Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Τα δικα μου shinies απο chain ειναι 2 Ponyta μετα απο 42 chain και ενα Delibird μετα απο 51. Αργοτερα προσπαθησα να κανω με Hoothoot αλλα στα 35 μου εσπασε και μετα βαρεθηκα..
TSAR?!ΓΙΟΥ ΧΗΑΡ?!Ο ΜΙ ΤΖΙ/ΝΗΛ
Ninjomewtwo Wrote:Η γενικότερη χρήση των Natu είναι για να τα κλωτσάς όταν ξεμείνεις από μπάλα ποδοσφαίρου. Το Jolly nature απλά δεν είναι κακό γι' αυτά κι αφού έπιασες 2 θα μπορούσα ευγενικά να σε απαλλάξω από την παρουσία ενός εξ αυτών.
Τα Dusclops έβγαλαν αρκετά καλή ψαριά απ' ό,τι βλέπω. Το Careful είναι μάλλον καλύτερο από το Impish αλλά, έτσι κι αλλιώς, προτείνω να breed-άρεις για Duskull με Pain Split αν σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις σε ομάδα.
Αυτά για την ώρα...
ok θα κρατήσω καναδυό για συλλεκτικούς λόγους. Ναι, μπορείς να έχεις ένα απο τα δύο jolly natu (αύριο όμως γιατί αυτή τη στιγμή είμαι σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης) και απ' ότι είδα νωρίτερα, τα κουτιά μου έχουν αρχήσει να γεμίζουν επικίνδυνα λόγο των pokemon που έχω μαζέψει απο chains οπότε πρέπει να ξεφορτωθώ ένα μεγάλο αριθμό..
Για το dusknoir δε ξέρω, το θέλω να είναι και shiny αν και
νίκες σε battles >
looks Προβληματίζομαι τώρα, θα το σκεφτώ αύριο.
Charizard2005 Wrote:Τα δικα μου shinies απο chain ειναι 2 Ponyta μετα απο 42 chain και ενα Delibird μετα απο 51. Αργοτερα προσπαθησα να κανω με Hoothoot αλλα στα 35 μου εσπασε και μετα βαρεθηκα..
Καθόλου άσχημα .o)
Eγώ έχω χρυσό Deoxys Rayguaza και mew(δεν είναι πολλά αλλά είναι πανέμορφα ειδικά το γαλάζιο mew
P
@Fourty3:Ξερω πως γινεται το chaining αλλα οπως ειπα και πριν, η αλυσιδα εσπασε χωρις λογο.Εκει που εκανα βηματα για να φορτισω το Pokeradar, αλλαξε η μουσικη και σταματησε το chain.Ξερεις αν αυτο ειναι φυσιολογικο η εκανα κατι λαθος που δεν το προσεξα;
pws ginaitai to chaining?
Ρε συ Deozard εκτος του οτι το post σου εχει λιγοτερες απο 10 λεξεις, (σου εχω σβησει 10δες τετοια posts) θα επρεπε τουλαχιστον να ειχες διαβασει οτι ενας πληρης οδηγος απο τον Fourty3 ο οποιος απ' ο,τι φαινεται ειναι ο Master του chaining θα ανεβει συντομα στο site.Δεν ειναι ευκολο να σου απαντησουμε με ενα post, γι αυτο κανε υπομονη...
BLUE Wrote:@Fourty3:Ξερω πως γινεται το chaining αλλα οπως ειπα και πριν, η αλυσιδα εσπασε χωρις λογο.Εκει που εκανα βηματα για να φορτισω το Pokeradar, αλλαξε η μουσικη και σταματησε το chain.Ξερεις αν αυτο ειναι φυσιολογικο η εκανα κατι λαθος που δεν το προσεξα;
Βγήκες απο την εμβέλια του pokeradar. Τί σημαίνει αυτό, όταν τρέχεις για να φορτίσεις το radar, είναι σημαντικό να έχεις στην οθόνη σου τουλάχιστον 1 απο τα patches που κουνήθηκαν. Με λίγα λόγια, αν τρέξεις πολύ μακριά για να φορτίσεις, κινδυνεύεις να σπάσεις το chain επειδή κανένα patch απο το τελευταίο reset δεν είναι στο οπτικό σου πεδίο. Μπορείς να το τεστάρεις εύκολα αυτό. Μπές στο γρασίδι, χρησιμοποίησε το radar και μετά τρέξε μακριά.
Νομιζω οτι αυτο ισχυει και αν βγεις απο το patch ε? Πολλες φορες εχω βγει απο το patch και δεν σταματαει το chain απλα γιατι 1 τουλαχιστον απο τα patches που κουνηθηκαν ειναι ακομα στο οπτικο πεδιο..
Αν και γενικως δεν κινηθηκα μακρια απο το μερος που εκανα το chain, ισως ειναι η μονη λογικη εξηγηση...
BLUE Wrote:Αν και γενικως δεν κινηθηκα μακρια απο το μερος που εκανα το chain, ισως ειναι η μονη λογικη εξηγηση...
Μερικές φορές συμβαίνει χωρίς να το καταλάβεις, στις περισσότερες περίπτωσεις μετά απο reset με patches να πέφτουν σε σημεία όπου δεν υπάρχει γρασίδι, οπότε αν έχεις μόνο ένα ή δύο patches και τα υπόλοιπα εκτός γρασιδιού, είναι εύκολο να βρεθείς εκτός εμβέλιας. Ακόμη και σε μένα συμβαίνει που και που ><
Charizard2005 Wrote:Νομιζω οτι αυτο ισχυει και αν βγεις απο το patch ε? Πολλες φορες εχω βγει απο το patch και δεν σταματαει το chain απλα γιατι 1 τουλαχιστον απο τα patches που κουνηθηκαν ειναι ακομα στο οπτικο πεδιο..
Όχι, αν βγείς απο τη περιοχή με το γρασίδι δε σταματάει το chain σου εφόσον βλέπεις τουλάχιστον ένα απο τα patches που κουνήθηκαν.
Επισης, ξερω οτι το ιδιο Pokemon θα βρισκεται στο πιο μακρινο patch.Εντουτις, μερικες φορες εχει αλλο Pokemon εκει κι ετσι σπαει η αλυσιδα.Υπαρχει καποια λεπτομερια που αγνοω εδω;
Αυτη την απορια την εχω κι εγω. Γι' αυτο το λογο μου εχει σπασει πολλες φορες το chain.. Το περιεργο ειναι οτι καποιες φορες φαινεται ξεκαθαρα πoιο ειναι το πιο μακρινο patch κι ετσι δεν ειναι δυνατον να το μπερδεψεις με αλλα. Παρολα αυτα ομως χαλαει η αλυσιδα..
Βασικά αυτή είναι η ερώτηση του 1.000.000 euro. Το θέμα είναι κάπως πολύπλοκο για να το εξηγήσω σε ένα post. Λίγη υπομονή και νομίζω πως θα καλύψω όλες τις απορίες σας με τον οδηγό μου..
Αυτή τη στιγμή θέλω πολύ να κόψω φέτες μερικά pichu και pikachu, σπαστικά, ηλίθια πλασματάκια που μου χαλάνε τα Μinun chains >=|
Γεια σας παιδια ειχα χαθει γιατι ασχολειθηκα πολυ με το chaining εχω βρει αρκετα shiny ποκεμον. Πιστευω οτι οταν σπαει στη ζωνη 4 εχει γινει καπου πριν το λαθος π.χ. πατησατε ζωνη 3 ή πατησατε οταν υπηρχαν μονο 3.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16