Legendary Pokémon

Full Version: Πόσα slidi pokemon έχετε;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Πώς μπορείτε να συναντάται shiny? Εγώ ούτε ένα δεν έχω δει ακόμα.Sad Το μεγαλύτερό μου chain είναι 20 με chansy, στο οποίο πήγα με compoundeyes και covet και είχα πιάσει 9 lucky eggs.Big Grin Τώρα προσπαθώ και γύρω στα 10 chain πηγαίνω σε tile που κουνιέται με τον ίδιο τρόπο και έχει το ίδιο χρώμα και μου βγαίνει άλλο πόκεμον. Θα συνεχίσω το κυνήγι για shiny κάποια άλλη φορά που θα έχω περισσότερο χρόνο.
Pantos ego me to action replay ebriska shiny apo chain 0-1 hahaha!!!

Tespa , xtes arxisa chain mexri ta 25.....den brika tpt.....espase apo lathos mou....thelei polli upomoni auti i douleia....

Apo to proi psaxno kai den brika tpt.......kano kapoio lathos?
Λοιπον το χθες εκανα Chain με 40 Ponyta κι εκει που ηταν ολα ωραια και καλα, εσπασε το Chain απο μονο του.Μαλλον ειναι το 10% Random που λεει ο Fourty3.Σημερα θα ξαναπροσπαθησω να ποιασω ενα Jolly Blue Ponyta γιατι ειναι απο τα αγαπημενο μου.(Εχω μπροστα ενα ψοφιο Jolly Abra με Synchronize.)
wraia ta katalaba ola auta.alla otan lete ''reset gia shiny'' ti ennoeitai??3erw eimai ligo asxetos sto 8ema twn shiny alla ti na kanw?eipa na endiafer8w k gw gia shiny!
Όταν φτάσεις σε έναν ικανοποιητό αριθμό chains (aka 40), δεν πας στο χόρτο που κουνιέται. Απλά ξαναχρησιμοποιείς το PokéRadar. Αν δεις shiny tile, πας εκεί. Αν όχι, κάνεις 50 βήματα χωρίς να απομακρυνθείς από την περιοχή και ξαναχρησιμοποιείς το PokéRadar. Κι αυτό το κάνεις μέχρι να δεις ένα shiny tile.

Btw, έκανα άλλο ένα chain σήμερα και στα 15 Absol έσπασε πάλι... Το κακό είναι ότι έχω μείνει μόνο με 6 Max Repels τώρα κι επειδή χάλασα σχεδόν όλα μου τα λεφτά σε vitamins είμαι άφραγκος...

Edit: Yay, είμαι με 4 Max Repels και ένα ακόμα σπασμένο chain στα 17...
Μην χρησιμοποιείς max repels αλλά super repels, είναι πιο φτηνές και κάνουν την ίδια δουλειά. Σιγά δηλαδή τα 50 βήματα διαφορά.
Τεσπα, στη Diamond το μόνο εύκολο είναι να μαζεύεις λεφτά. Πήγαινε έξω από το Trophy Mansion και κάνε μάχες με τους εκπαιδευτές. Ένας γέρος και μία γριά με 60lvl pokemons σου δίνουν 12000, με amulet coin πας στα 24000. Μαζέυεις και exp. αλλά κυρίως χρχρχρήμμμααα!!!
JimLink Wrote:Μην χρησιμοποιείς max repels αλλά super repels, είναι πιο φτηνές και κάνουν την ίδια δουλειά. Σιγά δηλαδή τα 50 βήματα διαφορά.
Τεσπα, στη Diamond το μόνο εύκολο είναι να μαζεύεις λεφτά. Πήγαινε έξω από το Trophy Mansion και κάνε μάχες με τους εκπαιδευτές. Ένας γέρος και μία γριά με 60lvl pokemons σου δίνουν 12000, με amulet coin πας στα 24000. Μαζέυεις και exp. αλλά κυρίως χρχρχρήμμμααα!!!

Γι' αυτό ακριβώς το λόγο χρησημοποιούν όλοι max repels. Είναι πανεύκολο να κερδίσεις χρήματα στα diamond / pearl κάνοντας battle τον gentleman και socialite έξω απο το pokemon mansion. Τώρα μη μου πείτε ότι βαριέστε τη διαδικασία γιατί αν αυτό σας κουράζει, τα resets του pokeradar ανα 50 βήματα αποτελούν πιο κουραστική διαδικασία.

Και μια μικρή διόρθωση, οι δύο παραπάνω trainers δίνουν απο 16000 pokemoney ο καθένας, αν έχετε δώσει amulet coin στο 1ο pokemon στην ομάδα σας.

*ήχος ταμιακής*

$_$

Edit (μετά απο μέρες):

Έχω Makuhita chain στα 44 αυτή τη στιγμή και μάλιστα για 2η φορά γιατί έκανα βλακεία με το 1ο chain στα 40 και έπρεπε να ξεκινήσω εκ νέου >_<
Πάντως ελπίζω να μην έκανα γκάφα που κυνήγησα shiny με adamant syncrhonizer. Είμαι λίγο άσχετος όσον αφορά το EV training, απ' ότι είδα όμως στο dex του serebii, το καλό stat των Makuhita - Hariyama, είναι το attack.. τέσπα, έβγαλα το syncronizer απο μπροστά αφού έπιασα 4 shinies και τώρα κάνω μερικά ακόμα resets για τυχαία natures. Είμαι στα 5 shinies αυτή τη στιγμή (το 1ο εμφανίστηκε στα 32 χιχι)

Παράλληλα δουλεύω πάνω στον οδηγό για chaining, θα 'χει και φωτογραφίες μέσα γι' αυτούς που δε ξέρουν γράμματα και τα μικρά παιδάκια. Σκέφτομαι να πληρώσω κανα διάσημο ηθοποιό για να ηχογραφήσουμε τον οδηγό και σε κασσέτα ήχου, όπως είχαμε παλιά τα παραμύθια με αφηγητή το Μπάρκουλη.. αχ τι θυμήθηκα τώρα..............................................................οκ σκάω..

Edit2: To chain έσπασε κάπου στα 50, μετά το 6ο shiny δε προσπάθησα ιδιαίτερα να το συνεχίσω ^^

Shiny Makuhita lv50
Male, docile
Female, Adamant
Male, Adamant x3 (διαφορετικά stats και characteristics ofc)
Male, Jolly
Το Adamant ειναι μια χαρα, θα ηθελα ενα απο τα τρια male Adamant please. Big Grin
Btw, κατι αλλο που παρατηρησα οταν chainαρα κατι Voltorb. Ενω πηγαινω στον ιδιο τυπο χορταριου με το προηγουμενο Pokémon και εμφανιζεται το ιδιο Pokémon, μολις το νικησω χαλαει το chain. Αυτο γιατι συμβαινει?
Επισης, το Voltorb chain εσπασε μια φορα στα 34, μια στα 31 και μια στα 25. Ουτε ενα shiny φυσικα... Σημερα το swarm μου ειναι Lickitung οποτε ουτε που θα ασχοληθω να chainαρω τιποτα...
Εγω εχω 2 shiny,ενα bidoof ,ενα picachu.Μειον τα 12 shiny bidoof...και το καμαρι μου το θηλυκο shiny bidoof,με τα μεγαλυτερα stat.
Eγώ το μόνο shiny που είχα ποτέ είναι ένα poochyena στην
ruby.
Well,το picachu μου ειναι απο ανταλαγγη,οποτε δεν ξερω αν ειναι hacked.
Αλλα μολις μου εδωσαν και shiny swablu,οποτε,εχω 3 shiny!!!
Πώς μπορείτε και κάνετε τόσο μεγάλα chain? Αν και δεν έχω ασχοληεί σχεδόν καθόλου το μεγαλύτερο chain που έχω κάνει είναι 4 Toungue Καμια συμβουλή?
Egw brhka ena Shiny Eevee kai katala8os ekana ''run''
To bidoof το βρηκα χωρις ρανταρ,τυχαια στο route 204.Diamond.Δηλαδη οπως πας για Floaromatown apo Jubilife Big Grin.Το swablu το ειδα να το πιανουν στην emerald,και το pikachu ειναι αγνωστο.
Εγώ έχω ένα shiny mightyena & shiny tentacruel legit (emerald). Shiny scyther από trade γι' αυτό δεν ξέρω αν είναι legit. Shiny golbat (προσπαθώ για crobat) από trade επίσης, οπότε δεν ξέρω αν ειναι hacked. Στην pearl παίζω 445:38 ώρες και ούτε ένα shiny.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Reference URL's