Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
ουαου!!!σημερα 2 shiny ακομα yea!
shiny golbat modest nature (δυστιχος αλλα σιγα μορε)και shiny lopunny χαρις το stefoserpent που συναντιθηκαμε σημερα!arigatooooo stefo-kun^^
επιτέλους έπιασα το πρώτο μου shiny!(και είναι Timid Gastly)
Στην Emerald για να βρω shiny κανω κατι με ενα nugget μου εξηγει καποιος?
το nugget δε σε βοηθαει στο να πιασεις shiny pokemon. μονο στη d/p/pt μπορεις να πιανεις shiny pokemon πιο ευκολα με εναν τροπο, τον οποιο εξηγει αυτος ο εξαιρετικος οδηγος
#s...ny+pokemon
Επίσης, ισχύει και μία μέθοδος που την ονομάζουν μέθοδο Masuda (από τον Junichi Masuda, ο οποίος κατά κάποιον τρόπο την αποκάλυψε). Σύμφωνα μ' αυτή, αν κάνεις αβγά με κάποιο pokemon από ξένη version (πχ japanese αν έχεις ευρωπαϊκή) έχεις 1 στις 2048 πιθανότητες να τύχεις shiny, πολύ λιγότερο σε σχέση με το κανονικό 1 στις 8192
εγω εχω 4 shinies κοκκινο cacturne πρασινο peliper γκρι swinub και κοκκινο gayrados !!!!!!!!!!!
εχω βρει στα χορτα shiny bagon και τωρα εχει γινει ενα ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΡΑΤΟΔΕΣ salamence
Εγω εχω βρει shiny Machoke,Rhyhorn,Gyarados και Paras (ολα στην Leaf Green).
Edit:Από ανταλλαγή πήρα ένα shiny Buizel κι ένα shiny Machop.Επίσης πριν κανά-δυο μέρες βρήκα shiny Lairon στην Emerald,αλλά έκανε Roar και το έχασα.
Edit2:Έδωσα το Shiny Machamp για Shiny Peliper και Shiny Roserade.
(29-08-2009 02:36 PM)Tassaras7 Wrote: [ -> ]εχω βρει στα χορτα shiny bagon και τωρα εχει γινει ενα ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΡΑΤΟΔΕΣ salamence
το bagon δεν πιανετai στα χορτα.
Busted
Edit: Α, εχω μεινει μια γενια πισω. Γραψε fail οκ.
χμμμμ, εχω βρει καμποσα shinies. Ενα seal kai ενα exegutte στη leafgreen. Ενα zubat ena poucheyna kai ena zigzagoon sthn Emerald και πιο παλια ενα spearow kai ena raticate στην gold. Δυστυχος δεν εχω βρει κανενα σε Pearl, Platinum
(30-08-2009 09:32 PM)XaralaBoss Wrote: [ -> ] (29-08-2009 02:36 PM)Tassaras7 Wrote: [ -> ]εχω βρει στα χορτα shiny bagon και τωρα εχει γινει ενα ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΡΑΤΟΔΕΣ salamence
το bagon δεν πιανετai στα χορτα.
Busted
Edit: Α, εχω μεινει μια γενια πισω. Γραψε fail οκ.
xaxaxaxa βεβαιως πιανεται στα χορτα το bagon με pokeradar route 210 north
εγω εχω τα ακολουθα στην diamon':Shiny Gyarados,shiny Charizard,shiny magnezone,shiny Deoxys και pcp αφου θεωρειται shiny......
(27-03-2009 05:13 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Εγώ θα σου έδινα Camerupt και δεν θυμάμαι;(Στον Dark λέω).
Ναι. Αλλά τώρα έχω κάποια , το ένα νομίζω το κρατάω για τον Χάο. Ενα budew , ένα Bannet ένα Floatzel που το δωσα και νομίζω κι ένα Medicham......
ειχα shiny maril και το εξελιξα σε shiny azumarill
charizard,venushar,blastoise αυτα απο χρυσα αλλα γενικα να πω την αληθεια δεν πολυ ασχολουμαι με τα shiny ςραια ναι μεν αλλα μεχρι εκει
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16