Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon Movies
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
(22-11-2008 11:20 AM)Lugia Wrote: [ -> ]ανακοινωθηκε ο αγγλικος τιτλος της 11ης ταινιας και θα εχει τιτλο-->Pokemon:Giratina and the sky warrior!!!!

εντάξι τον τίτλο τον ξέρουμε την ταινία ώμος πότε θα την δούμε;
εντάξι τον τίτλο τον ξέρουμε την ταινία ώμος πότε θα την δούμε;
[/quote]
για εδω δεν ξερω αλλα ουτε και για την Αμερικη....

το μονο που εχει δημοσιευθει ειναι η περιληψη της ταινιας...
(28-11-2008 12:28 AM)Celebi21 Wrote: [ -> ]Καθημερηνα τι ωρα εχει γτ τωρα π θα παρω παλι dvd εγγραφης να τα γραφω γτ αλιοσ δν νομιζω να ξυπνισω πολυ πρωι...

Aυτό κάνω κι εγώ για να βλέπω τα νέα επεισόδεια : Diamond and Pearl!!!!!!!!!!!WinkCool

A , ναι εδώ λέει για την ταινία με το Deoxys και το Raycuaza.....
Έχει και τρέιλερ!
@ Celebi21: Στις 8.00 το πρωί έχει Pokémon στο Star, την ώρα που ο περισσότερος κόσμος κοιμάται. Επίσης αυτό το thread είναι για τις ταινίες Pokémon.

@ Όσους απάντησαν χωρίς λόγο: Απαντάμε όταν ξέρουμε γιατί απαντάμε. Το ότι αυτό ανεβάζει το post count μας δεν είναι καλός λόγος.
Οκ σοζ αλλα ηχα μια απορια..!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΡΗΚΑ!!!!!!!!!!!!
http://www.pokebeach.com/news/1208/12th-movie-trailer/
ΕΙΝΑΙ 1 ΤΡΕΙΛΕΡ ΑΠ ΤΗΝ ΔΩΔΕΚΑΤΗ ΤΑΙΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δν δηχνει κ πολα αλλα φενετε μαματη ταινια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αναρωτιέμαι ποιο να'ναι το πόκεμον με το ερωτηματικό...Πρωφανώς κάποιο κανούργιο αν και φαίνεται σχεδόν ίδιο με το Picachu είναι και στο ίδιο ύψος....Λες το Plusle και το Minun.....
(05-12-2008 04:32 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Αναρωτιέμαι ποιο να'ναι το πόκεμον με το ερωτηματικό...Πρωφανώς κάποιο κανούργιο αν και φαίνεται σχεδόν ίδιο με το Picachu είναι και στο ίδιο ύψος....Λες το Plusle και το Minun.....

απ οτι εχω ακουσει,το ποκεμον με το ερωτηματικο ειναι ενα της 5ης γενιας και ειναι τυπου ηλεκτρισμου.....
Α, και το Arceus είναι μέσα στην ταινία. ο/

Δείτε τι βρίκα.
[Image: arceus-comparison.jpg]

Όσο για το νέο Pokemon, μπορεί να είναι μία νέα μορφή του Rotom. *γελά ειρωνικά*

Σοβαρά τώρα, είμαι 80% σίγουρος ότι είναι μία pre-evo. Εάν κοιτάξετε την παρακάτω εικόνα θα δείτε ότι είναι πολύ μικρό(σχεδόν ίσα με τον Pikachu)

[Image: 5th-generation-pokemon.jpg]
Σσσσωπα ρε?Μπραβο good work guyzzz..Aντε να δουμε τι θα δουμε Big Grin
Άντε να δούμε πότε το %^%^$video club στη Σπάρτη που πάω όταααν είμα εκεί θα βγάλει αυτές τις ταινίες και προσπαθήστε να κάνετε λιγότερα ορθογραφικά ήχα
Φηλε μπορεις ανετα να κατεβασεις τισ ταινιες απο το ιντερνετ κ οχι μονο υατεσ π εχει το βιντεοκλαμβ...α κ για τα ορθογραφικα μ εχω πει πολες φορες οτι ειμαι συνιθισμενος να γραφο σε greeklish
Okay, time for information guys!

Ένα παιδί στο msn μου είπε ότι το νέο Pokemon έχει δύο τύπους, Electric/Ground, και ότι παίρνει ηλεκτρισμό από τα κέρατά του.(μοιάζει δηλαδή σα μία μικρη κατσίκα, και μάλλον τα κέρατα θα είναι μεγάλα).
Κάπως έτσι μοιάζει: http://www.bigfoto.com/themes/nature/ani...al-i4t.jpg
χαχαχαχαχαχαχα ωρεα φοτο μ θημιζει το χωριο μToungue
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Reference URL's