Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Postarete to pokemon pou 8ewreitai ws to poio dynato kai poio duskolo na to apokthsete.
Πιο δυσκολο να αποκτηθει: Mewtwo. Με Recover και Safeguard σου βγαινει η πιστη να το πιασεις.
Δυνατοτερο στα χερια ενος n00b: Mewtwo. Ακομα και οι n00bs βαζουν κινησεις οπως Psychic και Ice Beam στον Mewtwo.
Δυνατοτερο στα χερια ενος εμπειρου παικτη: Mewtwo, Deoxys. Δεν μπορω να πω τιποτα εδω. Mewtwo με Calm Mind και μερικες επιθεσεις τα σπαει. Deoxys Attack με CB = Θάνατος.
Ακομα και ο Arceus δεν μπορει να φτασει αυτα τα δυο Pokémon σε δυναμη ευκολα. Αν και το Mew με το νεο Nasty Plot κατι παει να κανει.
To pio dunato thriliko pokemon einai to Deoxys. Den to ehw piasei, ara gia mena to dunatotero(pou ehw) einai to mewtwo mou, me 415 sp.attack XD
Εκτος απο αυτα που ανεφερε ο Ninjomewtwo θεωρω ισαξιο και το Kyogre με το συνδιασμο της Ability του και του φοβερου Moveset που μπορει να αποκτησει.Επισης τα στατιστικα του τον βοηθουν στο μεγιστο (εκτος απο Speed) καθως δινοντας βαρος στο Defence και εχοντας Calm Mind καλυπτει ολες του τις αμυνες και τη Special Attack του.
Ne, alla to deoxys ehei full attack kai sp.attk. Auto simainei borei na bgalei me tin prwti shedon ola ta pkmn
Mewtwo me Calm Mind, Recover kai dyo epitheseis...Ante geia
Προσωπικά νομίζω πως είναι το Arceus, όχι βέβαια γιατι είναι ο δημιουργός των pokemon, αλλα γιατι ειναι ένα απο τα πιο δύσκολα για να αποκτησεις (luckily I have one thanks to treecko) και έχει το υψηλότερο encounter level.
βασικα εχετε ολοι αδικο το δυνατοτερο ειναι το caterpie
Θα πω τον Μewtwo -Αν και αυτος πιστευω εχει αδυναμιες-. Εχει αρκετα ψηλο Sp.Att και ολα τα υπολοιπα stats ειναι μια χαρα. Με Calm Mind , Recover και Psychic/Psycho Cut τους ριμαζει ολους....
Tr41n3R_Darvor_gr Wrote:βασικα εχετε ολοι αδικο το δυνατοτερο ειναι το caterpie
Φιλε Tr41n3R_Darvor_gr, το thread είναι για το
" δυνατότερο θρυλικό Pokemon".
Για τον Tr41n3R_Darvor_gr εχω την εντυπωση πως το caterpie ειναι θρυλικο.
Για μενα το πιο δυνατο ειναι το Mewtwo με Calm Mind, Recover και αλλες 2 επιθεσεις.
neeTHREE Wrote:Θα πω τον Μewtwo -Αν και αυτος πιστευω εχει αδυναμιες-. Εχει αρκετα ψηλο Sp.Att και ολα τα υπολοιπα stats ειναι μια χαρα. Με Calm Mind , Recover και Psychic/Psycho Cut τους ριμαζει ολους....
Το ποστ που θα κανω αγκιζει τα ορια του spam αλλα δεν μορω να το αποφυγω...
"Αρκετα υψηλο Sp Att"????????????
Ε,ναι...Ειπα κατι λαθος;~
154 Sp.Attack , Base Stat....To πιο ψηλο που υπαρχει σε ποκεμον , αν δεν κανω λαθος :/
ego pisteuw oti o mew einai poly kalo thriliko pokemon sxedon apo oles tis apopsis...
Charizard2005 Wrote:Για τον Tr41n3R_Darvor_gr εχω την εντυπωση πως το caterpie ειναι θρυλικο.
σαν να μου φαινεται οτι εχεις δικιο
και οπως και να το κανουμε το caterpie τους pwnarei ολους
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15