Legendary Pokémon

Full Version: Πόσα slidi pokemon έχετε;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Ελεος ρε παιδια,μην ανοιγετε threads που υπαρχουν ηδη!....
#s...hp?tid=383
Και για να ειμαι on topic,δεν εχω κανενα shinyToungueSad.
Δεν ξέρω αν πρέπει να ανοίγουμε τέτοια θρεντς,αλλά τέσπα,όπως είπε και ένας πολύ καλός μου φίλος...ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ!Μετράνε τα κλωνοποιημένα?Γιατί αν μετράνε έχω καμιά 50αριά όντις και άλλα τόσα γκλούμ.
O αριθμός των shinies μου ανέρχεται στο εξωφρενικό 0 με μόνη εξαίρεση το γνωστό κόκκινο gyarados από τις G/S/C!!!!!! Όσο και αν προσπαθώ να κάνω chaining, πάντα αποτυχαίνω Sad Sad
εγώ 000, είχα shiny Raticate στην LeafGreen και κάποτε είχα βρεί shiny Sroomish στην Shaphire την LeafGreen την έχασα. μπούχουχου
Εγω εχω ενα Grumbig,Shuppet,beuytifly
εγω αυτα:
mamoswine
darkrai(απο τον garam)
giratina(απο φιλο)
arceus(απο φιλο)
exw:groudon,kyogre,rayquaza,arceus,darkrai,giratina,luxray,kriketune,torterra,in​fernape......kai alla polla!!
τι;;;;;;;;;που τα βρεικες ολα αυτα τα shiny
απλως ο lugia πρεπει να ειναι κωλοφαρδοςBig Grin
apo gts....kourastika kai pedeytika poly gia na ta vrw
borei na eimai ontws kolofardos merikes fores alla mou aresei !Smile
μην τον ακους αυτον ρε, αυτος ειναι τοσο μαπας που οταν δει καποιον να κανει κατι που δε μπορει να κανει τον λεει κωλοφαρδο για να του σπασει τα νευρα, δηλαδη παντα. αλλωστε οπως ειπες παιδευτικες, δεν ηταν τυχη.

shiny απο chain: skutank, starly, kirlia, phanpy(το οποιο εχει απαγαγει ο fr3), shinx, sentret, swellow, larvitar
shiny στα καλα του καθουμενου: nidoranM.
shiny apo SR: Rayquaza.
Δεν θα έλεγα ότι το να βρεις shiny Arceus θα σε παιδέψει ιδιαίτερα...
@ Χαράλαμπος: κάποια στιγμή ίσως να πρέπει να απαχθούν κι άλλα από αυτά, θα γούσταρα ένα shiny Shinx if you can clone. Toungue

Και τα πολλά shiny Pokémon που έχω πιάσει μόνος μου είναι ένα Lotad. Πέρα από αυτό έχω ένα τάγμα από shiny Oddish, Gloom, Vileplume και Bellossom (του Μπίλλαρου), ένα καλά εκαπιδευμένο Leafeon (από Eevee του Fourty3) και μερικά άλλα για την νομιμότητα των οποίων δεν μπορώ και να εγγυηθώ. Δεν έχουν πράσινη κάρτα όλα.
xara-lampos:ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΕ ΛΕΣ ΜΑΠΑ!!!!!!

lugia:το να σαι κωλοφαρδος ειναι τελειο για τους εξης λογους:
1 θα μπορεις να εχεις ολα τα tms,τα αντικειμενα και τα berries,ετσι ωστε να κανεις τα ποκεμον σου αϋτητα
2 θα εχεις τοσα ποκεμον που θα μπορεις να δινεις μερικα σε νουμπαδες ή και σε αλλους για να σου δινουν δυνατα ποκεμον ή και ποκεμον που δεν εχεις και τα θελειςWink
(28-10-2008 03:12 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Δεν θα έλεγα ότι το να βρεις shiny Arceus θα σε παιδέψει ιδιαίτερα...
@ Χαράλαμπος: κάποια στιγμή ίσως να πρέπει να απαχθούν κι άλλα από αυτά, θα γούσταρα ένα shiny Shinx if you can clone. Toungue

βασικα δεν ειδα ποια ποκεμον εδειχνε αλλα απλα ηθελα να την μπω στον κεηος, επισης το shinx εχει γινει luxray, ενδιαφερεσαι? :Ρ

(28-10-2008 03:43 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]xara-lampos:ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΕ ΛΕΣ ΜΑΠΑ!!!!!!

τα δικα σου τα εχεις δει?εγω τα χαλια μου τα εχω δει, βαριεμαι να κανω training και τετοια, αλλα τα κανω τουλαχιστο, χωρις να καθομαι σαν τον ηλιθιο σαν καποιους αλλους ΓΚΟΥΧ ΓΚΟΥΧ που μπαινουν σε φορουμς ζητοντας action replay και λεγοντας τους αλλους κωλοφαρδους

Επισης θα σου δειξω μερικα παραδειγματα για την λεξη κωλοφαρδος επειδη μας τα εχεις πριξει πολυ.
"πωπω κοιτα, εκανε chain απο μονο 4 ποκεμον και του ετυχε shiny!!!" <-- κωλοδαρδος, πχ. "Πωπω, επιασε rayquaza κατα τυχη με την πρωτη pokeball με full HP!!" <--- κωλοφαρδος

ΕΝΩ
"Wow... καθοταν ολη την μερα και μαζευε ολα τα Tms και εχει πιασει ολα τα ποκεμον και επιασε ενα rayquaza μετα απο 100 γυρους ενω του ειχε μεινει ενα χιπι, και εκανε τσεην των 100 ποκεμον και επιασε shiny" <--- ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΦΑΡΔIA.

PS: αν δε καταλαβες τιποτα και ακομα διαφωνεις μαζι μου εισαι πολυ ανοητος.
Το να έχεις χαλάσει λεφτά για να αγοράσεις Action Replay δεν ανεβάζει τα ποσοστά της τύχης σου, πήριοντ. Ούτε άμα είσαι τυχερός glitchάρει η κασέτα με τέτοιο τρόπο ώστε να πολλαπλασιάζονται τα TMs.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Reference URL's