Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon Movies
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
σε μας δεν ξερω,αλλα στην ιαπωνια τις εχουν στο σινεμα (τους παλιοκωλοφαρδους τους ιαπωνες!!!!!).SadSad
(19-11-2008 08:01 PM)Lugia Wrote: [ -> ]Και κατι ακομα για ποιο λογο αραγε σταματησαν να δειχνουν τις ταινιες στο σινεμα????

lol. Γιατί πότε τις έδειχναν; Toungue
(19-11-2008 09:05 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]lol. Γιατί πότε τις έδειχναν; Toungue

Αχέμ, οι 3 πρώτες έπαιξαν σε κινηματογράφο στην Ελλάδα, με πρόμο κάρτες δώρο σε όσους πήγαιναν. Έχω μερικές τέτοιες πρόμο, ίσως τις σκαννάρω αργότερα. Κατα τη γνώμη μου, το ότι δεν έρχονται πλέον οι ταινίες δώθε είναι από τους πιο βασικούς λόγους που έχει πέσει η δημοτικότητα των Pokémon...
(19-11-2008 08:01 PM)Lugia Wrote: [ -> ]Και κατι ακομα για ποιο λογο αραγε σταματησαν να δειχνουν τις ταινιες στο σινεμα????
Καλη ερωτηση.. Ενδεχομενως δεν τις θεωρουσαν αξιες προβολης ή κατι τετοιο. Γουστα ειναι αυτα. Και δεν ειναι οι μοναδικες ταινιες που δεν εχουν δειξει στο σινεμα. Προσωπικα, ουτε το "In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale" ειδα να παιζεται πουθενα, ουτε το "Step Up 2: The Streets", εκτος κι αν δεν το προσεξα. Και ειχαν πει οτι θα προβληθουν εδω.

(19-11-2008 10:13 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Κατα τη γνώμη μου, το ότι δεν έρχονται πλέον οι ταινίες δώθε είναι από τους πιο βασικούς λόγους που έχει πέσει η δημοτικότητα των Pokémon...
Θα συμφωνησω απολυτα σ' αυτο.
Και εγω θα συμφωνησω απολυτα σαυτο...
Απο μικρος την ειχα αυτην την απορια...Τι να πω.Πιστευω οτι ηταν μεγαλο λαθος παντως..
Και βέβαια έχει πέσει η δημοτικότητα των pokemon...Πριν μερικά χρόνια ήταν στην ακμή τους, αλλά τώρα οι περισσότεροι σταματάνε να ασχολούνται...Αν υπήρχαν οι ταινίες(στην ελλάδα), συμφωνώ κι εγώ πως θα ήταν καλύτερα...
Απο την στιγμη ομος που δηχνουνε συνεχια τα ηδια πραγματα τα σαββατοκυριακα απλος με διαφορετικους χαρακτιρες λογικο ειναι...Μονο οι ταινιες δηχνουν καινουρια πραγματα και αυτες ουτε στον κυνιματογραφο τις δηχνουνε αλλα ουτε και στην τηλεωραση...Ασε δε και την ωρα...Ποιος απο εμας θα ξυπνησει 8.30 το πρωι και ιδηκα κυριακη μετα απο ξενυχτι???
Μαγγες συγκομη για την ορθογραφια μ αλλα οπος εχω πει παλι δν ειμαι συνιθισμενος να γραφω στα ελληνικα...(Toungue)
Μαγγες συγγνομη για την ορθωγραφια μ αλλα οπος εχω πει παλι δν ειμαι συνιθισμενος να γραφω στα ελληνικα...(Toungue)
(19-11-2008 10:13 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]
(19-11-2008 09:05 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]lol. Γιατί πότε τις έδειχναν; Toungue

Αχέμ, οι 3 πρώτες έπαιξαν σε κινηματογράφο στην Ελλάδα, με πρόμο κάρτες δώρο σε όσους πήγαιναν. Έχω μερικές τέτοιες πρόμο, ίσως τις σκαννάρω αργότερα. Κατα τη γνώμη μου, το ότι δεν έρχονται πλέον οι ταινίες δώθε είναι από τους πιο βασικούς λόγους που έχει πέσει η δημοτικότητα των Pokémon...

μη ξεχνας επισης οτι πουλουσαν και βιντεοκασετες,βιβλια,κουπες,ταπες(υπαρχουν και τωρα),μπιλιες,τετραδια και αλλα πραματα που αφορουσαν τα ποκεμον,μεχρι που οταν επεσε η δημοτηκοτητα τους,ολα αυτα πλεον δεν ειναι και τοσο ευκολο να τα βρειςSadSadSad
(20-11-2008 10:11 PM)Celebi21 Wrote: [ -> ]Απο την στιγμη ομος που δηχνουνε συνεχια τα ηδια πραγματα τα σαββατοκυριακα απλος με διαφορετικους χαρακτιρες λογικο ειναι...Μονο οι ταινιες δηχνουν καινουρια πραγματα και αυτες ουτε στον κυνιματογραφο τις δηχνουνε αλλα ουτε και στην τηλεωραση...Ασε δε και την ωρα...Ποιος απο εμας θα ξυπνησει 8.30 το πρωι και ιδηκα κυριακη μετα απο ξενυχτι???

εγώ ειμαι πορωμενος!!!!αν και ειναι μερικες φορες ποθ με παιρνει ο υπνος μολις ξεκινανε!!!....:Ρ
Kαι εγω ημουν πορωμενος μεχρι περυσι αλλα με ξενερωσε τοτι ξαναρχισαν απτην αρχη.Και τωρα ομως που εχει καινουργια επεισοδεια δεν παιζει να μπω στην διαδικασια να ξυπνησω για να δω.Δεν ξερω...εχει καταντησει πολυ γραφικο το ανιμε..Toungue
κι εμενα δεν με νοιαζει η ωρα που ξυπνω για να δω το ανιμε.εξαλου,αξιζει τον κοπο για να το δειςWink
εγω παλι ξυπναω και βλεπω καθε μερα!!!!!!!!αξιζει γιατι περνω και ιδεες για την ιστορια μου
εγω παλι ειναι μερικες φορες καθομαι και τα βλεπω στο Internet αλλα στα αγγλικα....αυτο ομως δεν με ενοχλει γιατι κανω και εξασκηση ταυτοχρονα...Toungue
ανακοινωθηκε ο αγγλικος τιτλος της 11ης ταινιας και θα εχει τιτλο-->Pokemon:Giratina and the sky warrior!!!!
Καθημερηνα τι ωρα εχει γτ τωρα π θα παρω παλι dvd εγγραφης να τα γραφω γτ αλιοσ δν νομιζω να ξυπνισω πολυ πρωι...
(22-11-2008 11:20 AM)Lugia Wrote: [ -> ]εγω παλι ειναι μερικες φορες καθομαι και τα βλεπω στο Internet αλλα στα αγγλικα....αυτο ομως δεν με ενοχλει γιατι κανω και εξασκηση ταυτοχρονα...Toungue
ανακοινωθηκε ο αγγλικος τιτλος της 11ης ταινιας και θα εχει τιτλο-->Pokemon:Giratina and the sky warrior!!!!

Καλη ιδεα!!!θα το καμνω και εγω
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Reference URL's