Legendary Pokémon

Full Version: Τι ομάδα είστε? Ποιος παίχτης σας αρέσει? Μεταγραφές?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Τι ομαδα ειστε ? Ποιος παιχτης σας αρεσει απο αυτην την ομαδα η γενικα ? ( Εννοειται για ποδοσφαιρο ). Σχολιαστε οτι γινεται γυρω απο τις μεταγραφες

Εγω ειμαι Ολυμπιακος και ο Gallettis ροκαρει
Άρης και μου αρέσει ο χαβίτος
Eγω ειμαι ΠΑΟΚΑΡΑ εννοειται αν και δεν ασχολουμε πολυ!Για παικτη δεν ξερω αρκετοι μπορω να πω!
Δεν ειστε υποχρεομενοι να πειτε εναν παιχτη που να παιζει απο αυτην την ομαδα. Τοσοι παιχτες υπαρχουν
Εγω είμαι Ολυμπιακός και μου αρεσει περισσότερο ο Κοβασεβιτς. Απο ξένες είμαι Chelsea και αγαπημένος ο Lampard (αν και θα φύγει Sad ) Επίσης μου αρέσει πολύ και ο Ιμπραίμοβιτς
εγω ειμαι παοκ και μου αρεσει ο κονσε'ι'σαο
Αυτος δεν εφυγε ακομα ?
Πρώτον, είμαι ΑΕΚ.
Δεύτερον, από Έλληνες παίκτες μου αρέσουν αρκετά ο Παπασταθόπουλος της ΑΕΚ γιατί είναι ο καλύτερος Έλληνας αμυντικός αυτή τη στιγμή κι ο Ρεχάγκελ τον έχει γραμμένο και ο Μήτρογλου του Ολυμπιακού γιατί αν πάρει μπάλα, βάζει γκολ με άνεση.
Τρίτον, από ξένους, respect σε (σχεδόν) όλη την εθνική Ισπανίας γιατί είναι ομαδάρα και κυρίως στους Silva, Torres και Villa. Επίσης, μεγάλοι παίκτες είναι οι Messi, Tevez, Ribery και όσοι άλλοι τρέχουν απο 'δω κι από ΄κει χωρίς να κουράζονται.
Α, respect και στον Gattuso που μπορεί να παίξει 8 παιχνίδια σε μια μέρα χωρίς να κουραστεί καθόλου. Στα 7 θα πάρει κίτρινη βέβαια και στο ένα θα αποβληθεί.

Α, ναι, η Chelsea πήρε τον Deco από την Barcelona.
+ Τον προπονητη της πορτογαλιας
George7 Wrote:Τι ομαδα ειστε ? Ποιος παιχτης σας αρεσει απο αυτην την ομαδα η γενικα ? ( Εννοειται για ποδοσφαιρο ). Σχολιαστε οτι γινεται γυρω απο τις μεταγραφες

George7 Wrote:Εγω ειμαι Ολυμπιακος και ο Gallettis ροκαρει

Και γιατι δεν μας είπες από την αρχή την ομάδα σου αλλά περίμενες στο επόμενο post? Για να δεις τι θα γράψουν πρώτα οι άλλοι? Μάλλον είσαι spammer αλλά εγώ θα πω ότι ντρέπεσαι για την ομάδα σου και κρύβεσαι στην αρχή παριστάνοντας τον Ολυμπιακό για να ρίξεις τη χολή σου αργότερα. Και αυτό το 7 που έχεις βάλει είναι για ξεκάρφωμα. Εσείς δεν είστε Ολυμπιακοί, σας ξέρω καλά εγώ εσάς. Τέτοια ώρα φιλαράκο θα έπρεπε να είσαι στο Battle Frontier ή να κυνηγάς κανένα Raikou και όχι να μετράς τρία τρία τα γκολάκια που σου ρίχνει ο θρύλος.

Εγώ είμαι Ολυμπιακός και μου αρέσει ο Βασιλάκης ο Καραπιάλης, ο χαζογκόλης Αλεξανδρής με την κομμώτρια, ο μάγος Ζιο και ο Πάρης ο Ζετεμπεργκ. Πιο παλιά μου άρεσαν ο Τσιαντάκης, ο Υβ Τριαντάφυλλος, ο Κριμιτζάς, ο Γιενκινί και από τερματοφύλακες ο Σάββας και ο Μύρτσος. Θυμάμαι πριν χρόνια πέζαμε πάνω με την Δόξα Δράμας και έπρεπε να νικήσουμε για να μην πάμε στα μπαράζ. Τότε τα παιχνίδια γίνονταν με την δερμάτινη μπάλα την φίβερνόβα, αυτή που ήταν δεμένη και με κορδόνια και ζύγιζε 15 κιλά ειδικά άμα έβρεχε κιόλας. Σε μια φάση έρχεται η μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή στο "συγχωρεμένο" τον Κρητικόπουλο. Αυτός τραβάει ένα σουτ, τα κορδόνια της μπάλας λύνονται και αυτή πέρνει κάτι τρελά φάλτσα και βρίσκει στο πρόσωπο τον επόπτη, του έσπασε όλα τα δόντια. Τότε ήταν που ο Μπούκοβι έκανε την χρυσή αλλαγή, έπαιξε χωρίς λίμπερο και το γύρισε σε 3-4-3 και πήραμε τη νίκη. Αργότερα το ίδιο βράδυ ο "μακαρίτης" ο πρόεδρος ο Γουλανδρής μας πήγε στα μπουζούκια, στον Καζαντζίδη και στη Μαρινέλα. Δεν κάτσαμε πολύ όμως γιατί την επόμενη μέρα είχαμε σωβάτισμα σε μια πολυκατοικία.

Από ξένους παίχτες μου αρέσει ο Βαλντεράμα, ο Ζιόλα, ο Ραβανέλι, ο Ρομάριο, ο Γκαρίντσα, ο Έφεμπεργκ και από τερματοφύλακες ο Χιγκίτα και ο Θουμπιθαρέτα.
Καλα αφου το θες ετσι
JimLink Wrote:Εγώ είμαι Ολυμπιακός και μου αρέσει ο Βασιλάκης ο Καραπιάλης
Κι εγώ τον πήγαινα τρελά αυτόν, κρίμα που έχει σταματήσει κάπου 7-8 χρόνια τώρα...

JimLink Wrote:Από ξένους παίχτες μου αρέσει ο Βαλντεράμα, ο Ζιόλα, ο Ραβανέλι, ο Ρομάριο, ο Γκαρίντσα, ο Έφεμπεργκ και από τερματοφύλακες ο Χιγκίτα και ο Θουμπιθαρέτα.
+ τον Σούστερ και τον Βαν Μπάστεν στους παίχτες, + τον Σμάιχελ στους τερματοφύλακες.
+ Γιασιν στο τερμα και
+ Κλινσμαν, Γκασκοιν, Μπομπι Τσαρλτον
Επίσης, σύμφωνα με τη Wikipedia, προ ολίγου έκλεισε και μια γνωστή μεταγραφή.
Ronaldinho (Brazil): Barcelona ---> Milan for €18.5m
Χαζή κίνηση από τον Μπερλουσκόνι θα έλεγα, τίποτα δεν έκανε πέρσι ο Ροναλντίνιος.

Daniel Alves (Brazil): Sevilla FC ---> FC Barcelona for €29m
Κάτι πήραν κι αυτοί τουλάχιστον.
Ναι τον πηρε σχετικα φθηνα η Μιλαν με την κανονικη τιμη του και χαζη κινηση απο Σιλβιο.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's