ναι τα εχει ολα αυτα οπως και το Sky Shaymin!!!!Πρεπει να ειναι τελεια!!!!!
(17-11-2008 02:11 PM)Lugia Wrote: [ -> ]ναι τα εχει ολα αυτα οπως και το Sky Shaymin!!!!Πρεπει να ειναι τελεια!!!!!
ξεχασες και το origin form του giratina
σωστα το οποιο ανυπομονω να το αποκτησω!!!!
Καλα μην κανουμε κ πολυ σπαμ ε
Παντως εγω κουραστηκα με αυτην την ταινια.Εχει αιωνες που την περιμενουμε και ακομη να βγει.ελεος :S
Oντος εδω και αρκετο καιρο περιμενω να βγει αλλα τσιφος ανιπομονο πολυ για αυτην την ταινια...
ανακοινωθηκε στο
http://www.serebii.net σημερα οτι η 12τη ταινια των pokemon θα περιεχει ta:Dialga,Palkia,Girantina συν οτι θα περιεχετε ενα Ηλεκτρικο(μπορει το Αceus με electric plate?) Pokemon (κλειδι).Και για πρωτη φορα τα γεγονα θα εξελιχθουν σε Ελληνικα τοπια!!!.Φανταστικο ε??μεγαλη τιμη για μας.
Απλά ανακοινώθηκε και επίσημα από το περιοδικό CoroCoro, νομίζω ότι όλοι τα ξέραμε αυτά από πριν. Επίσης, το γεγονός ότι ο θεός των Pokémon, ο Sir Arceus ο Πρώτος, θα "αποκαλυφθεί" ως Pokémon (μην ξεχνάμε ότι η Pokémon δεν έχει ακόμα αποκαλύψει τον Arceus) μέσω της 12ης ταινίας, που θα διαδραματίζεται στην Ελλάδα, είναι αρκετά εξαίσιο για 'μας imo.
Aχα...
Αντε να δουμε.Τιμη τιμη..χεχε..Φαση θαχει παντως να γυριζετε και καλα στην Αθηνα...
Ακομη φημες λενε οτι το mountain coronet και το Spear Pillar(oπου θα αρχιζει η περιπετεια της 12ης ταινιας) πως ειναι στη πραγματικοτητα η Ακροπολη....(αυτο που ακολουθει ισχυει για diamond/pearl/platinum)δεν ξερω αν οντως ειναι ετσι αλλα αν το παρατηρησουμε καλα τα βραχια που ειναι πεσμενα στο Spear Pillar στην κορυφη ειναι παρομια με αυτα της Ακροπολης....
Όντως φάση θα έχει να έχει και "Ελλάδα" μέσα στην ταινία!! Άντε να δούμε
(19-11-2008 07:41 PM)link Wrote: [ -> ]Όντως φάση θα έχει να έχει και "Ελλάδα" μέσα στην ταινία!! Άντε να δούμε
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ!!!θα εχει ελληνικα στοιχεια αυτη η ταινια!!!
Το διάβασα γι' αυτό το είπα!!! ΥΑΥ
Άντε να δούμε την ταινία εννοώ!!!
(19-11-2008 07:48 PM)link Wrote: [ -> ]Το διάβασα γι' αυτό το είπα!!! ΥΑΥ
Άντε να δούμε την ταινία εννοώ!!!
οk...λαθος μου.....
Και κατι ακομα για ποιο λογο αραγε σταματησαν να δειχνουν τις ταινιες στο σινεμα????