05-10-2008, 03:39 PM
05-10-2008, 06:58 PM
Kαλα οτι ειναι λιγο γελοιες ειναι...αλλα εγω βολευομαι
Αλλα ειμαστε λιγο off topiC οποτε στοπ...
Ναι βασικα επειδη ειδα οτι μιλουσαν και για το ανιμε απο παλια εκανα εντιτ το πρωτο ποστ κ εβαλα να μιλαμε κ για ανιμε λιγο αφου ενδιαφερονται πολλοι..
Οσο για τις μεταφρασεις πραγματικα δεν τις σχολιαζω..χα09χα09χ09α90α9 ελεος
Αλλα ειμαστε λιγο off topiC οποτε στοπ...
Ναι βασικα επειδη ειδα οτι μιλουσαν και για το ανιμε απο παλια εκανα εντιτ το πρωτο ποστ κ εβαλα να μιλαμε κ για ανιμε λιγο αφου ενδιαφερονται πολλοι..
Οσο για τις μεταφρασεις πραγματικα δεν τις σχολιαζω..χα09χα09χ09α90α9 ελεος
05-10-2008, 08:35 PM
(04-10-2008 05:40 PM)George7 Wrote: [ -> ]Βεβαια καιρος ηταν γτ μας ειχαν πριξει σε λιγο θα το ξαναβαζανε απο την πρωτη σεζονΆμα βάζανε πρώτη season πάλι, παίζει και να έβλεπα.
Και γενικά δεν ψήνομαι καθόλου να ξυπνάω στις 8 το πρωί για να βλέπω Pokémon. Απλά δεν μου λέει κάτι, όλα τα eps είναι ίδια, η δράση μειώνεται με σταθερούς ρυθμούς σε κάθε season (εξαίρεση ίσως το Battle Frontier) και βαριέμαι να ακούω "Πίκατσου, επίθεση με Ηλεκτροσόκ!".
05-10-2008, 11:25 PM
τι λε ρε Θάνο, έβαλαν τα ντι/πι, που δεν έχουν κάμπια σχέση με τα προηγούμενα, θα σου πω μερικές σκηνές και άμα σου θυμίσουν το παραμικρό από προηγούμενες σεζόν, θα σου χαρίσω ένα τπτ.
πρώτα από όλα, ο πικατσου διαλύει το ποδήλατο της καινούργιας κοπελιάς που θα ακολουθήσει τον ας (δεν σου θυμίζει τίποτα, καθώς, δεν έχει ξαναγίνει)
η κοπελιά αυτή βλέπει ένα από τα θρυλικά που μοιάζουν με τον μιου στο δεύτερο επ (όποιος έχει δει το επ που ο ας βλέπει το χοου-οχ θα καταλάβει, ότι φυσικά, δεν έχουν καμιά σχέση)
πάντως σε αυτά τα 2 επ έχουν συμβεί πράματα που συμβαίνουν μια φορά το δίμηνο κανονικά, ο ας χάνει τον πικατσου, και πιάνει ένα σταρβια-η-όπως-λέγεται
υστ. δεν βαζω σποιλ ταγκς γιατι απλα τα εχει δειξει ακομα και το σταρ
πρώτα από όλα, ο πικατσου διαλύει το ποδήλατο της καινούργιας κοπελιάς που θα ακολουθήσει τον ας (δεν σου θυμίζει τίποτα, καθώς, δεν έχει ξαναγίνει)
η κοπελιά αυτή βλέπει ένα από τα θρυλικά που μοιάζουν με τον μιου στο δεύτερο επ (όποιος έχει δει το επ που ο ας βλέπει το χοου-οχ θα καταλάβει, ότι φυσικά, δεν έχουν καμιά σχέση)
πάντως σε αυτά τα 2 επ έχουν συμβεί πράματα που συμβαίνουν μια φορά το δίμηνο κανονικά, ο ας χάνει τον πικατσου, και πιάνει ένα σταρβια-η-όπως-λέγεται
υστ. δεν βαζω σποιλ ταγκς γιατι απλα τα εχει δειξει ακομα και το σταρ
08-10-2008, 01:09 AM
Λοιπον παιδια βασικα γεια σας θα ηθελα πριν με σχολιασετε για τον τροπο που γραφω(αν ειχαι λαθοι) αλλα ειμαι συνηθισμενος σε greeklish.Μολις πριν απο λιγα λεπτα βρικα αυτο το σιτε και επιδι ειμαι πορωμενος με τα pokemon εδω και πολα χροναι(απο τοτε που τα προτοεδιξε το σταρ) εχω αν πω οτι η ταινια με το celebi ηταν η κοριφεα για εμενα αν και την ηδα σε αθλια ποιοτιτα...Ειμαι 16 και ειμαι ο μονος(απο οτι ξερω) σε αυτην την ηλικια που βλεπω ακομα ποκεμον θα ηθελα λοιπον αν μπορει καποιος να μ στηλει σε ε-μαιλ ενα σαιτ για να βορεσο αν δο ι να κατεβασω την ταινια αυτη(με το celebi).Διαβασα τους κανονεσ του σιτε και για αυτον δν ζηταω να το γραψετε σε τοπικ αν παλι δεν μπορειτε θα την νοικιασο απο καποιο βιντεο κλαμπ παντος σας εφχαριστω!!!
08-10-2008, 03:48 PM
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ CELEBI21!
08-10-2008, 04:05 PM
Ρε μην γράφεις κεφαλαία είναι σαν να του φωνάζεις
08-10-2008, 06:03 PM
απλως μερικες φορες βαριεμαι να τα κανω μικρα,οπως και το να βαζω τονους.
12-10-2008, 12:00 PM
Εμενα η αγαπημενη μου ταινια pokemon ειναι η 12 που θα προβληθει στην ιαπωνια το καλοκαιρι και θα ειναι συνεχεια των 10 και 11.Επισης θα εχει και τον θεο των pokemon τον arceus
12-10-2008, 03:02 PM
Eσυ που το ειδες αυτο και το λες και το ξαναλες?Δεν νομιζω οτι εχουμε καμια πληροφορια που λεει για Αrceus :/
05-11-2008, 08:03 PM
Πότε βγήκε και 11??? Δεν πήρα τπτ χαμπάρι...
09-11-2008, 01:31 AM
ξερει κανεις να μου πει εκτος απο τις πρωτες 4 ταινιες της σειρας ποιες αλλες εχουν κυκλοφορισει στην ελλαδα??
09-11-2008, 01:37 AM
Έχουν κυκλοφωρήσει από την 1η εώς την 7η. Η 7η βγήκε πρόσφατα. Εάν θες καμία, κοστίζουν περίπου 20 ευρώ οι καινούριες και 10 οι παλιές.
09-11-2008, 05:28 PM
οταν εννοεις την 7μη εννοεις την Destiny Deoxys(πεπρωμενο Deoxys)?
09-11-2008, 06:03 PM
Ναι, αυτό εννοεί.
- 1η ταινία
- Mewtwo & Mew
- Mewtwo & Mew
- 2η ταινία
- Lugia & Legendary Birds
- Lugia & Legendary Birds
- 3η ταινία
- Entei & Unown
- Entei & Unown
- 4η ταινία