έκανα αμέσως save για να μήν το χάσω έκλησα το DS και μετα το ξανάνοιξα(soft reset) αλλα το δεύτερο Mesprit ΠΟΥΘΕΝΑ, ΑΦΑΝΤΟ μήπος έχει συμβεί σε κανέναν απο σάς;
Σε μενα δεν εχει συμβει προσωπικα γιατι δεν εχω ουτε Diamond ουτε Pearl.Αλλα και παλι,δεν ειναι καθολου πρωτοτυπο.Το καλο ειναι οτι τωρα εχεις το original Mesprit και οτι τα πραγματα δεν εγιναν χειροτερα.
Εμένα 1 φορά στην PEARL είχε βγαλει στα καλά του καθουμένου κάτι ????? όταν μίλαγα σε έναν τύπο! Σας έχει συμβει ποτέ;
Mερικες φορες,συμβαινει σε διαφορες περιπτωσεις σε ολες τις κασετες,βγαζει και κατι κινεζοαλαμπουρνεζικα μαζι που και που.
ακουστε και σε εμενα τι εγινε.στην εμεραλντ ενα απ τα ποκεμον που εχω ειναι ενα walrein οπου χθες βρηκα κι αλλο ενα που ειχε ΟΛΟΙΔΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,NATURE,ID NUMBER & LEVEL ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!!
μην ξεχναμε κιολας οτι ηταν πολυ νομιμο.περιεργο δεν ειναι?
Για την ηλικια σου αυτο ειναι πιο περιεργο και απο το πειραμα που γινεται σε ενα τουνελ στην Ελβετια. Για αλλους που εχουν τη διπλασια ηλικια απο σενα δεν του φαινεται καθολου παραξενο ( οχι πως εχω τη διπλασια ηλικιααπο σενα αλλα τεσπα ) btw λεγεται " ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ "
Εγω πιστεύω πως είναι καθαρή τύχη με το δεδομένο οτι η κασέτα δεν είναι πηραγμένη κατι το παράξενο δεν βρίσκω σε αυτο που λές.
(02-10-2008 02:15 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]ακουστε και σε εμενα τι εγινε.στην εμεραλντ ενα απ τα ποκεμον που εχω ειναι ενα walrein οπου χθες βρηκα κι αλλο ενα που ειχε ΟΛΟΙΔΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,NATURE,ID NUMBER & LEVEL ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!!
μην ξεχναμε κιολας οτι ηταν πολυ νομιμο.περιεργο δεν ειναι?

Koιτα,δεν ειναι και παραξενο.Πολλα wild pokemon εχουν το ιδιο level.
Και το ιδιο nature & στατιστικα.
...
...
Ομως,αυτο με το ID number ηταν λιγο βλακεια,ya know.
Oλα τα Pokemon που εχεις πιασει εσυ εχουν το ιδιο ID ._.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's