Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon Movies
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
πολυ καλο!!!!μπορει να ειναι ενα μωρο τραγος!!!Με τυπο ground/grass....
Αυτό το Pokemon που υποτίθεται ότι ήταν 5ης γενιάς,φαίνεται πως είναι ένα Pichu.
Εντάξει, δε πιστεύω να είναι Pichu, διότι αν και έχει «μαλλιά» στα αυτιά του, δεν έχουν το ίδιο μέγεθος με τα «μαλλιά» του υποτιθέμενου νέου Pokemon.
Τουλάχιστον, έτσι το βλέπω εγώ. :/
Κάπου το είδα ότι απλά έχει περίεργα <<μαλλιά>>.
[Image: 12th-movie-pichu.jpg]
big deal, δεν ξέρουμε ακόμα τι συμβαίνει, μπορεί όντως να είναι το Pichu, μπορεί να είναι όντως ενα Pokemon 5G, και αυτό απλά να είναι ένα teaser... θα δούμε!
Εγω πηστεβω οτι θα ειναι καποιο καινουριο pokemon 5G...Δν νιμιζω να μας δηξουν παλι τα ηδια Pokemon στις ταινιες...
[Image: 2w3dlc6.jpg]
pwnt?
(12-12-2008 10:54 PM)Xara-lampos Wrote: [ -> ][Image: 2w3dlc6.jpg]
pwnt?

βασικα αυτο (συμφωνα με το serebii.net) ειναι ενα notched ear pichu.
Α εντάξει αφού το λέει το serebii ισχύει..Τέλος.
notched ear pichu period
chaos3251 Wrote:βασικα αυτο (συμφωνα με το serebii.net) ειναι ενα notched ear pichu.
που τυγχαινει και να ειναι το ποκεμον που μερικοι πιστευαν οτι ειναι κατσικα ισως?
(γιουπι, ακομα πιο πολλα ανουσια ποστς)

MiltiadesMaster

oi tainies pokemon ayth th stigmh einai 11..
1:Mewtwo
2:Lugia
3:Entei
4:Latios & Latias
5:Celebi
6:Jirachi
7:Deoxys & Rayquaza
8:Lucario & Mew
9:Manaphy
10:Darkrai
11:Giratina & shaymin(Platinum version)
twra vgainei sthn iapwnia h 12...
H 12η βγαίνει στην Ιαπωνία τον επόμενο χρόνο. ο/ Το καλοκαίρι.
Καλα θα δουμε τη Pokemon μπορει να ειναι αλλωστε για αυτο υπαρχει αγωνια.
Κατα τη γνωμη μου νομιζω οτι αμα βγαλουν και αλλη γενια θα ειναι βλακεια.....Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ....
Βασικα εχεις κανει 2 λαθι με τις ταινιες 4η ειναι με το ψελεβι κ 5η με το latios&latias και αναμεσα σε αυτες ειναι και η ταινια Mewtwo η επιστροφη...
Αναρωτιεμε ποτε θα ανεβασει καποιος την 11η ταινια στο internet να την δουμε κ εμεις...Toungue Αν ξερει καποιος κανενα link με την ταινια θα με βοιθησει ευχαρηστω!!!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Reference URL's