Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon Movies
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Υπήρχε στο Youtube αλλά τώρα λέει: This video is no longer available due to a copyright claim by Shogakukan Production Co. Ltd..

Πάντως αυτό το Πίτσου τι διαφορά έχει από τα άλλα; Και είναι 5 generation? ;
η διαφορα ειναι οτι το 1 του αυτι ειναι διαφορετικο απ οτι ειναι σε ενα κανονικο πιτσου.
Κοινώς λολιές! Τι αηδίες σκέφτονται αντί να φτιάξουν κανά καλό καινούργιο πλάσμα....Toungue χεχ....Περιμένω τίποτα καινούργιο...
Την ηδα την ταινια καλη ηταν αλλα εχο δει κ καλητερες thnx παντοςToungue
Συμφωνω υπαρχουν και καλυτερες ταινιες που εχουν βγαλει
Για παράδειγμα η Ταινία με το Λουκάριο είναι τέλεια....αυτή με το Νταρκραϊ ηταν λιγο καλή αλλά.........Toungue
Το Rise of Darkrai μου άρεσε αλλά θέλω να δω μια ταινία να τρώνε ξύλο και να πεθαίνουν μια και καλή ο Πίκατσου και ο Κέτσαπ.Κάτι έκαναν στην 1η αλλά τον έσωσαν...
Μισοοοοοοοςςςς........κυριαρχει εδω περα γιατι; Ούτε εγω τους συμπαθώ αλλά....σε όλες τις ταινίες ο Ας κάτι παθαίνει στην 8η παίθαναν όλοι και μετά τους έσωσε το Μιου...
Δεν πηστευω να χασει ο ΑΣ ποτε στις ταινιες παντα οι καλοι συνιθος οι καλοι κερδιζουν παντος κ εγω θα ηθελα να παθουν κατι καποια στιγμη..Toungue
(16-01-2009 09:54 PM)Celebi21 Wrote: [ -> ]Δεν πηστευω να χασει ο ΑΣ ποτε στις ταινιες παντα οι καλοι συνιθος οι καλοι κερδιζουν παντος κ εγω θα ηθελα να παθουν κατι καποια στιγμη..Toungue

γι αυτο και οπως λεει και η παροιμια
το καλο πεθαινει παντα τελευταιο......(XD)Big Grin
To να πεθάνει ή τουλάχιστον να χώσουν ολοκληρωτικά τον Ash σε μια ταινία είναι τόσο πιθανό όσο να μεγαλώσει και να γίνει σοβαρός trainer. Δηλαδή πρώτα θα καταστραφεί το σύμπαν και μετά θα συμβεί.
επισης θα περιμενε κανεις, σε καθε νεα σειρα pokemon οπως η Advanced Generation, η Diamond and Pearl και η Best Wishes να αρχισουν με εναν διαφορετικο ηρωα αλλα συνεχισαν με τον Ash
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Reference URL's