Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon Movies
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
kala, den 3anagrafw me kefalaia, alla plz, as mou steilei kapoios thn istoselida me mhnuma..
Όπως είπα σε προηγούμενο ποστ πριν απο καιρό,΄το άνιμ ξανα άρχισε απο τη σεζόν advanced battle και τώρα στα βίντεο κλάμπ κυκλοφορούν οι ταινίες 1-7. Η ταινία destiny deoxys στα ελληνικά τιτλοφορείται Πεπρωμένο Ντεόξις. Για παραπάνω λεπτομέρειες μπείτε στο σαιτ της Audiovisual. Έβγαλαν τρείς ταινίες σε 3 μήνες και ελπίζω να συνεχίζουν να τις βγάζουν!!!
Nai tis eida kai egw se video club oles.Oi mones pou dn exoune vgei akomh einai h tainia tou lucario,tou manaphy kai tou darkrai/dialga/palkia..Alla pistevw pws k autes 8a voune se ligo kairo.teleia dld!

p.s sorry pou dn mpainw alla dn exw internet spiti.Mou xalase to modem! Sad
ordi Wrote:Όπως είπα σε προηγούμενο ποστ πριν απο καιρό,΄το άνιμ ξανα άρχισε
omg και 3 lol, οχι anim αλλα anime
Σορρυ για το οφ τοπικ δεν μπορουσα να συγκρατηθω
Ρε συ, το παιδί το είπε στα ελληνικά >_<. Μια χαρά το είπε. Toungue
Οχι και στα ελληνικα άνιμε διαβαζονται Σταματω το οφ τοπικ
Εγω παλι προτιμω να τις βλεπω στα αγγλικα.Οι μεταφρασεις δεν ειναι και τοσο καλες.
*omg deza vu καπου το εχω πει αυτο Ο.ο*
Σήμερα στις 11¨30 στο Star εχει ''Jirachi-The Wishmaker'' με το όνομα ''Πόκεμον 6¨Οι διακοπές του Πίκατσου ''
ναι την είδα αλλα δεν τρελάθηκα κιόλας όπως περίμεναSad
Βασικα,εμενα πιο πολυ απο ολες τις ταινιες μου αρεσε εκεινη με τα unown(δεν ξερω αν το εγραψα καλα)
τι λετε?
Kalh htan kai ekeinh alla san tou celebi(gia mena) den exei!
Toungue
H tainia tou Celebi twn Uknown..........Tou Darkai...kai Autes.Celebi omws htan koryfh
anime = άνιμε, όπως πολύ σωστά υπέδειξε ο φίλος darkphoenix

Οι φωνές των Ελλήνων ηθοποιών δε με ενθουσιάζουν αλλά σίγουρα μου ακούγονται καλύτερα απο εκείνες των Αμερικανών. Οι τελευταίοι δε, βγάζουν ένα είδος καθυστερημένου, παιδικού πάθους το οποίο με κάνει να θέλω να πάρω φόρα απο τη κρεβατοκάμαρα και να πέσω με δύναμη με το κεφάλι στο τοίχο του σαλονιού και να βγώ στη κουζίνα του γείτονα (δε με φωνάζουν "χοντροκέφαλο" έτσι για πλάκα).

Τζάπανιζ σάμπς φόρ δε γουίν λέμε
http://www.youtube.com/watch?v=Ji4LuBupb6E

To official trailer ths kainourgias tainias pokemon.Emena m fainete polu kalh!

Edit:An sas vgalei kati oti this video is not available 3erw gw kante ananewsh thn selida.Den 3erw gt to vgazei kamia fora!
Με το Girantia den einai?Nai kalh fainetai!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Reference URL's