Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
. Εγώ συνολικά, έχω 17 shiny Pokemon. Δύο απο αυτά απο ανταλαγή(απο την Emerald μου) και το ένα το έκανα απο
αυγο στην Diamond. Ta alla moy ta exoun dwsei filoi mou, kai xerw pws den einai hacked.
Λοιπον,ειμαι τυχερη.Δεν κανω καθολου chain,σας το λεω αυτο,ειναι λιγο κουραστικα κατα τη γνωμη μου.Και ακουστε:
1) first shiny pokemon,a bidoof in route 204,without chain,εντελως τυχαιως.
2)second shiny,a pikachu,trade.
3)legit shiny swablu,trade.
4)και το πιο απιστευτο.Παω που λετε στην route 230,καπου πηγαινα -χτες- και ξαφνικα,καθως εκανα surf,μου βγαινει ena shiny pelipper!!!!O.o O.0 μαλλον βγηκε α πο τις ΤΟΣΕΣ πολλες φορες που το εχω συναντησει.Ωραιο ειναι,ειναι πρασινο!++ ^^
Egw phra ena Legit Evd Shiny Gyarados 100lv apo to Gts LoL
οκ ξανα να 'μαι.
Για λόγους τεχνικούς και εθνικής ασφάλειας έπρεπε να εξαφανιστώ για ενα διάστημα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ξέχασα την υποσχέση μου. Αν και όλο αυτό το καιρό δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με pokemon (καταραμένο warcraft που μαγεύεις τα νέα και όμορφα παλικαριά σαν σειρήνα του Αιγαίου), τις τελευταίες μέρες ολοκλήρωσα τον οδηγό για τα shinies (μένουν κάποιες μικρές διορθώσεις) και θα το ποστάρω σύντομα ΑΝ υπάρχουν ακόμα ενδιαφερόμενοι...
Yparxoun yparxoun!
To 8ema einai kai na peis kai se pio forum tha to baleis... (plz edw!)
To prwto mou shiny pokemon htan ena zubat lvl7 sthn fire red mou pou to brika entelos tuxaios otan mpika gia prwth fora se mia spilia sto 6 h 7 nhsi (den thimame oute to nhsi akribos oute to onoma ths spilias..). Nomizw pws thn elegan Altering Cave, h kapws etsi... Tespa, twra einai ena crobat lvl 100. exw alla 13 shiny apo antalagh kai GTS.
Billaros Wrote:gts=hacked
Όχι απαραίτητα, έχω ανταλλάξει shinies μέσω GTS και είναι απολύτως legit. Η αλήθεια είναι ότι η nintendo έχει κάνει μισή δουλειά με το GTS. Θα έπρεπε να μας δίνουν τη δυνατότητα να ελέγξουμε τα στατιστικά, λεπτομέρειες κλπ ενώς pokemon πριν κάνουμε την ανταλλαγή, αυτό βέβαια είναι άλλη ιστορία.
Έκανα chaining 3 pokemon σήμερα.
1. Το swarm - natu route 224, 5 shinies απο chain που έφτασε τα 69
2. Duskull route 224, 0 shinies, πολλά chains με το μεγαλύτερο να φτάνει τα 21
3. Marill, Meowth, Eevee Trophy Garden, 0 shinies, μεγαλύτερο chain στα 28
Aξίζει να αναφέρω ότι το duskull έχει encounter rate 2% και κάπου τόσο είναι και για τα trophy garden daily pokemon. Αυτό δυσκολεύει πολύ τα πράγματα στο chaining αφού οι πιθανότητες να σπάσει το chain αυξάνονται κατακόρυφα. Για να φτάσει κάποιος τα 40 με pokemon τόσο χαμηλού encounter rate, πρέπει να ακολουθηθούν ιδιαίτερα αυστηροί κανόνες κάτι που κάνει την όλη διαδικασία εξαιρετικά χρονοβόρα, κάτι που δεν είναι τόσο ευχάριστο για ανυπόμονους χαρακτήρες σα κι εμένα ;p γι' αυτό και δε κατάφερα να βρώ shinies :'( Το πιο ενοχλητικό σε όλα αυτά είναι η δυσκολία του να βρείς το 1ο pokemon για να αρχίσεις το chain. Χρειάστηκα πάνω απο μία ώρα σε πολλές περίπτωσεις..
Πού θα μου πάει όμως, το Duskull το 'χω βάλει στο μάτι εδώ και μήνες!
Τι αλυσίδες και chains μου λέτε εγώ μέχρι 20 έχω κάνει και δεν νομίζω να ξαναχρησιμοποιήσω το pokeradar για να κάθομαι να κηνυγάω shinies. Tόσο καιρό shiny pokemon μόνο μια φορά μου εμφανίστηκε και μάλιστα σε κασέτα άλλου παιδιού! Ένα shiny nidoran θηλυκό στο safari στη LeafGreen, δηλαδή υπήρχαν σοβαρές πιθανότητες να μου ξεφύγει. Το παράξενο όμως δεν είναι που έπιασα shiny αλλά το ότι λίγο μετά έπιασα και chansey. Αν κρατούσε και lucky egg θα έπαιζα τζόκερ.
Dusclops chain στα 41 atm με 22558 steps και έχοντας χρησιμοποιήσει 102 max repels. 1 shiny μέχρι στιγμής το οποίο εμφανίστηκε ακριβώς μετά το 1ο reset αφού πάτησα τα 40 chained pokemon.
Δεν είχα σκοπό να το κάνω chain αλλά μου έσπασε τα νεύρα γιατί εμφανίζοταν συνέχεια αντί του Duskull. Θα κάνω μερικές εκατοντάδες resets ακόμα γιατί δεν έχω syncher μαζί μου και πραγματικά θέλω καλό nature αφού σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω στη μελλοντική ομάδα μου. ΧΑ!
Ωραιος ρε συ!Εγω οταν καταφερα να κανω τα 40 Ponyta μου επσασε απο μονη της η αλυσιδα και απο τοτε τα παρατησα.Σε λιγο καιρο θα ξαναρχισω, αλλα αν μπορεις ανεβασε τον οδηγο γιατι εχω μια δυο ψιλοαποριουλες.
Είμαι στα 10 shinies αυτή τη στιγμή και αναρωτιέμαι αν πρέπει να συνεχίσω ή όχι
χμ μούμπλε μούμπλε μούμπλε
BLUE Wrote:Ωραιος ρε συ!Εγω οταν καταφερα να κανω τα 40 Ponyta μου επσασε απο μονη της η αλυσιδα και απο τοτε τα παρατησα.Σε λιγο καιρο θα ξαναρχισω, αλλα αν μπορεις ανεβασε τον οδηγο γιατι εχω μια δυο ψιλοαποριουλες.
Στα 40 σταματάς να τρέχεις μέσα σε patches και αρχίζεις τα resets για shinies. Ο οδηγός έρχεται προσεχώς..
Αλήθεια BLUE, εσύ που είσαι σοφός κι o νους σου κατεβάζει, ποιo nature είναι καλό για Dusknoir;
Carefoul με:
- Thunderpunch/Firepunch
- Shadow Sneak
- Will-O-Wisp
- Pain Split
Item: Leftovers
Careful και Impish είναι τα καλύτερα natures για Dusknoir. Κι αν βρεις κανα καλό, εδώ είμαστε κι εμείς.
Btw, το μεγαλύτερο chain μου είναι 33 Voltorb και μου έσπασε χωρίς λόγο... Φυσικά ούτε ένα shiny με chaining για 'μένα...
Αρχικά ευχαριστώ, έπιασα και impish και careful. Στη συνέχεια θέλω να κάνω μια δήλωση, είμαι ζώο. Το 11ο shiny εμφανίστηκε και αντί να πάω bag για να πετάξω pokeball, πάτησα run και εξαφανίστηκα σα σίφουνας, αφήνοντας πίσω μου ένα shiny παραπονεμένο, με αισθήματα απόρριψης και χαμηλής αυτοεκτίμησης...............
.........τέσπα.....
τα shinies τώρα..
Lv54 Dusclops x10
Male, lax
Male, impish
Male, careful
Female, gentle
Female, bashful
Male, docile
Female, docile
Female, serious
Male, sassy
Male, quiet
Μόλις είδα ότι στο ίδιο κουτί έχω και τα natu απο το προηγούμενο chain
Natu lv53 x6
Male, brave
Female, jolly x2
Male, relaxed
Female, gentle
Female, rash
Δε ξέρω αν κάποιο απο τα παραπάνω natu αξίζει ή είναι για τα μπάζα και πρέπει να τα κάνω κομπολόι ^^
Η γενικότερη χρήση των Natu είναι για να τα κλωτσάς όταν ξεμείνεις από μπάλα ποδοσφαίρου. Το Jolly nature απλά δεν είναι κακό γι' αυτά κι αφού έπιασες 2 θα μπορούσα ευγενικά να σε απαλλάξω από την παρουσία ενός εξ αυτών.
Τα Dusclops έβγαλαν αρκετά καλή ψαριά απ' ό,τι βλέπω. Το Careful είναι μάλλον καλύτερο από το Impish αλλά, έτσι κι αλλιώς, προτείνω να breed-άρεις για Duskull με Pain Split αν σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις σε ομάδα.
Αυτά για την ώρα...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16